Project Hail Mary (2026)

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
103,394
Εκεί ψηλά.....
1751135539821.png

Bασισμένο στην ομώνυμη νουβέλλα του Andy Weir.

"Ένας μοναχικός αστροναύτης ξυπνάει σε ένα διαστημόπλοιο χωρίς να θυμάται τίποτα από την αποστολή
του. Καθώς συναρμολογεί τα κομμάτια του παρελθόντος του, ανακαλύπτει ότι είναι η τελευταία ελπίδα
της ανθρωπότητας ενάντια σε μια απειλή εξαφάνισης, κάτι που οδηγεί σε μια απροσδόκητη αλλά
κρίσιμη συμμαχία."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΑΙΡΕ ΜΑΡΙΑ (Project Hail Mary) – Official Trailer
FeelgoodEntertainment

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: protrudi

Project Hail Mary - Official Trailer
Amazon MGM Studios

Project Hail Mary | Official Trailer | Filmed For IMAX®
IMAX

Last edited:
Το βιβλίο είναι απλά φανταστικό, το έχω διαβάσει 2 φορές και είναι μάλλον το αγαπημένο μου βιβλίο επιστημονικής φαντασίας και έχω διαβάσει πάρα μα πάρα πολλά…ο πήχης είναι λοιπόν στον θεό και ελπίζουμε να δούμε κάτι καλό…στο πρώτο βιβλίο του συγγραφέα πάντως στο The Martian κάνανε πολύ καλή δουλειά οπότε έχω ελπίδες ότι δεν θα καταστρέψουν το καλύτερο βιβλίο της σύγχρονης επιστημονικής φαντασίας.

• Like
Reactions: protrudi
Πάντως λίγο από την περίληψη του βιβλίου λίγο από το trailer, έχω καταλάβει σχεδόν την ταινία. Και δεν ξέρω καθόλου την ιστορία. Νομίζω πολλά αποκάλυψαν στο trailer.

Για αυτο οταν "μυριζομαστε" κατι που θα εχει ενδιαφερον για εμας δεν βλεπουμε τα τρειλερ ή τα βλεπουμε πολυ επιδερμικα να το πω ετσι.

Το κανω χρονια ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα να χασω τον ενδιαφερον μου για ταινια απο τρειλερ που ειδα.

Ναι μην δείτε το Trailer, γενικά πολλές φορές τα Trailer μας καταστρέφουν τις ταινίες καθώς είναι σαν μια περίληψη της όλης ταινίας.