Haagenti AVClub Fanatic 18 November 2006 17,341 Ministry Of Silly Walks 11 December 2009 #41 Ξέχασα...το πρωινό (που λέει ο λόγος) ρόφημα είναι Ελληνικός καφές ,εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον,,,σε μεγάλη κούπα και αγκαλιά με τον γάτο μου...
Ξέχασα...το πρωινό (που λέει ο λόγος) ρόφημα είναι Ελληνικός καφές ,εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον,,,σε μεγάλη κούπα και αγκαλιά με τον γάτο μου...
opsim Moderator Staff member 11 May 2008 16,424 Αθήνα 11 December 2009 #42 SPYROS A. said: Το βράδυ που γυρίζω βρίσκω την σύζυγο με την τηλεόραση ανοικτή να βλέπει τα αστυνομικά της και ποδόσφαιρο (η καθημερινή ατάκα μου είναι "αμάν με αυτά τα ποδόσφαιρα,,,τον Σαραβακο παντρεύτηκα?) Click to expand... Αν κατάλαβα καλά, η γυναίκα σου βλέπει ποδόσφαιρο και εσύ της παραπονιέσαι? :BDGBGDB55:
SPYROS A. said: Το βράδυ που γυρίζω βρίσκω την σύζυγο με την τηλεόραση ανοικτή να βλέπει τα αστυνομικά της και ποδόσφαιρο (η καθημερινή ατάκα μου είναι "αμάν με αυτά τα ποδόσφαιρα,,,τον Σαραβακο παντρεύτηκα?) Click to expand... Αν κατάλαβα καλά, η γυναίκα σου βλέπει ποδόσφαιρο και εσύ της παραπονιέσαι? :BDGBGDB55: