ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

S.manos

Senior Member
25 September 2009
475
Ηράκλειο
Να την κόψω, να μην την κόψω..... χρόνιο αναπάντητο ερώτημα.... που απαντήθηκε σήμερα! ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ!!!:2thumb22sup:
Είχα start pack + pvr (επαρχία και σήμα αναλογικό... άστα να πάνε), το οποίο το άλλαζα ανα διαστήματα σε full για καμιά ταινία ή κανένα ματς. Xτες λοιπόν το γυρίζω πάλι στο full πακέτο. Αργά το βράδυ αρχίζει ο δέκτης (pvr 3001) να κάνει πάλι τα κόλπα του.
Το πρωί παίρνω πάλι τηλ. στην nova και για να μην σας ζαλίζω μου είπαν ότι μάλλον ο δέκτης θέλει επισκευή και για να μην μείνω χωρίς tv τις καμια δεκαριά μέρες που ίσως έπαιρνε η επισκευή, μου πρότειναν την λύση του pace! Κράτησα την ψυχραιμία μου και πολύ ευγενικά ζήτησα την διακοπή από αύριο που αλλάζει ο μήνας.

Μετά έδωσα 150 και πήρα 7μετρο ιστό + κεραία televes + ενισχυτή και τώρα βλέπω και τα αναλογικά μια χαρά (μέχρι να έρθει η digea στην Κρήτη). Παράγγειλα και έναν Argus VIP με δύο δορυφορικά tuner στα 225 (θα τον έχω αύριο) και...... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Υ.Γ.1: Το απογευματάκι (ενώ έφτιαχνα την επήγεια κεραία) χτυπάει το τηλ. και μου προτείνουν (ως αντάλλαγμα για την ταλαιπωρία μου) τον pace με δωρεάν συνδρομή full pack για τον Σεπτέμβριο! Ευχαριστώ πολύ αλλά ΔΕΝ θα πάρω!
Υ.Γ.2: "Απαλλάκτικα από σένα, ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΑ...!!!"
Υ.Γ.3: Τώρα που το σκέφτομαι, ευτυχώς που δεν κλειδώνουν και το κάτοπτρο να κατεβάζει μόνο nova!

Last edited:
Re: Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΟΜΗΤΗΣ NOVA

Ωραια ολα αυτα αλλα την Παναθηναικαρα/Ολυμπιακαρα κτλ (δεν ξερω ποια ομαδα εισαι) που θα την βλεπεις?

Re: Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΟΜΗΤΗΣ NOVA

Ωραια ολα αυτα αλλα την Παναθηναικαρα/Ολυμπιακαρα κτλ (δεν ξερω ποια ομαδα εισαι) που θα την βλεπεις?

Σε δύο εβδομάδες στο Mega!:firstprize:

Δεν πολυκαίγομαι για το Ελληνικό πρωτάθλημα εκτός από μετρημένα παιχνίδια, οπότε όλα καλά. Αλλά και αυτό να ήταν το κριτήριο μου πάλι το ίδιο θα έκανα. Έφτασα στο αμήν! Τους πληρώνω ΠΟΛΛΑ χρόνια (όπως και εσύ νομίζω, όπως έχεις αναφέρει σε άλλα posts), αλλά τώρα στράβωσα εντελώς!

http://www.youtube.com/watch?v=dOVdkXTYmKc&feature=related</a></td>
</tr>
</thead>
<tbody>
<tr>
<td class='alt1'><object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dOVdkXTYmKc?fs=1&hl=el_GR&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dOVdkXTYmKc?fs=1&hl=el_GR&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object></td>
</tr>
</tbody>
</table>

Δεν καταλαβαίνω σε τι μπορεί να χρησιμεύσει αυτό το thread...Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει η προσωπική απόφαση κάποιου;

Δεν έχει να κάνει μόνο με την απόφαση, έχει να κάνει και με το πως τον αντιμετώπισαν......

Καλό είναι να γνωρίζουμε γενικώς τι γίνεται, ακόμα και σε μεμονωμένες περιπτώσεις...

Φίλε Antonis Famelos, είναι σωστά αυτά που λες, αλλά δυστυχώς ακούμε την άποψη/εκδοχή μόνο της μιας πλευράς...Ούτως ή άλλως δεν διευκρινίζεται αν η προτεινόμενη λύση του Pace ήταν προσωρινή ή μόνιμη...Anyway, συνεχίζω να επιμένω στην άποψη μου περί μη χρησιμότητας του συγκεκριμένου thread που ο τίτλος του οποίου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον άστοχος, μιας και το περιεχόμενο του πρώτου ποστ του άμεσα θιγόμενου πρώην συνδρομητή της Nova πιο πολύ αναφέρεται σε άσχετα θέματα...Κάλλιστα θα μπορούσε να συνεχίσει στο thread που άνοιξε για να αναφέρει τα προβλήματα του δέκτη και να ανακοινώσει εκεί την απόφαση του...

Αν σου δείξω θέματα που έχουν ανοίξει για ανύπαρκτους λόγους θα γελάς... :D

Αυτό εδώ δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα...

Είπε τον πόνο του και ησύχασε....

Εγώ πάλι αδερφέ, δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα των post σου. Άμα βρίσκεις το thread ανούσιο, μη το διαβάζεις και φυσικά, μην ποστάρεις σε αυτό. Άμα σε προσβάλλει, κάνε report στους moderators. Φιλικά πάντα.

.....
Υ.Γ.3: Τώρα που το σκέφτομαι, ευτυχώς που δεν κλειδώνουν και το κάτοπτρο να κατεβάζει μόνο nova!

Χαχαχαχαχαχα :flipout: :flipout:

Ότι καλύτερο έχω διαβάσει για τη NOVA, μη τους βάζεις ιδέες πάντως !
Κάτι θα βρουν και για αυτό, χαχαχα :flipout:

Εγώ πάλι αδερφέ, δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα των post σου. Άμα βρίσκεις το thread ανούσιο, μη το διαβάζεις και φυσικά, μην ποστάρεις σε αυτό. Άμα σε προσβάλλει, κάνε report στους moderators. Φιλικά πάντα.

Κι εσύ θεώρησες ότι πρέπει να σχολιάσεις ανούσια ποστς...Όπως κι εγώ...

Παίδες δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις, ελεύθερα την άποψή μας γράφουμε...σιγά μη φαγωθούμε και για αυτά...

βάλε tring βάλε tring βάλε triiiiiiiiiiingggggggg

tring tring tring
ολοι μαζι με ρυθμό

(θ απαλλαγείς και από τους καρπετοπουλοπανουτσοκαραληδομπραουδακηδες που δεν εχουν μυρωδια από μπαλα):2thumb22sup:

Last edited:
Δεν καταλαβαίνω σε τι μπορεί να χρησιμεύσει αυτό το thread...Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει η προσωπική απόφαση κάποιου;

Sorry φίλε μου για την ενόχληση. :grinning-smiley-043

Φίλε Antonis Famelos, είναι σωστά αυτά που λες, αλλά δυστυχώς ακούμε την άποψη/εκδοχή μόνο της μιας πλευράς...Ούτως ή άλλως δεν διευκρινίζεται αν η προτεινόμενη λύση του Pace ήταν προσωρινή ή μόνιμη...Anyway, συνεχίζω να επιμένω στην άποψη μου περί μη χρησιμότητας του συγκεκριμένου thread που ο τίτλος του οποίου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον άστοχος, μιας και το περιεχόμενο του πρώτου ποστ του άμεσα θιγόμενου πρώην συνδρομητή της Nova πιο πολύ αναφέρεται σε άσχετα θέματα...Κάλλιστα θα μπορούσε να συνεχίσει στο thread που άνοιξε για να αναφέρει τα προβλήματα του δέκτη και να ανακοινώσει εκεί την απόφαση του...

Pace = HD = νέα κάρτα = πάντρεμα

Να το κάνουμε "ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ" ;

Πες μου αλήθεια, αυτό που κατάλαβες εσύ είναι πως άνοιξα το thread για τα προβλήματα του δέκτη; Την @@@@@@@ που πήγαν να παίξουν λόγω των προβλημάτων του δέκτη, δεν την είδες;

Πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς ίχνος αντιδικίας, μια παρέα είμαστε εδώ, έτσι δεν είναι; -bye-

Δεν έχει να κάνει μόνο με την απόφαση, έχει να κάνει και με το πως τον αντιμετώπισαν......

Καλό είναι να γνωρίζουμε γενικώς τι γίνεται, ακόμα και σε μεμονωμένες περιπτώσεις...

:a0210:

Αν σου δείξω θέματα που έχουν ανοίξει για ανύπαρκτους λόγους θα γελάς... :D

Αυτό εδώ δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα...

Είπε τον πόνο του και ησύχασε....

:AFADF0::AFADF0::AFADF0:

Παίδες δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις, ελεύθερα την άποψή μας γράφουμε...σιγά μη φαγωθούμε και για αυτά...

:fahne90:

θα επρεπε να ξερεις οτι στα φορουμ διαβαζουμε τα thread που μας ενδιαφερουν.. Αν ηταν να διαβαζαμε ολα τα thread παει δεν θα μας εφτανε ουτε μια μερα..
Ποσο μαλλον να σχολιαζουμε και σε καθε thread οτι δεν μας αρεσει..