PROJECTOR ΚΑΙ PC ΓΙΑ 3D

Τελικά έκανα κι εγώ την παραγγελία. Θα έρθει στις 24 του μήνα. Papatzak, αύριο με καθαρό μυαλό και αφού κάνεις τις δοκιμές σου, γράψε εντυπώσεις! :-) Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να δώ πώς τα πάει απο θέμα ghosting. Πάντως στο πανί των 120" που έχω, τα Edimensional με τους μεγάλους φακούς τους, πιάνουν όλη την επιφάνεια του. Δεν αποκόπτουν κανένα τμήμα του. Λογικά, αν ο Acer λειτουργήσει όπως φαντάζομαι, πρέπει να είναι εντυπωσιακή εμπειρία!

Λοιπον κατοπιν πολλων δοκιμων και με τη συνεργασια και καθοδηγηση του φιλου ardov επιτελους καταφερα να παιξω τον pj και σε 3d το αποτελεσμα με αφησε αφωνο ειναι εφαμιλο των 3d cinema.Bεβαια υπαρχουν καποια μικρα προβληματακια οπως οταν βγαινεις απο full screen o ο προβολεας πεφτει στα 75 hz οποτε αν θες να δεις αλλη ταινια θα πρεπει να μπεις στις ρyθμισεις της καρτας γραφικων και να τον ξαναρυθμισεις στα 120hz.Παντως πιστευω οτι μπορω να ζησω με αυτο μικρο το κακο

Φιλε οπως προειπα ναι απολυτα ικανοποιημενος (οσο αυτο ειναι δυνατον) επιπλεον το προβλημα που ανεφερα οτι δλδ πεφτουν τα hertz οταν βγαινεις απο full screen διορθωθηκε απο μονο του (δεν εχω ιδεα πως εγινε). Το μοναδικο πλεον προβλημα αν μπορει να χαρακτηριστει σαν προβλημα ειναι οι λιγες ταινιες που κυκλοφορουν σε 3d

Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος ενός Acer H5360. Με μεγάλη μου λύπη όμως διαπίστωσα οτι ο προβολέας βγάζει μια εξωφρενική θαμπάδα στο πάνω μέρος της εικόνας, καθιστώντας τη θέαση αδύνατη. Αν εστιάσω αλλού με τη βοήθεια του zoom και του φακού μπροστά όπως λέει το manual, φαίνονται πάρα πολλοί μικροί κόκκοι σκόνης και 2 κηλίδες, η μια εντός κάδρου και η άλλη εκτός κάδρου. Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να πωλούνται τέτοια προϊόντα έτσι. Δεν υπάρχει έλεγχος ποιότητας στο εργοστάσιο ήθελα να ήξερα? Έχω διαβάσει πολλά περιστατικά σε φόρουμ ανα τον κόσμο , με προβολείς Acer (άλλα μοντέλα όμως) και μερικούς BenQ χαμηλής κατηγορίας χρημάτων, αλλά δεν περίμενα σε ενα τόσο νέο μοντέλο να γίνονται τέτοιες εκπτώσεις στην διαδικασία παραγωγής. Αυτό σημαίνει πως ούτε καν τους ανάβουν να δούν έστω αν βγάζουν φώς. Τίποτα απολύτως!!! Και αυτό όχι μόνο δυσφήμιση για την Acer είναι αλλά και για το 3D. Θα έπρεπε να υποστηρίξουν την τεχνολογία βγάζοντας τουλάχιστον προβολείς που δουλεύουν!

Οπότε το review που ετοιμαζόμουν να κάνω όσον αφορά το 3D με αυτό τον προβολέα αναβάλλεται. Θα επικοινωνήσω με το κατάστημα που τον αγόρασα, να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση και θα σας κρατάω ενήμερους.

Και εγώ ώς κάτοχος ενός 3d hd67 OPTOMA είμαι δυσαρεστημένος, δεν έπαιξαι ποτέ το 3d vision μέσο Η/Υ και τον επέστρεψα πίσω. Τώρα είμαι στην διαδικασία ελέγχου από το κατάστημα για επιστροφή χρημάτων ή αλλάγή σε κάπιον άλλον. Έλα ντε ποιός όμως παίζει 3d visin nvidia? και να είναι HD720ρ! τουλάχιστον. Να παίζει σίγουρα δικιμασμένα!

Απάντηση: Re: PROJECTOR ΚΑΙ PC ΓΙΑ 3D

Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος ενός Acer H5360. Με μεγάλη μου λύπη όμως διαπίστωσα οτι ο προβολέας βγάζει μια εξωφρενική θαμπάδα στο πάνω μέρος της εικόνας, καθιστώντας τη θέαση αδύνατη. Αν εστιάσω αλλού με τη βοήθεια του zoom και του φακού μπροστά όπως λέει το manual, φαίνονται πάρα πολλοί μικροί κόκκοι σκόνης και 2 κηλίδες, η μια εντός κάδρου και η άλλη εκτός κάδρου. Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να πωλούνται τέτοια προϊόντα έτσι. Δεν υπάρχει έλεγχος ποιότητας στο εργοστάσιο ήθελα να ήξερα? Έχω διαβάσει πολλά περιστατικά σε φόρουμ ανα τον κόσμο , με προβολείς Acer (άλλα μοντέλα όμως) και μερικούς BenQ χαμηλής κατηγορίας χρημάτων, αλλά δεν περίμενα σε ενα τόσο νέο μοντέλο να γίνονται τέτοιες εκπτώσεις στην διαδικασία παραγωγής. Αυτό σημαίνει πως ούτε καν τους ανάβουν να δούν έστω αν βγάζουν φώς. Τίποτα απολύτως!!! Και αυτό όχι μόνο δυσφήμιση για την Acer είναι αλλά και για το 3D. Θα έπρεπε να υποστηρίξουν την τεχνολογία βγάζοντας τουλάχιστον προβολείς που δουλεύουν!

Οπότε το review που ετοιμαζόμουν να κάνω όσον αφορά το 3D με αυτό τον προβολέα αναβάλλεται. Θα επικοινωνήσω με το κατάστημα που τον αγόρασα, να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση και θα σας κρατάω ενήμερους.
Είχα πάρει το ίδιο μοντέλο Acer Η5360 για χρήση 3D για τον σύλλογο αερομοντελισμού που ασχολούμαι, με προοπτική να "παίξει" ένα εξομοιωτή πτήσεως 3D...

Με που το συνδέσαμε και του βάλαμε ένα film αρχικά να δούμε έβγαζε στην μέση περίπου μια έντονη θαμπάδα περίπου 30x20 εκατοστά, και φυσικά απογοήτευση μεγάλη!

Το πήρα πίσω στο μαγαζί που τον αγόρασα και μου τον άλλαξαν αμέσως, με το ίδιο μοντέλο που δούλεψε χωρίς πρόβλημα, βάση με τα χρήματα που δώσαμε κάναμε πολύ καλή αγορά είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας 2D και 3D..!

Θα ήθελα την βοήθειά σας..
σκέφτομαι να βάλω projector για να με βοηθήσει σε παράδοση μαθημάτων για σχολη οδηγων?
αν θα γινόταν που και που να βλέπω και καμιά 720p ταινία καλά θα ήταν?
Είμαι ανάμεσα σε benq mp525 st και Optoma Optoma HD67
ποιο θα μου προτείνατε?
Ευχαριστώ