ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

Οσο γελάτε και δεν τρώγεστε σαν τα κοκόρια, ο μπος ΔΕΝ έχει πρόβλημα ;)

Ισα-ίσα που γουστάρει να σας βλέπει να μην έχετε χάσει το χιούμορ σας σε δύσκολες εποχές ...

Πάντως εγώ ενεργοποίησα τη δικιά μου στις 25/08 μετά 1,5 χρόνο διακοπής (zeta, ver 5.4) και έχω τρελαθεί στα σπασίματα. Ούτε με μοβ ιρντέτο δεν τα αποφεύγω. Μου στείλανε λέει μια αναβάθμιση, αλλά δεν την πήρε η κάρτα μου και μου ζήτησαν να πάω σε αντιπρόσωπό τους να τη βάλω σε panasat. Αμ δε, θα παίξει oscam/mgcam...

ειπα να το κάνω σιγα-σιγα, με μεθαδόνη. Εκοψα το full και πέρασα στο starter γιατι εδω και ένα μήνα εχει τρελλαθεί στα κολλήματα (dm7020 και Humax).
Σκεφτόμουν να πάρω τον 500HD αλλα μου την έσπασαν με τους γάμους και προχώρησα σε υποβάθμιση.
Αντε να δουμε, αν είμαστε πολλοί ισων να αλλαξουν μυαλα.
:violent-smiley-030:NOVA

Βαλτε κι εμενα και πανε πολλα χρονια. Συνδρομητης filmnet απο το 95 και νοβα απο το 2000. Αλλα φτανει πια αρκετα.....

Last edited:
Έχουμε και λέμε:

1) emskan
2) souzakias
3) andrdive
4) kozadin

Originally Posted by dikemon
Λοιπόν θέλετε να ακουστεί η φωνή μας σ' όλη την Ελλάδα καταγγέλλοντας την μονοπωλιακή κατάσταση της ΝΟΒΑ??? (αμάν τα λέω σαν το ΚΚΕ με ΝΟΒΑ)!!!
Γραφτείτε στην πιό κάτω λίστα, να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε εδώ, και στο τέλος τα λέμε, με ποιόν τρόπο θα αντιδράσουμε για να ακουστούν τα αιτήματά μας (μείωση μηνιαίας συνδρομής, δυνατότητα και για δέκτες εκτός ΝΟΒΑ κ.λ.π.)
1) Dikemon

Καλημέρα.
Τι μπορώ να κάνω για να βλέπω τα επίγεια κανάλια λόγω μη ύπαρξης καλού σήματος,μέχρι τώρα αναγκόζομαι να πληρώνω την ΝΟΒΑ για μόνο τα επίγεια κανάλια 24 Ευρώ το μήνα μέσω του αποκωδικοποιτή της.
Τι μπορώ να κάνω για να βλέπω τα επίγεια μέσω δορυφόρου αλλά να μπορώ να αποκωδικοποιήσω τα επίγεια κανάλα.
Είμαι απο Χίο,χωριό Αρμόλια.
Σας ευχαρισατώ θερμά.......

Καλημέρα.
Τι μπορώ να κάνω για να βλέπω τα επίγεια κανάλια λόγω μη ύπαρξης καλού σήματος,μέχρι τώρα αναγκόζομαι να πληρώνω την ΝΟΒΑ για μόνο τα επίγεια κανάλια 24 Ευρώ το μήνα μέσω του αποκωδικοποιτή της.
Τι μπορώ να κάνω για να βλέπω τα επίγεια μέσω δορυφόρου αλλά να μπορώ να αποκωδικοποιήσω τα επίγεια κανάλα.
Είμαι απο Χίο,χωριό Αρμόλια.
Σας ευχαρισατώ θερμά.......

αναγκαστικα περιμενεις τον οτε(connex-tv) μεσω hellasat κοντα στα χριστουγεννα.
δεν βλεπω αλλη λυση..