Project μεγαλου Ηχειου

αυτά τα threads αν θυμάμαι καλά ήταν στο παλιό φόρουμ (avforum) και χάθηκαν νομίζω οταν το φορουμ επαψε να λειτουργεί. Καποιος προνοητικός συμφορουμίτης νομίζω είχε αποθηκεύσει στον δίσκο του τα περισσότερα από αυτά όπως είχε πει και ίσως να τα εχει ακόμα διαθέσιμα. Δεν θυμάμαι όμως ποιός ήταν. Τζωρτζάκης, Βαλάκας και Θεοθαν εχουν διδάξει σχεδιασμό αντί να αρκεστουν σε παρουσιάσεις και είναι κρίμα που τετοια guidelines εχουν χαθεί..

Να μερικά που διεσώθησαν:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=3293

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=3266

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=3213

Ίσως υπάρχουν κι άλλα.

πω πω ρε παιδια..αυτη ναι ειναι αναλυση ωστε κ γω ο "ασχετος" μπορω και καταλαβαινω τι μου γινεται...τι ωραια να χαμε και την κατασκευη του ARCOS II....λοιπον οταν ανεβω αθηνα θα παω να εκβιασω τον Τζωρτζακη να τα ανεβασει αμα τα χει.. χα ..θα δει τι θα παθει αμα δε τ ανεβασει.. lol.. θα τον καταραστω να του καει το βιντεο, ο προενισχυτης του και ο τελικος του.. :ADFADF1::Banane0::ridinghorse:

λοιπον οταν ανεβω αθηνα θα παω να εκβιασω τον Τζωρτζακη να τα ανεβασει αμα τα χει.. χα ..θα δει τι θα παθει αμα δε τ ανεβασει.. lol.. θα τον καταραστω να του καει το βιντεο, ο προενισχυτης του και ο τελικος του.. :ADFADF1::Banane0::ridinghorse:

ναι κάτι θα του κάνεις.. θα τα διορθώσει μόνος του :flipout:

να ρωτησω κατι αλλο..τα ARCOS II σε χωρο 3.3 χ 4.3 πως θα παιξουν αραγες...?...Τα χει κανενας σε μικρο χωρο?..

να ρωτησω κατι αλλο..τα ARCOS II σε χωρο 3.3 χ 4.3 πως θα παιξουν αραγες...?...Τα χει κανενας σε μικρο χωρο?..

Θα ακούγονται πολύ "γεμάτα", δηλαδή με πολύ μπάσο. Γενικά, σε μικρές και μέσες εντάσεις θα είναι καλά, αλλά σε μεγάλες θα "μπουκώνει" ο χώρος.

Ε μα τα πανω κατω εγινα...Για αλλο λογο ξεκινησα το project για αλλο λογο θα καταληξω να το φτιαχνω...Αρχικως ειπα να φτιαξω κατι μονο και μονο για την μουρλα μου και για το εργαστηρι μου και τελικα μου φαινεται θα φτιαξω 100 φορες καλυτερα ηχεια απο αυτα που εχω στο σαλονι μου...να γιαυτο κολαω.. σκεψου οτι εχω CIVIL στο σαλονι και γω τωρα ετοιμαζομαι να φτιαξω Ηχειαρες για την αποθηκη...χα χα χα... τωρα μη σας τα πολυλογω οτι ποιο σωστο για τον χωρο μου φαινεται κατι σαν το nimiel ΙI και να βαλω τα civil στο εργαστηρι..

να προσθεσω κατι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ..Οι εντασεις που ακουω ειναι παντα μικρες ως μεσαιες...Μεχρι τωρα με τα CIVIL δε ειχα sub καθως ειχαν αρκετο γλυκο χαμηλο, κατι που σιγουροτατα θα χει και το ArcosII η το Nimiel II..Αν τα βαλω στο σαλονι μου τελικα που ειναι 3.3 χ 4.3, που θα βρω κεντρικο να τα ταιριαξω για χρηση σε 5.1??...μπερδεγουει κατασταση...

να προσθεσω κατι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ..Οι εντασεις που ακουω ειναι παντα μικρες ως μεσαιες...Μεχρι τωρα με τα CIVIL δε ειχα sub καθως ειχαν αρκετο γλυκο χαμηλο, κατι που σιγουροτατα θα χει και το ArcosII η το Nimiel II..Αν τα βαλω στο σαλονι μου τελικα που ειναι 3.3 χ 4.3, που θα βρω κεντρικο να τα ταιριαξω για χρηση σε 5.1??...μπερδεγουει κατασταση...

μήπως στο σαλόνι σου ταιριαζει καλύτερα το Jairo ?

ε ειπαμε αδερφε...για μεγαλο ηχειο αρχισαμε σε βασης θα καταληξουμε??. .. Ουτως ει αλλως αμα μπει πανω σε βασεις τον ιδιο χωρο θα πιασει... :-)

τερας το Jairo?

JAIRO_3_sv.jpg

ε ειπαμε αδερφε...για μεγαλο ηχειο αρχισαμε σε βασης θα καταληξουμε??. .. Ουτως ει αλλως αμα μπει πανω σε βασεις τον ιδιο χωρο θα πιασει... :-)

α εντάξει... εμείς μπορει να βγουμε και συγγενεις στο τέλος... κι εγω το ίδιο είπα στον εαυτό μου οταν αποφασισα να φτιαξω ΤΜΜ με 7".. οσο χωρο θα επιανε η βάση, ας ειναι ηχειο. οπτικά όμως ο όγκος ειναι εντελώς διαφορετικός στο μάτι.

οχι οχι..δε ενοουσα το Jairo...το τερας πηγαινε για το κεντρικο που ειπαμε παρα πανω...