Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος ενός Acer H5360. Με μεγάλη μου λύπη όμως διαπίστωσα οτι ο προβολέας βγάζει μια εξωφρενική θαμπάδα στο πάνω μέρος της εικόνας, καθιστώντας τη θέαση αδύνατη. Αν εστιάσω αλλού με τη βοήθεια του zoom και του φακού μπροστά όπως λέει το manual, φαίνονται πάρα πολλοί μικροί κόκκοι σκόνης και 2 κηλίδες, η μια εντός κάδρου και η άλλη εκτός κάδρου. Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να πωλούνται τέτοια προϊόντα έτσι. Δεν υπάρχει έλεγχος ποιότητας στο εργοστάσιο ήθελα να ήξερα? Έχω διαβάσει πολλά περιστατικά σε φόρουμ ανα τον κόσμο , με προβολείς Acer (άλλα μοντέλα όμως) και μερικούς BenQ χαμηλής κατηγορίας χρημάτων, αλλά δεν περίμενα σε ενα τόσο νέο μοντέλο να γίνονται τέτοιες εκπτώσεις στην διαδικασία παραγωγής. Αυτό σημαίνει πως ούτε καν τους ανάβουν να δούν έστω αν βγάζουν φώς. Τίποτα απολύτως!!! Και αυτό όχι μόνο δυσφήμιση για την Acer είναι αλλά και για το 3D. Θα έπρεπε να υποστηρίξουν την τεχνολογία βγάζοντας τουλάχιστον προβολείς που δουλεύουν!
Οπότε το review που ετοιμαζόμουν να κάνω όσον αφορά το 3D με αυτό τον προβολέα αναβάλλεται. Θα επικοινωνήσω με το κατάστημα που τον αγόρασα, να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση και θα σας κρατάω ενήμερους.