Καλημέρα στο forum. Όντας νέος στο παιχνίδι των projectors και όχι ακόμη κάτοχος, μπορώ να πω ότι έχω φτάσει στο όριο της αγοράς. Το concept είναι η τοποθέτηση projector στο μπαλκόνι για κανα αγώνα και καμιά ταινιούλα. Η αλήθεια είναι οτι παρά το άπειρο διάβασμα έχω μπερδευτεί και θέλω τα φώτα σας. Παραθέτω τα στοιχεία.
-Θα παίζει σε μπαλκόνι βραδάκι-καλοκαίρι
-Θα προβάλει τηλεοπτικό σήμα (κλασσικά κανάλια-ERTHD Μέσω αποκωδικοποιητή) αλλά και καμιά ταινία Light χωρίς πολλές απαιτήσεις (για "καλή" ποιότητα υπάρχει το σύστημα του σαλονιού)
-Η απόσταση του προβολέα θα είναι ~2,2-2.5 μέτρα από το πανί και η θέαση 3μ+
-Το πανί που θα πάρω θα έχει μέγιστο πλάτος 1,5-1.6μ
-Από θέμα τιμής και χαρακτηριστικών με "ψήνουν" οι benq mw526e και optoma hd141x
Ζητά γνώμη για:
1. Ποιον εξ αυτών ή πρόταση για κάποιον άλλο σε ίδια-μέγιστη οικονομική κλίμακα (προφανώς θα υπάρχουν καλύτεροι-ιδανικότεροι αλλά δε θέλω να ξεφύγω και άλλο)
2. Τί μέγεθος πανιού όσον αφορά στο ύψος για αυτά που θέλω να κάνω (format)?
ΥΓ. Θα προτιμούσα κάποια πρακτική άποψη από κάποιον που θα έχει κάτι αντίστοιχο
ΥΓ2. ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΤΕ ΜΕ γιατί πραγματικά τέτοιο μπέρδεμα ΔΕΝ παλεύεται.
Ευχαριστώ.
-Θα παίζει σε μπαλκόνι βραδάκι-καλοκαίρι
-Θα προβάλει τηλεοπτικό σήμα (κλασσικά κανάλια-ERTHD Μέσω αποκωδικοποιητή) αλλά και καμιά ταινία Light χωρίς πολλές απαιτήσεις (για "καλή" ποιότητα υπάρχει το σύστημα του σαλονιού)
-Η απόσταση του προβολέα θα είναι ~2,2-2.5 μέτρα από το πανί και η θέαση 3μ+
-Το πανί που θα πάρω θα έχει μέγιστο πλάτος 1,5-1.6μ
-Από θέμα τιμής και χαρακτηριστικών με "ψήνουν" οι benq mw526e και optoma hd141x
Ζητά γνώμη για:
1. Ποιον εξ αυτών ή πρόταση για κάποιον άλλο σε ίδια-μέγιστη οικονομική κλίμακα (προφανώς θα υπάρχουν καλύτεροι-ιδανικότεροι αλλά δε θέλω να ξεφύγω και άλλο)
2. Τί μέγεθος πανιού όσον αφορά στο ύψος για αυτά που θέλω να κάνω (format)?
ΥΓ. Θα προτιμούσα κάποια πρακτική άποψη από κάποιον που θα έχει κάτι αντίστοιχο
ΥΓ2. ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΤΕ ΜΕ γιατί πραγματικά τέτοιο μπέρδεμα ΔΕΝ παλεύεται.
Ευχαριστώ.