Καλησπέρα. Μου έχει καρφωθεί εδώ και καιρό η ιδέα για projector.. Δεν έχω κάποια εμπειρία με το άθλημα και γι' αυτό θα ήθελα τη βοήθειά σας.. Αυτό που με απασχολεί φυσικά είναι αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο στο χώρο μου. Budget όσο το δυνατόν λιγότερο.. Αν μπορώ να τη βγάλω με λιγότερα από 600 καλώς. Από αυτά που έχω δει υποθέτω πως ένας used TW700 είναι καλός για την περίπτωσή μου αλλά αν έχετε κάποια άλλη πρόταση φυσικά είναι ευπρόσδεκτη.
Ο χώρος λοιπόν. Μετά από μερικές ώρες σχεδίασης σε CAD να το αποτέλεσμα. Μήπως ξεχνάω κάποια μέτρηση??
Πώς το βλέπετε το χώρο; Βολεύει για το project; Για το πανί αυτό που σκεφτόμουν είναι να μπει στο ταβάνι και να κατεβαίνει μπροστά από την οθόνη. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Όσοι έχετε στήσει projector και νοικιάζετε τα σπίτια σας, πως το δέχονται οι ιδιοκτήτες; Αυτά προς το παρόν.. Ευχαριστώ προκαταβολικά :ADFADF1:
Ο χώρος λοιπόν. Μετά από μερικές ώρες σχεδίασης σε CAD να το αποτέλεσμα. Μήπως ξεχνάω κάποια μέτρηση??
Πώς το βλέπετε το χώρο; Βολεύει για το project; Για το πανί αυτό που σκεφτόμουν είναι να μπει στο ταβάνι και να κατεβαίνει μπροστά από την οθόνη. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Όσοι έχετε στήσει projector και νοικιάζετε τα σπίτια σας, πως το δέχονται οι ιδιοκτήτες; Αυτά προς το παρόν.. Ευχαριστώ προκαταβολικά :ADFADF1: