Project CARS Simulations Are Beautiful!

Εμενα που παραλαμβανω σημερα αυριο, και μου αρεσουν πολυ παιχνιδια τυπου mcrae, dirt κτλ, τι θα βρω να παιξω που δε βλεπω τιποτα να κυκλοφορει τετοιου τυπου ?

Για PC (Early Access) υπάρχει το DiRT Rally αν και "φίλοι" που το έτρεξαν δεν έμειναν ενθουσιασμένοι με το χειρισμό (τιμονιέρα) ενώ αντίθετα μιλάν για ωραία γραφικά!

Για ps4 ρωταω. Δεν με ενδιαφερει το pc. Τα εχω ολα ουτως η αλλως στο ps3.

sto PS4 το project cars είναι μονόδρομος προς το παρόν.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο, εκτος του Driveclub, που είναι όμως πιο arcade (αρκετά).
Είναι πάντως αρκετά διασκεδαστικό .... κι έχει πολύ καλα γραφικά επίσης.
Ο χειρισμός φυσικά του driveclub θυμίζει need for speed , ίσως λίγο καλύτερος.
Έχει επίσης πολύ καλο online .

Το θεμα για μενα ειναι ο ρεαλισμος. Ολα τα αλλα ερχονται μετα. Δηλαδη θελω κατι σε φαση Gran Turismo. Οχι κατι σε Need For Speed.

Προς τα που γερνει η ζυγαρια?

είναι πιο ρεαλιστικό από Grand Turismo, πολύ περισσότερες ρυθμίσεις και παραμετροποίηση , αλλα λιγότερα αμαξια (λόγω αδειων).
Έχει κάποια bugs αλλα θα διορθωθούν σύντομα φαντάζομαι....

Φυσικά ,Grand Turismo για PS4 δεν υπάρχει ακόμα, οποτε συγκρίνω μονο με το προηγούμενο για PS3 που είχα.

Απάντηση: Re: Project CARS Simulations Are Beautiful!

Το θεμα για μενα ειναι ο ρεαλισμος. Ολα τα αλλα ερχονται μετα. Δηλαδη θελω κατι σε φαση Gran Turismo. Οχι κατι σε Need For Speed.

Προς τα που γερνει η ζυγαρια?

Προς το Gran Turismo (μην είναι και καλύτερο...)

Γι αυτό εδώ τι γνώμη έχετε ? http://onboardcamera.gr/index.php?route=product/product&product_id=397
Θα είναι σταθερό ?

Να το χτυπήσω ή να προτιμήσω να βάλω τη τιμονιερα στο γραφείο ?
Όπως το βλέπω δε με εμπνέει καθόλου
Εδώ κουνάμε ολόκληρα βαριά τραπέζια
Άσε που άμα κουνηθεί θα επηρεάζει και το πέταλ
Να μη πω εάν έχεις καλή-ισχυρή ανάδραση θα τρέμει συνέχεια το πετάλ

Απάντηση: Re: Project CARS Simulations Are Beautiful!

Γι αυτό εδώ τι γνώμη έχετε ? http://onboardcamera.gr/index.php?route=product/product&product_id=397
Θα είναι σταθερό ?

Αν δεν σε νοιάζει η γωνία και το ύψος του τιμονιού προτίμησε το γραφείο! Πάντως στο δικό μου (το έχω για τα παιδιά) η βίδα που ρυθμίζει τη γωνία του τιμονιού δεν επιδέχεται και πολύ ζόρι...

Αυτό θα ήταν το ιδανικό ....!

αλλα δεν υποστηρίζει PS4 ακόμα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θα είναι σταθερό ?

Εγώ αυτήν χρησιμοποιώ, χρόνια τώρα. Με την DGFT δεν είχα κανένα θέμα σταθερότητας αλλά είναι και το οδηγικό μου στυλ πολύ "χαλαρό" και στο GT4 & GT5 που την χρησιμοποιούσα δεν υπήρχαν απαιτήσεις για τρελές διορθώσεις ώστε να μετακινείται το όλο σύστημα από την κίνηση των χεριών μου.

Δεν δοκίμασα ποτέ να παίξω "χωμάτινο" τίτλο όπου και η ανάγκη διορθώσεων είναι πολύ μεγαλύτερη.

Με την Fanatec που είμαι τώρα, έχω το εξής πρόβλημα: επειδή το πεντάλ του φρένου αντιλαμβάνεται την πίεση και όχι την διαδρομή, πολλές φορές με το πόδι μου σπρώχνω την βάση προς τα εμπρός με τα έντονα φρεναρίσματα. Για αυτό το θέμα, η μοναδική λύση είναι αυτή που προσφέρουν τα κόκπιτ έτοιμα ή ιδιοκατασκευές αλλά ο διαθέσιμος χώρος στο διαμέρισμα απαγορεύει κάτι τέτοιο.

Σε γενικές γραμμές όμως είιμαι ικανοποιημένος με την βάση, έστω και με κάποιους συμβιβασμούς.

ayto το φοβόμουνα κι εγώ, με το φρένο.... ότι θα το σπρώχνω δηλ. σε απότομα φρεναρίσματα.

ΥΓ... πολύ καλη η DFGT για τα λεφτά της, την είχα κι εγώ στο PS3 και ήταν απόλαυση (ειδικά με το GT)

To "πρόβλημα" του project cars είναι ότι "παραείναι " simulator παρα arcade!!! (ειδικα στις κονσολες που δεν έχουμε συνηθίσει κάτι τέτοιο) ....

Ο λόγος που παραπονιούνται πολλοί ότι τα αμαξια πανε σα "βάρκες" είναι οι άπειρες ρυθμίσεις για κάθε αμάξι και κάθε πιστα ξεχωριστά!

Εδώ θα δείτε ένα βίντεο που εξηγεί πως κάποιες ρυθμίσεις για τ αμαξια και κυρίως για το Force feedback αλλάζουν εντελώς την αισθηση του αμαξιού και δίνουν μια πιο ρεαλιστική οδηγικη εμπειρία.
Είναι παρα πολλές οι ρυθμίσεις κι εδώ διαφέρει πολύ το PC από τα forza kai GT.

Κάθε μια μπορεί ν αλλάξει πολύ την αίσθηση του αμαξιού και το πως συμπεριφέρεται στο δρόμο.

Θέλει πολύ μελετη το άτιμο και πολλές ώρες εξάσκησης...

Εδώ θα βρείτε τις ρυθμίσεις που αναφέρονται στο βίντεο.... http://www.isrtv.com/forums/topic/17810-project-cars-force-feedback-tips-and-settings/

κι εδώ ένα forum αποκλειστικά για το PC

http://www.isrtv.com/forums/forum/55-project-cars/

Ο μόνος λόγος που το βάζω, είναι γιατί είναι πολύ αστείο: :flipout:

Γιατι οχι? :flipout:

βλεποντας το πρωτο μου ποστ να ειναι απο 2012 και ως team member ειχα το παιχνιδι απο τοτε αλλα τωρα που βγηκε δεν εχω το ενδιαφερον να το παρω,παρα την ειδικη τιμη που εχω,το λες και κριμα ,δεν το λες?

Δε σε καταλαβαίνω ....
Εγώ το παίζω εδώ και μέρες και μόνο καλά λόγια έχω να πω.
Έχει bugs φυσικά, αλλά και ποιο δεν είχε όταν βγήκε; Θα διορθωθούν με κάποια updates έν καιρώ.
Τελικά συμπεράσματα θα βγάλω όταν έρθει και η τιμονιέρα φυσικά....