Project Morpheus *PlayStation 4 VR*

Re: Project Morpheus*PlayStation 4 VR*

Mε το FIRMWARE UPDATE το 4.50 αποκταει το PSVR δυνατοτητες θεασης 3D bluray και καλυτερη αναλυση στο cinematic mode.
Αμα αποκτησει και ο Media player του δυνατοτητες SBS playback ειμαστε κομπλε,σημερα λενε βγαινει./
 
Re: Project Morpheus*PlayStation 4 VR*

Υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσει κανείς το Playstation VR σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα; Είναι αρκετά τα λεφτά για να το αγοράσεις χωρίς δοκιμή.
 
Re: Project Morpheus*PlayStation 4 VR*

Yπαρχει στο πλαισιο στο συνταγμα συσκευη προς δοκιμη,ημουν προχτες.
 
Re: Project Morpheus*PlayStation 4 VR*

Είναι με ραντεβού; Έχει ουρά; Ξέρεις αν είναι εκεί κάθε μέρα; Και τέλος πως σου φάνηκε, αξίζει σα συσκευή;
 
Re: Project Morpheus*PlayStation 4 VR*

Tι ουρα ,η συσκευη ειναι ενα χρονο εξω οποιος ηταν να το δει το χει δει ηδη,το χει διπλα στις αλλες κονσολες συνδεδεμενες με την τιβι ,χαλαρες καταστασεις.:)
Το χω day one,ειναι πολυ καλο για αυτο που διαφημιζει,και να βλεπεις τις ταινιες σου σε γιγαντοοθονη και να παιζεις τα κανονικα σου παιχνιδακια οχι τα VR σε μεγαλη οθονη και απο μειονεκτηματα,χμμ..
Αν περιμενεις να δεις ιδια αναλυση που βλεπεις και στην 4K σου θα απογοητευτεις,ζαλαδα που λενε αναλογα τα ατομα,στην καλυτερη παλευετε δεν ειναι κατι το τρομερο και αληθεια ειναι οτι το πρωτο μου σοβαρο παιχνιδι για VR το πηρα πριν κατι μερες (RESI 7) και θα ασχοληθω τωρα μαζι του.
Εν τελει το μονο σοβαρο μειον για μενα ειναι να μην βαριεσαι να το φορας στο κεφαλι σου μαζι με ολα τα καλωδια που κουβαλαει,μια πιο Light εκδοση η και wireless Θα ηταν οτι καλυτερο.
 
Re: Project Morpheus*PlayStation 4 VR*

Θα πάω να το δω. Μία φορά πάντως μόνο είχα φορέσει κάσκα VR για να δω μια μικρή ταινία. Μετά από λίγο χανόσουνα πραγματικά μες τον κόσμο και νόμιζες ότι ήσουν εκεί. Μέχρι που κοιτούσες τα χέρια σου ή τα πόδια σου, δεν έβλεπες τίποτα και τότε καταλάβαινες ότι είναι ψευδαίσθηση. Ήταν μεγάλη ξενέρα!
 
Re: Project Morpheus*PlayStation 4 VR*

Γιά όποιον έχει ήδη PS4, το PSVR είναι μακράν το ποίο προσιτό - και τίμιο - VR σύστημα στη αγορά αυτή τη στιγμή. Δεν φτάνει το Vive η το Occulus βέβαια, η ανάλυση του είναι πολύ χαμηλότερη σε σχέση με αυτα, το ίδιο όμως είναι και η τιμή του και μάλιστα κατα πολύ. Και δεν χρειάζεσαι και PC με πανάκριβη κάρτα γραφικών επίσης.
 
Re: Project Morpheus*PlayStation 4 VR*

Ποιος ο λογος που η sony δεν υποστηριζει το Fallout 4 VR ....