Εκτωρα
Το πηρες λιγο προσωπικα ... η μου φαινεται ?
Μην απολογεισαι ΕΣΥ για προχειροτητες στην διατρητη "επιστημονικοτητα" σεναριων που συνελαβαν ΑΛΛΟΙ.
Πηρα πατημα απο τα σχολια σας (εσενα και του JL) για να βγαλω την ΔΙΚΗ ΜΟΥ πικρα, οχι να στυλιτευσω εσενα !
Περασαν ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρονια απο το Star Wars και ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ απο την Οδυσσεια 2001
και αντι να γινει αυστηροτερο το τηλεοπτικο-κινηματογραφικο κοινο ... εγινε ... JUNKIE !
"Γραφτε, πειτε, δειξτε οτι θελετε ... αρκει ... να μου δωσετε το φιξακι μου σε εφφε".

fftopic:
Ειναι πολυ μεγαλη πικρα μου ... οτι τα μοναδικα εργα που συμβουλευτηκαν ειδικους ειναι ΜΟΝΟ ΔΥΟ,
Space Odyssey και Contact, και αυτο δειχνει ενα πραγμα. Ο κοσμος δεν ενδιαφερεται να κανει τα ονειρα του
πραγματικοτητα καποια μερα ... μονο το (οπτικοακουστικο) φιξακι να ειναι διαθεσιμο. Γιαυτο και το Hollywood industry
(ιδιως το SciFi) ΔΕΝ θα παραξει ποτε θεατρο με την αρχαιοελληνικη εννοια ... της ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ της αγωγης της ψυχης,
αφου σε πρωτη μοιρα (ισως μοναδικη μοιρα) ερχεται ο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΣ. Ομως, οταν καποιοι γραφικοι (Asimov, Clarke, κ.α)
εγραφαν καποιες νουβελες, ΔΕΝ ειχαν την συνδρομη της εικονας (ουτε του ηχου) αλλα μας συναρπασαν το ΠΝΕΥΜΑ
οπως κανεις σκηνοθετης, σεναριογραφος η παραγωγος μπορεσε ... ΕΚΤΟΤΕ.
44 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ απο την Οδυσσεια 2001 ... ουτε ενα, ουτε δυο ...
Ποιο ειναι το κατασταλαγμα προβληματισμου που αφησε μισος αιωνας Χολυγουντιανου SciFi ?
ΛΥΠΗΡΟ ... εως ΤΡΑΓΙΚΟ. Οι μαζες (και εγω μεσα) αποβλακωθηκαν, ζητανε ολοενα και λιγοτερα,
ολοενα και επιδερμικοτερα μυνηματα (ο παληκαρας που τους εδειρε ολους, πηρε την ξανθια και εφυγαν
καβλωμενοι προς το ηλιοβασιλεμα). ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ.
Τα ιδια και τα ιδια ... πολυ εφφε, λιγο σεξ, λιγο τρεξιμο, λιγο πιστολιδι ... και τα doritos τελειωσαν !

fftopic: