Project CARS Simulations Are Beautiful!

με το team member..(αυτο εχω).. +15 δλδ και εισαι κομπλε ,εχει και τις δυο πιστες και τα εβδομαδιαια builds.....
πιο πολλες πιστες θα ερθουν....φαντασου πριν απο εναν μηνα και κατι υπηρχαν οι μισες...
το συστημα με friends υπαρχει αλλα ειναι στον σχεδιασμο του ακομη...

καλες βολτες!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Project CARS Simulations Are Beautiful!

Πραγματι δεν κοιτας στο σωστο μερος. Η σελιδα που εβαλες ειναι τα "Project Funds Graphs", δηλαδη τα ποσα που εχουν συγκεντρωθει ως τωρα.

Η σελιδα με τα tool packs για αγορα ειναι αυτη;)

Για του λογου το αληθες μολις αγορασα το junior pack με 10 ευρω:a0210:

Ααααααααααααα! Ζήλεψα τώρα!

Έχω ένα σημαντικό πρόβλημα όμως! Το PC μου που κοντεύει να βγει στην σύνταξη, έχει pentium4 (αρχαίος μονοπύρηνος) στα 3.00GHz και επιπλέον παθαίνει καρδιακές προσβολές τουλάχιστον δυο φορές το μήνα! Δεν πληρεί νομίζω ούτε τα κατώτερα μέτρα και σταθμά για να αντέξει το Pr.Cars:bigcry:
Έτσι αν δεν κερδίσω κάποιο λαχείο σύντομα δεν έχει Project...

Για να καταλάβω όμως, πρέπει πρώτα να γίνεις μέλος του φόρουμ, για να ξεδιπλωθεί ο τιμοκατάλογος (γιατί και στο λίνκ που έδωσες "γλάρε" δεν βλέπω τίποτις)???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Project CARS Simulations Are Beautiful!

Για να καταλάβω όμως, πρέπει πρώτα να γίνεις μέλος του φόρουμ, για να ξεδιπλωθεί ο τιμοκατάλογος (γιατί και στο λίνκ που έδωσες "γλάρε" δεν βλέπω τίποτις)???

Ακριβως, πρεπει πρωτα να κανεις register (τσαμπα) για να ανοιξει η σελιδα με τις τιμες, αλλιως σου βγαζει μυνημα που λεει οτι δεν εισαι μελος...

Και μη στεναχωριεσαι, θα βγει και σε PS3;)

Since plenty of people have been asking, here are the recommended minimum system specs to run the C.A.R.S. development builds:

CPU – 3.0GHz Dual-Core, 2.4GHz Quad-Core
GRAPHICS – nVidia 9600 GT 512Mb, ATI Radeon HD 4750 512Mb
MEMORY – 2Gb RAM (3Gb-4Gb recommended)
CONNECTION – Continuous Internet

Απάντηση: Re: Project CARS Simulations Are Beautiful!

Μπορεί να μην είμαι πρώτος στην Connecticut Hill αλλά είμαι μπροστά από τον Στάθη( rebirthsp) και αυτό αρκεί....:Banane0:

Απάντηση: Re: Project CARS Simulations Are Beautiful!

Για να μαντέψω.... αααα το βρήκα πήρε την AMD 7970 :SFGSFGSF:
Όσο αφορά το project μπορώ θα κάνω τόσο καλό γύρο που θα ντρέπονται να βγάλουν άλλο patch:violent-smiley-030:

Χάρμα οφθαλμών!!!:speechless-smiley-0

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το πρώτο επίσημο Project Cars trailer από την Slightly Mad Studios στο επίσημο you tube κανάλι τους (World of Mass Development):

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

μαζί με την ανακοίνωση ότι το παιχνίδι θα βγει μέσα στο 2014 για Playstation 4, Xbox One, PC, Steam OS & WiiU:

Developed by Slightly Mad Studios, Project CARS is the first title to be created using the unique crowd-powered WMD Portal.

Featuring a dynamic time of day and weather system, full pit stops & strategies, fully-loaded online play, a comprehensive tuning system, bleeding-edge physics, and a world-class graphics engine supporting 4K gaming and Oculus Rift, Project CARS is the truly next-generation race experience.

Project CARS will be coming to the Playstation 4, Xbox One, PC, Steam OS & WiiU starting 2014.

Περισσότερα στο World of Mass Development portal

Ωραίο project (όπως επίσης και το OCULUS) αλλά λίγο αμφίβολο το πόσο θα δούμε τελικά τέτοια μηχανήματα να βγαίνουν στα ράφια των καταστημάτων (και πόσο καλή θα είναι η υλοποίησή τους) αν αναλογιστεί κανείς σε πόσο μικρό κοινό απευθύνονται...