- 18 January 2015
- 111
Καλησπερα παιδια μετα την αναβαθμιση σε ποιοτικο home cinema ερχεται και η αναβαθμιση της 42ρας μου ....μερικους μηνες τωρα που ασχολιομουν με τον ηχο ειχα ξεκαθαρισει οτι θα παρω μια TV 60 inch με 1150 ευρω περιπου max.Εκατσα και ειδα λοιπον οτι με τα ιδια λεφτα αν δεν κανω λαθος μπορεις να παρεις αξιολογο προτζεκτορα...και ιδου η απορια....τι ειναι καλυτερο?ας μιλησω για το χωρο μου πρωτα....ο χωρος ειναι ενα παλιο υπνοδωματιο...η αποσταση απο το κεφαλι μου στον καναπε μεχρι τον τοιχο απεναντι ειναι 3.1-3.2μ , σε μηκος το δωματιο ειναι 3.45 αλλα για να ειναι σωστα το οπτικο μου παιδιο πρεπει να ειναι νομιζω MAX το πανι 2,5μ πλατος δηλαδη απο ηχειο εως ηχειο στο σχημα αλλιως θα ξεφευγει πολυ....το δωματιο ειναι σκοτεινο οποτε δεν εχω θεμα...τηλεοραση δεν βλεπω ειναι αποκλειστικα για PC gaming κανα nba και ταινιες bluray σε συνδεση με τον AV receiver....βαση διαστασεων τι μου προτεινεται?την 60ρα η να κοιταξω για προτζεκτορα και αν ναι τι μεγεθος?προσπαθησα να φτιαξω ενα σχοιμα να καταλαβετε ευχαριστο