Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερνετ

Re: Απάντηση: Re: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ί

mouratos Δεν πιστεύω με τίποτα(Όσο και αν θέλεις να με κάνεις να πιστέψω ότι είσαι απόλυτα νομοταγής πολίτης) ότι δεν έχεις ούτε ένα mp3 που να μην το έχεις σε original cd audio.
Έστω κι ένα mp3 να έχεις που απλά το έχεις κατεβάσει από νετ είσαι παράνομος καθότι δεν έχεις αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα του κομματιού...

Και επειδή έχετε δίκιο ότι τράβηξε πολύ το θέμα το λίγω εδώ.

Δικαίωμά σου (και του καθενός απο μας) να πιστεύεις ό,τι θέλεις ! (ΚΑΙ) Γι' αυτό την έχουμε τη δημοκρατία !

Πάντως, τα περι παρανομίας και κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας τα ξέρω πολυ (μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) καλά και είμαι ανοιχτός σε οποιοδήποτε έλεγχο για να επιβεβαιωθώ ως νομοταγής !

Απο μένα λήξις...

Φίλιππος

ΥΓ: Λήγω και όχι "λίγω"...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορό

Δηλώνω υπεύθυνα και με όλες τις συνέπειες του νόμου ότι δεν έχω κανένα παράνομο πρόγραμμα σε λειτουργία σε κανέναν ΗΥ μου είτε στο χώρο εργασίας μου, είτε στο σπίτι. Επίσης δηλώνω ότι προσωπικά δεν έχω κάνει donwloaded και αποθήκευση ΚΑΝΕΝΑ αρχείο .mp3. Και δεν ακούω μουσική από mp3. Όλα μου τα cds και τα βινύλια ερίναι αγορασμένα νόμιμα ή μου έχουν χαριστεί από φίλους και δεν πρόκειται για παράνομες κόπιες.

ΥΣΤ. Αν μετά από αυτό δεν ανακαλέσεις εντός της ημέρας την φράση σου για όλα τα μέλη που χρησιμοποιούν παράνομο υλικό, θα ζητήσω την επέμβαση της διαχείρισης.

Καθόλου φιλικά
Βλάσης Βλασίδης

Ρε γιατί βάζετε λέξεις στο στόμα μου που δεν εχω πει....
Ποτε ειπα οτι "για όλα τα μέλη που χρησιμοποιούν παράνομο υλικό"
Eγώ αν δεν κατάλαβες στον mourato απάνταγα...

Re: Απάντηση: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερ

Δηλώνω υπεύθυνα και με όλες τις συνέπειες του νόμου ότι δεν έχω κανένα παράνομο πρόγραμμα σε λειτουργία σε κανέναν ΗΥ μου είτε στο χώρο εργασίας μου, είτε στο σπίτι. Επίσης δηλώνω ότι προσωπικά δεν έχω κάνει donwloaded και αποθήκευση ΚΑΝΕΝΑ αρχείο .mp3. Και δεν ακούω μουσική από mp3. Όλα μου τα cds και τα βινύλια ερίναι αγορασμένα νόμιμα ή μου έχουν χαριστεί από φίλους και δεν πρόκειται για παράνομες κόπιες.

ΥΣΤ. Αν μετά από αυτό δεν ανακαλέσεις εντός της ημέρας την φράση σου για όλα τα μέλη που χρησιμοποιούν παράνομο υλικό, θα ζητήσω την επέμβαση της διαχείρισης.

Καθόλου φιλικά
Βλάσης Βλασίδης

Δεν νομιζεις Βλαση οτι αυτο ηταν λιγο ακραιο ? Μια ''καθημερινης χρησης '' γενικευση ηταν.. απο αυτες που λεγονται..ισχυουν σε μεγαλο βαθμο..και απο τις οποιες σιγουρα θα εξαιρουνται καποιοι...

Υ.Γ Βρε fits ...μη το συνεχιζεις βρε αδελφε..

Last edited:
Re: Απάντηση: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερ

Πιστεύω έκανα μια απλή ερώτηση που σχεδόν σε όλους τους έλληνες έχει περάσει από το μυαλό(Μην πω και σε εσάς που τώρα το παίζετε θιγμένοι) αλλά εσείς αμέσως να με σταυρώσετε και να με λιθοβολήσετε....
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτο σας λέει τίποτα???

Τέλος με την ίδια λογική θα μπορούσα να σας την πω κι εγώ για το ότι έχετε πειρατικό λογισμικό και παιχνίδια στο pc σας(Γιατί στάνταρ όλοι έχετε...)
Αλλά όπως είδατε δεν ανέφερα καν το θέμα παρά μόνο όταν εσείς με σταυρώσατε.

Επί την ευκαιρία τι είδους προγράμματα είναι τα sniffer και ποιο είναι το καλύτερο της κατηγορίας του?

Φυσικά και είναι ακραίο. Αλλά αναφέρομαι στο παραπάνω κείμενο, το οποίο τόσο απλά και αβασάνιστα το μέλος έγραψε στο φόρουμ. ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ.

Όταν έχω περάσει 3 ελέγχους από το Υπουργείο Οικονομικών, από τη Διεύθυνση Ειδικών Ελέγχων και από BSA (που μου έλεγξαν ακόμη και την τσάντα) και έχω βγει καθαρός, τότε έχω κάθε δικαίωμα να ζητώ από κάποιον με ψευδώνυμο να μην πετά έτσι αβασάνιστα λάσπη.

Λοιπόν περιμένω να ανακαλέσει.

Εγώ που έχω terrabytes σε παράνομο λογισμικό, ταινίες και mp3 σε ενημερώνω ότι πάλι λάθος είσαι. Και εάν σε έπιανα στην δικιά μου εταιρία να έχεις βάλει sniffer ή να έχεις αλλάξει τα settings στο pc που εγώ σου είχα σετάρει, τότε όχι απλά θα σε έσκιζα αλλά θα φρόντιζα μέχρι και να απολυθείς. Το τι κάνεις στο σπίτι σου δεν με ενδιαφέρει, ούτε το τι έχεις στο προσωπικό σου PC. Αλλά όταν αρχίζεις να κάνεις πράγματα τα οποία θα έχουν αντύκτιπο και σε εμένα αλλά και στην εταιρία που δουλεύουμε τότε είσαι υπόλογος.
Δεν θέλω να κάνω τον κακό ή τον υπεράνω, και όπως βλέπεις παραπάνω σου είχα απαντήσει με όλη την διάθεση να βοηθήσω.
Αντιθέτως από εσένα βλέπω μια μόνιμη εναλλαγή διάθεσης ανάλογα με το εάν σου αρέσει η απάντηση ή όχι.
Επειδή λοιπόν στο φόρουμ που αποφάσισες να γίνεις μέλος και εμείς οι υπόλοιποι συμμετέχουμε υπάρχουν και όρια θα σου ζητήσω να σταματήσεις να είσαι είρων, αρνητικότατος, προσβλητικός προς ορισμένα μέλη αποκαλώντας τα ψεύτες και σίγουρα να ζητήσεις μια συγνώμη από όλους που ακόμα και τώρα σου μιλάνε με το σεις και με το σας, αν και κατά την προσωπική μου γνώμη δεν σου αρμόζει.
Enough is enough.

Φιλικά,
Πατρικίδης Μάριος

Υ.Γ Και ενα ..ολιγον ον τοπικ...δεν μπορω να θυμηθω ενα αρθρο που ελεγε για περι προσωπικων δεδομενων και χρηση εταιρικου υπολογιστη..οριζε νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει ενα μερος του σκληρου δισκου αποκλειστικα στο χρηστη..οπου υποθετω δεν θα ειχε προσβαση ακομα και ο admin..θυμαται κανεις η κανω λαθος ?

Προχωρησε η κουβεντα..μαλλον οφ τοπικ ειναι..:flipout:

Καλά, αυτό είναι πρακτικά αδύνατο (να μην έχει κάπου πρόσβαση ο admin).
Απλά δεν ανοίγεται για λόγους δεοντολογίας...

Δεν νομιζεις Βλαση οτι αυτο ηταν λιγο ακραιο ? Μια ''καθημερινης χρησης '' γενικευση ηταν.. απο αυτες που λεγονται..ισχυουν σε μεγαλο βαθμο..και απο τις οποιες σιγουρα θα εξαιρουνται καποιοι...

Υ.Γ Βρε fits ...μη το συνεχιζεις βρε αδελφε..

Αυτές οι γενικεύσεις είναι το πρόβλημα ... Σίγουρα δεν απευθυνόταν στο Βλάση αλλά σε μένα, άσχετα αν και για μένα ισχύει το περιεχόμενο της υπεύθυνης δήλωσης του Βλάση.

Επειδή εγώ δεν είμαι τόσο παλιός όμως εδώ, είπα να μην το φτάσω εκεί, παρ' όλο που θα έπρεπε για να μην ακούγονται ανυπόστατες κατηγορίες απο αγνώστους.

Και δε ζητάω καν να ανακαλέσει, γιατί δεν έχει νόημα...

Απλά είναι κρίμα να κρινόμαστε όλοι έτσι αβασάνιστα απο ανθρώπους που μάλλον "κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια"...

Φίλιππος

Last edited:
Καλά, αυτό είναι πρακτικά αδύνατο (να μην έχει κάπου πρόσβαση ο admin).
Απλά δεν ανοίγεται για λόγους δεοντολογίας...

Ναι αυτο εννοω..καθαρα νομικο το θεμα..οχι φυσικα οτι δεν εχει την τεχνικη δυνατοτητα...

Απάντηση: Re: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερ

Ναι αυτο εννοω..καθαρα νομικο το θεμα..οχι φυσικα οτι δεν εχει την τεχνικη δυνατοτητα...

Ότι κλειδώνει έχουμε πει ξεκλειδώνει. Σας admin πρέπει να έχεις πρόσβαση παντού. Από εκεί και πέρα δεοντολογικά όπως είπες φροντίζουμε να μην καταχραζόμαστε τα δικαώματα αυτά.
Το να έχει ένας χρήστης προσωπικό χώρο είναι λογικό και μάλλον αναγκαίο. Το να μην κάνει κα´κή χρήση αυτού του χώρου είναι επιβεβλημένο.

Re: Απάντηση: Re: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ί

Ότι κλειδώνει έχουμε πει ξεκλειδώνει. Σας admin πρέπει να έχεις πρόσβαση παντού. Από εκεί και πέρα δεοντολογικά όπως είπες φροντίζουμε να μην καταχραζόμαστε τα δικαώματα αυτά.
Το να έχει ένας χρήστης προσωπικό χώρο είναι λογικό και μάλλον αναγκαίο. Το να μην κάνει κα´κή χρήση αυτού του χώρου είναι επιβεβλημένο.

σωστος!!

mp3 έχεις????
Μην μου πεις ότι δεν έχεις ούτε ένα mp3!!
Εφόσον λοιπόν έχεις mp3 και δεν έχεις το original audio disc το οποίο να κάνεις μετά τα mp3 είσαι απλά παράνομος(άρα μην μου το παίζεις νομοταγής κ.τ.λ.) Και αυτό το λέω επειδή εσύ θέλησες όπως λες να πετάξεις πρώτος το λίθο άρα σειρά μου να στον ξαναπετάξω...
Μετά λοιπόν από αυτό τι έχεις να πεις???
Μήπως τι δεν έχεις ούτε ένα mp3 το οποίο να μην έχεις σε original cd audio...

απο μενα δεν θα φας πετρα....... :flipout:

αφου καθε φορα οταν κατεβαινω Ελλαδα ψωνιζω απο ακριβα ** αφρικανικα ** μαγαζια ...... :flipout::flipout:

Αφηστε το παλικαρι βρε σεις να λεει οτι θελει.

Εγω σαν μελος του φορουμ , δεν θελω να ανακαλεσει τιποτα.

Και δεν χρειαζεται να υπογραψω με ονοματεπωνυμο για να τονισω οτιδηποτε !

Ειμαι μελος του φορουμ κι απευθυνομαι σε μελη του φορουμ.

Αυτα και τα "μη φιλικα" ειναι απο αλλους χωρους , οχι απο εδω, μαλλον.....

Εδω θελουμε ιντερνετικους φιλους ....

Απάντηση: Re: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερ

Δεν είναι θέμα δεοντολογικό. Απαγορεύεται αυστηρά από τον νόμο! Ο admin ή η εταιρεία που θα πιαστεί να ανιχνεύει δεδομένα χρήστη την έχουν πολύ άσχημα μα πάρα πολύ. Είχαμε πολλά προβλήματα στην εταιρεία μου αφού δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάποιους επιβεβλημένους ελέγχους (πχ να κάνουμε scan γιά mp3, video αρχεία και να ανημερώσουμε συγκεκριμένους χρήστες να τα διαγράψουν αμέσως) λόγο αυτής της νομοθεσίας. Προσοχή λοιπόν φίλοι admins.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες της νομοθεσίας αυτής καθώς δεν είναι η δουλειά μου.

Last edited:
Θυμίζω ότι είναι επικίνδυνο σε αυτό το χώρο να παραδεχόμαστε τυχόν παρατυπίες μας. Ωστόσο, είναι ανούσιο να δίνουμε και λογαριασμό νομιμότητας επειδή κάποιος εξίσου απερίσκεπτα κάνει κρίσεις γενικώς και αορίστως. Παρακαλώ ας μείνουμε στις απόψεις και όχι το ποιόν.

Παράδειγμα: Έχεις υποψίες εώς και βεβαιότητα ότι συγκεκριμένα mpg αρχεία στον δίσκο χρήστη της εταιρείας περιέχουν πχ πορνό. Πως θα το αποδείξεις? ΘΑ πρέπει να ανόιξεις το συγκεκριμένο ύποποτο αρχείο με κάποιον player να δεις το περιεχόμενο? ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ !! Είσαι αυτομάτος παράνομος και πάς σούμπιτος αν ο χρήστης σου κάνει αγωγή.

Πως τα καταφερνεις βρε μπαγασα fits να τους μαζευεις ολους απο την αλλη πλευρα.....

:singer:.......................................................:rifle::rifle::rifle:

Μα πως τα καταφερνεις!!!!!

Τα καταφερε και μας εκανε κwλος!
Αγνοηστε τον επιτελους!

Μα οχι ,γιατι ? Μια χαρα ειμαστε , απλα βγαλαν καποιοι παλι τον κακο τους εαυτο ...:ernaehrung004:

Βρε σεις χαλαρώστε! Δεν αχολούμαστε με τον κύριο fits. Απλά μίας και το έφερε η κουβέντα είπα να πώ και εγώ μερικά πράγματα τα οποία κατά καιρούς έχουμε αντιμετωπίσει και εμποδίζουν την δουλειά ενός admin (μιάς και βλέπω ότι υπάρχουν πολλοι συνάδλεφοι εδώ).