Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερνετ

Re: Απάντηση: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερ

Παράδειγμα: Έχεις υποψίες εώς και βεβαιότητα ότι συγκεκριμένα mpg αρχεία στον δίσκο χρήστη της εταιρείας περιέχουν πχ πορνό. Πως θα το αποδείξεις? ΘΑ πρέπει να ανόιξεις το συγκεκριμένο ύποποτο αρχείο με κάποιον player να δεις το περιεχόμενο? ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ !! Είσαι αυτομάτος παράνομος και πάς σούμπιτος αν ο χρήστης σου κάνει αγωγή.

δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμα και από το file name μπορείς να καταλάβεις το περιεχόμενο, δεν είναι ανάγκη λοιπόν να "τρέξεις" το αρχείο.

Βρε σεις χαλαρώστε! Δεν αχολούμαστε με τον κύριο fits. Απλά μίας και το έφερε η κουβέντα είπα να πώ και εγώ μερικά πράγματα τα οποία κατά καιρούς έχουμε αντιμετωπίσει και εμποδίζουν την δουλειά ενός admin (μιάς και βλέπω ότι υπάρχουν πολλοι συνάδλεφοι εδώ).

..και καλα κανεις φιλος !!!

Ειδικά αν στην εταιρεία υπάρχει αυστηρό σύστημα ISO που έλέγχει διαδικασίες κτλ. τα πράγματ είναι αρκετά πολύπλοκά όταν έχεις να κάνεις με προσωπικά δεδομένα και θέλει πολυ´προσοχή και συνεργασία με το νομικό τμήμα της εταιρείας.

Φιλέ fits θα πρέπει να καταλάβεις ότι ενέργειες σαν και αυτές που θέλεις να κάνεις, κατά 99% σημαίνουν άμεση απόλυση τουλάχιστον από τις περισσότερες μεγάλες εταιρείες. Μείνε μακριά από τέτοιες ενέργειες γιά το δικό σου το καλό.

Re: Απάντηση: Re: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ί

Ποτέ δεν είπα ότι κάνω καλά που ψάχνω να βρω τρόπους για να εχω γρήγορο download.
Απλά είπα ότι επειδή η σύνδεση που μας δίνουν απλά είναι λες και έχεις 56kbps γραμμή θα ήθελα να εχω μια ποιο γρήγορη σύνδεση για να σερφάρω και να κατεβάζω πράγματα που δεν θα εκθέσουν απολύτως κανέναν.
......
για αυτό δουλεύεις , για να σερφαρεις γρήγορα και να κάνεις download ????

Τελικα ακομα και αν δεν υπηρχε ενας fits θα επρεπε να τον εφευρουμε..:flipout::flipout:

Μια στιγμη να ξεθαψω το τομαχοκ και ερχομαι και εγω...:flipout:

Εγω παντως περιμενω να ακουσω τον Αργυρη , τον john και αργοτερα τον send για τα περι προστασιας δεδομενων και δικαιοδοσιας..

Τελικα ακομα και αν δεν υπηρχε ενας fits θα επρεπε να τον εφευρουμε..:flipout::flipout:

Μια στιγμη να ξεθαψω το τομαχοκ και ερχομαι και εγω...:flipout:

Εγω παντως περιμενω να ακουσω τον Αργυρη , τον john και αργοτερα τον send για τα περι προστασιας δεδομενων και δικαιοδοσιας..

Πολύ κυνικό .... και όχι απόλυτα σχετικό !

Ο fits79 έγραψε συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένους αποδέκτες. Και εκείνος αλλά και όλοι εμείς κρινόμαστε απο αυτά που γράφουμε εδώ. Εκείνος έθεσε θέμα νομιμότητας ή μη για μένα και άπάντησα δεόντως. Επείσης του απάντησαν και εκείνοι που θίχτηκαν (καλώς κατα τη γνώμη μου) απο τις γενικεύσεις του !

Τώρα το οτι κάποιοι βγήκατε off-topic και οδηγήσατε το θέμα σε δικαιοδοσίες εργοδοτών στα τμήματα εκείνα των σκληρών δίσκων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα που που προβλέπονται για τους υπαλλήλους, αυτό είναι άλλο θέμα.

Φιλικά (ΠΑΝΤΑ!)

Φίλιππος

Last edited:
Πολύ κυνικό .... και όχι απόλυτα σχετικό !

Ο fits79 έγραψε συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένους αποδέκτες. Και εκείνος αλλά και όλοι εμείς κρινόμαστε απο αυτά που γράφουμε εδώ. Εκείνος έθεσε θέμα νομιμότητας ή μη για μένα και άπάντησα δεόντως. Επείσης του απάντησαν και εκείνοι που θίχτηκαν (καλώς κατα τη γνώμη μου) απο τις γενικεύσεις του !

Τώρα το οτι κάποιοι βγήκατε off-topic και οδηγήσατε το θέμα σε δικαιοδοσίες εργοδοτών στα τμήματα εκείνα των σκληρών δίσκων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα που που προβλέπονται για τους υπαλλήλους, αυτό είναι άλλο θέμα.

Φιλικά (ΠΑΝΤΑ!)

Φίλιππος

Φιλιππε μια που το θεμα παει πεταξε...εγω νομιζω οτι τον πηραν ολοι απο τα μουτρα με το που εκανε μια ερωτηση.... του ειπαν οτι οι ερωτησεις του ειναι ασχετες με την κατηγορια (η οποια βεβαια ειναι γενικου ενδιαφεροντος)...μαθαμε οτι εχει γινει επανειλημενως ban στο insomnia.... μαθαμε την υπογραφη του ...κλπ κλπ..

Θα ελεγα οτι μαλλον βρεθηκε σε αμυνα..αν διαβασεις το θεμα απο την αρχη..

Φυσικα και εγω φιλικα

Υ.Γ Και εγω το ιδιο θα αντιδρουσα...με αυτον...ακριβως θα ελεγα..

Last edited:
Απάντηση: Re: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερ

Φιλιππε μια που το θεμα παει πεταξε...εγω νομιζω οτι τον πηραν ολοι απο τα μουτρα με το που εκανε μια ερωτηση.... του ειπαν οτι οι ερωτησεις του ειναι ασχετες με την κατηγορια (η οποια βεβαια ειναι γενικου ενδιαφεροντος)...μαθαμε οτι εχει γινει επανειλημενως ban στο insomnia.... μαθαμε την υπογραφη του ...κλπ κλπ..

Φυσικα και εγω φιλικα

Κανεις λαθος φιλε μου. Το θεμα δεν ηταν εδω, μεταφερθηκε εδω...!!!!-bye-

http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=3

Re: Απάντηση: Re: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ί

Κανεις λαθος φιλε μου. Το θεμα δεν ηταν εδω, μεταφερθηκε εδω...!!!!-bye-

http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=3

Τοτε παιρνω πισω το σχολιο (για την λαθος θεματικη κατηγορια ) που οπως καταλαβες αφορουσε εσενα και ζητω συγνωμη.Αλλα και παλι νομιζω οτι ηταν υπερβολικη γενικα η αντιδραση καποιων ... για μια απορια που ειναι απορια (η ηταν απορια...) πολλωωων εργαζομενων με δικαιωμα χρησης υπολογιστη σε εταιρειες..πολλων εκ των οποιων ξερω και εγω..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρη

Τοτε παιρνω πισω το σχολιο (για την λαθος θεματικη κατηγορια ) που οπως καταλαβες αφορουσε εσενα και ζητω συγνωμη................

Δεν τιθετε θεμα συγνωμης , δεν υπαρχει λογος αλλως τε :ernaehrung004:.

Απλα το ανεφερα για να μην δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις ! ;)

Αν υπάρχει η σχετική ειδοποίηση, τότε ο χρήστης δεν εχει καμιά ελπίδα.

Εν ολίγοις το ζουμί έχει ως εξής:

"αυτό το συστημα ανήκει στην "Εταιρία". μπλα μπλα
ολα τα αρχεια/μηνυματα/προγραμματα και ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλο στοιχείο/πληροφορία ειναι αποθηκευμένο/παραγεται/διακινείται αποτελουν επισης ιδοκτησία της "Εταιρίας"

μπλα μπλα μπλα

καθε δραστηριότητα μπορει να παρακολουθειται

μπλα μπλα

η Εταιρια διατηρεί παντα το δικαίωμα για καθε νομική ενέργεια σε περίπτωση μη συμμόρφωσης

μπλα μπλα

χρηση του συστήματος σημαίνει καθολική αποδοχή των ανωτέρω

μπλα μπλα"

η λέξη ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ειναι το keyword.

Επίσης τα εκάστοτε warnings/disclaimers σε καθε εταίρια συντασσονται απο το αντιστοιχο νομικό τμήμα που την δουλειά του την ξερει καλύτερα απο τον κάθε εξυπνάκια που νομίζει ότι είναι μάγκας επειδή έχει βύσμα ή επειδή απλά δεν του κόβει..

Αλήθεια fits79, με τι ασχολείσαι ?

Τοτε παιρνω πισω το σχολιο (για την λαθος θεματικη κατηγορια ) που οπως καταλαβες αφορουσε εσενα και ζητω συγνωμη.Αλλα και παλι νομιζω οτι ηταν υπερβολικη γενικα η αντιδραση καποιων ... για μια απορια που ειναι απορια (η ηταν απορια...) πολλωωων εργαζομενων με δικαιωμα χρησης υπολογιστη σε εταιρειες..πολλων εκ των οποιων ξερω και εγω..

Αυτό το τελευταίο ας το ανοίξουμε σαν νέο θέμα τότε, να συνεισφέρουμε όλοι την αποψή μας, να επέμβουν και οι νομομαθείς που είναι μέλη, να βγεί ένας "μπούσουλας" να ενημερωθεί σωστά η κοινότητά μας !!!!

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν !

Οσο για το οτι ο fits79 βρέθηκε εν αμύνει, αυτό είναι αποτέλεσμα αυτών που έγραφε και του τρόπου με τον οποίο τα έγραφε !

Και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια οι συντονιστές που αν και είχαν αποφασίσει να το κλειδώσουν το θέμα το κράτησαν ανοιχτό. Εγώ δεν παίρνω όρκο για τον εαυτό μου οτι θα αντιδρούσα έτσι.... Αλλά πάλι, εγώ δεν είμαι ουτε συντονιστής, ούτε και διαχειριστής ...

Φίλιππος

Απάντηση: Re: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερ

Φυσικα και εγω φιλικα

ίσως είναι και αυτό που λέει ο φίλος ίσως και να μην διατύπωσα σωστά την ερώτηση(Και γι' αυτό παίσατε όλοι να με κατασπαράξετε) - απορία.

Το να ζητήσω συγνώμη για μια άποψη μου που τη διατύπωσα σε ένα κανάλι που θέλω να πιστεύω φτιάχτηκε για να ακούγονται ΟΛΕΣ οι απόψεις(Θετικές και αρνητικές) και όχι μόνο όσες πάνε με τα νερά του...

ίσως είναι και αυτό που λέει ο φίλος ίσως και να μην διατύπωσα σωστά την ερώτηση(Και γι' αυτό παίσατε όλοι να με κατασπαράξετε) - απορία.

Το να ζητήσω συγνώμη για μια άποψη μου που τη διατύπωσα σε ένα κανάλι που θέλω να πιστεύω φτιάχτηκε για να ακούγονται ΟΛΕΣ οι απόψεις(Θετικές και αρνητικές) και όχι μόνο όσες πάνε με τα νερά του...

Το δικαίωμά σου να έχεις άποψη και να μπορείς να την εκφράσεις ελεύθερα, το δέχομαι και θα το υπερασπιστώ κιόλας αν χρειαστεί !

Τη συγγνώμη ΑΝ είναι να τη ζητήσεις, θα πρέπει να τη ζητήσεις για τις αιχμές που άφησες περί παρανομίας όχι για την εσφαλμένη διατύπωση της (όποιας) ερώτησης. Και δεν εννοώ απο εμένα ! Εμένα ΔΕ με νοιάζει, στο λέω ειλικρινά !

Αλλά κάποιες γενικεύσεις αιχμηρές που έκανες, απο οτι είδες ενόχλησαν...

Δεν είμαστε ΟΛΟΙ παράνομοι, όσο κι αν αυτό ακούγεται ουτοπικό και απίστευτο !

Ασε δε, που εδώ στο avclub - είναι ακριβό το hobby μας, βλέπεις - τα 20 και τα 30 Ευρώ ενός CD / LP/ DVD / BD ελάχιστοι θα τα σκεφτούν να τα δώσουν ΑΝ τους ενδιαφέρει το περιεχόμενο. Εδώ δίνουμε Ευρώ με τις χιλιάδες για μηχανήματα και εξοπλισμούς, στα 20 και στα 30 (ή 50 ή και 100) θα κολλήσουμε ?

Προσωπικά έχω 1171 CDs και δύσκολα θα πάρω πολλά ακόμα γιατί ήδη έχω εξαντλήσει το είδος της μουσικής που ακούω και δεν βγαίνουν επανακυκλοφορίες απο αυτά που ΔΕΝ έχω σε δισκογραφίες...

Φιλικά,

Φίλιππος

Το γεγονός ότι κάποιος άλλος ειναι παράνομος εχοντας παράνομο λογισμικό στο pc του ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ να παρανομείς κι εσύ φίλε fits79. Αν δηλαδή καποιος αλλος βιάζει ανήλικες κατσίκες, πρέπει να αρχίσεις να το κάνεις κι εσύ? Δε νομίζω..

Φυσικά το forum υπάρχει για να ανταλλάσονται οι απόψεις μας, ΕΦΟΣΟΝ όμως δεν παραβαίνουν τον κανονισμό του. Πάντα να ξέρεις ότι υπάρχει κι ενα "εφόσον".

Εδω εκανες ένα ερώτημα. Από τον τρόπο διατύπωσης φανηκε ότι δεν γνωρίζεις καποια πραγματα σε τεχνικό επίπεδο (το ασήμαντο) και στην πορεία φάνηκε ότι δεν ξέρεις πώς πρεπει να κινηθείς στον χώρο εργασίας σου(το σημαντικό), καθαρά για το προσωπικό σου συμφέρον.

Καποια άτομα λοιπόν που δεν σε ξέρουν και συνεπώς αντικειμενικά δεν εχουν λόγο να ενδιαφέρονται για σένα, προσπάθησαν να ασχοληθούν με το σημαντικό, δηλαδή με το να σου ανοίξουν τα μάτια. Εσύ αντί να αρπάξεις την ευκαιρία, το μόνο που συγκράτησες είναι η λέξη sniffer, συνεχίζοντας την στενόμυαλη πρακτική της κοροϊδίας των συνεργατών σου.

Αν όπως λες προκειται για υλικό που δεν θα εκθέσει κανέναν, μπορεις απλά να πας στο ΙΤ και να ζητήσεις την πρόσβαση που χρειάζεσαι. Δεν πήγες, συνεπώς δεν την χρειάζεσαι. Ειναι απλά τα πράγματα. Αν δεν εχεις να κρυψεις κάτι, δεν φοβάσαι τίποτα.

Αναρωτήθηκες ποτέ στον καθρέφτη, γιατί σου την πεφτουν σε όλα τα fora? Αναρωτήθηκες γιατι πάντα η κουβέντα στρεφεται εναντιον σου, αν είσαι όντως το ατομο που περιέγραψε ο συνάδελφος νωρίτερα που εχει banαριστεί από ένα σωρό fora ? Αναρωτήθηκες ποτέ αν μια στο εκατομμύριο οοοοοοολοι οι αλλοι ενδεχωμένως να μην είναι και τόσο μ$$$κες και να είσαι εσύ τελικά αυτος που κάνει το λάθος? Σκεφτηκες τι μπορεις να κάνεις για να βελτιώσεις τον εαυτό σου έστω και τώρα, αντί να προσπαθείς να βγαλεις τους υπολοιπους λάθος?

Το ξέρω χαμένα λόγια γράφω, οπως ηξερα οτι ειναι χαμένα από χερι και τα προηγούμενα, αλλά ελα που βαριέμαι να ετοιμαστώ να πάω για προπόνηση..

good luck αδερφέ, γιατι θα σου χρειαστεί.

Αυτό το τελευταίο ας το ανοίξουμε σαν νέο θέμα τότε, να συνεισφέρουμε όλοι την αποψή μας, να επέμβουν και οι νομομαθείς που είναι μέλη, να βγεί ένας "μπούσουλας" να ενημερωθεί σωστά η κοινότητά μας !!!!

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν !

Και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια οι συντονιστές που αν και είχαν αποφασίσει να το κλειδώσουν το θέμα το κράτησαν ανοιχτό. Εγώ δεν παίρνω όρκο για τον εαυτό μου οτι θα αντιδρούσα έτσι.... Αλλά πάλι, εγώ δεν είμαι ουτε συντονιστής, ούτε και διαχειριστής ...

Φίλιππος

Και γιατι οχι ? Ολα τα παιδια πρεπει να μενουν ενημερωμενα.... οχι μονο πως να μην πληρωνουμε τις κλησεις .... η μηπως το παιδι δεν φερθηκε συμφωνα με γνωστο πρωτοκολλο ανταλλαγης..αποψεων?

Ελα βρε Φιλλιπε...ολοι πρεπει να ειμαστε λιγο προσεκτικοι νομιζω , και λιγοτερο απολυτοι...

Υ.Γ fits δεν το διατυπωνες αλλιως βρε ...μας πηρες και τους δυο στο λαιμο σου..:furious3::flipout:

Last edited:
Το τι θες να κάνεις με τον υπολογιστή σου και την πρόσβαση στο Internet από τον χώρο εργασίας σου,έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το αν αγαπάς τη δουλειά που κάνεις.
Αν όχι,θα αδιαφορήσεις και για το τι θα κατεβάσεις και για το τι θα αποθηκεύσεις αλλά και για τις συνέπειες των πράξεών σου.
Και βέβαια υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τους χρήστες όπως υπάρχουν και νόμοι που προστατεύουν τις εταιρείες που εργαζόμαστε.
Χαζός δεν είναι κανένας και το πρώτο πράγμα που σου μαθαίνουν δίνοντάς σου έναν υπολογιστή,είναι τι είναι νόμιμο και τι όχι,όπως και την πολιτική της εταιρείας σε αυτά τα θέματα.

Αλλά είπαμε.
Ή φοβάσαι μη χάσεις τη δουλειά σου ή όχι.

Re: Απάντηση: Πρόγραμμα που να ψάχνει ip δικτύου για όσο το δυνατών γρηγορότερο ίντερ

Το τι θες να κάνεις με τον υπολογιστή σου και την πρόσβαση στο Internet από τον χώρο εργασίας σου,έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το αν αγαπάς τη δουλειά που κάνεις.
Αν όχι,θα αδιαφορήσεις και για το τι θα κατεβάσεις και για το τι θα αποθηκεύσεις αλλά και για τις συνέπειες των πράξεών σου.
Και βέβαια υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τους χρήστες όπως υπάρχουν και νόμοι που προστατεύουν τις εταιρείες που εργαζόμαστε.
Χαζός δεν είναι κανένας και το πρώτο πράγμα που σου μαθαίνουν δίνοντάς σου έναν υπολογιστή,είναι τι είναι νόμιμο και τι όχι,όπως και την πολιτική της εταιρείας σε αυτά τα θέματα.

Αλλά είπαμε.
Ή φοβάσαι μη χάσεις τη δουλειά σου ή όχι.

Ετσι.....και την δουλεια σου αλλα και την αξιοπρεπεια σου...γιατι καποια στιγμη καποιοι θα θελουν να θιξουν την δουλεια σου (μπορει και για δικους τους λογους ) και δεν θα μπορουν..και θα βρουν πατημα στις αλλες σου.. δραστηριοτητες..

Κριμα δεν ειναι να τους δωσεις αυτο το δικαιωμα ?

οταν ενα θεμα δεν παιρνει της διαστασεις που θα εφερνε σε δυσκολη θεση μελη και κοινοτητα δεν εχει λογο καποιος να το διαγραψει

εν καιρω θα διαγραφουν καποια μηνυματα προσβλητικα και επι προσωπικου και θα τονιστουν μηνυματα σαν του John-john που ειναι κοσμημα για μια διαυκτιακη κοινοτητα σαν την δικη μας

φιλε Fits 79 δεν στο κρυβω οτι επηρεαστηκα και κακώς απο αλλα μελη που ανεφεραν το ποιον σου και την συμπεριφορα σου σε αλλα φορα , συν τοις αλλοις το πονηρο για πολλους θεμα που ανοιξες σε ασχετο με αυτο φορουμ , καθως και η συντομη παρουσια σου βοηθησε να δημιουργηθει ενα κλιμα καχυποψίας

προσπαθησε να βοηθησεις οσο μπορεις στο καλο κλιμα που υπαρχει να παρεις και να δωσεις γνωσεις σε ενα Φορουμ διαφορετικο και πιο παρειστικο απο αλλα που συνανταμαι στο διαδυκτιο

καλη συνεχεια σε ολους σας

Last edited: