Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ειδες, καλα εκανα και ξαναρωτησα. Το αλλαξες το μπατζετ -bye-

Εβαλα και πιο φθηνά κομμάτια στην λίστα. Και ο Νεκτάριος πρόσθεσε τον Panasonic 2000, παίζει κι αυτός όταν σκάσει μύτη. Ετσι προσθέσαμε σχεδόν όλα τα κομμάτια της αγοράς και ξεμπερδέψαμε!:flipout:

Το δικό μου ταξίδι στον μαγικό κόσμο του ψαξίματος τελείωσε. :antlers:

Κάποια στιγμή πρέπει να παίρνουμε γενναίες αποφάσεις :BDGBDGB53: γιατί μοντέλα δόξα το Θεό βγαίνουν συνέχεια και θα συνεχίσουν να βγαίνουν. Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε να βλέπουμε και καμιά ταινία όπως την θέλουμε γιατί αυτός άλλωστε και ο απώτερος σκοπός ενός προβολέα.

Μην περιμένετε να σας πω τι παρήγγειλα πριν δω πόσο καλοί είσαστε στις μαντεψιές. :BDGBGDB55:

Until next week..... -bye-

Χμμμ........... Τον SONY δεν νομίζω.... χμ...... άν είναι ένας από αυτούς που έχεις στη λίστα.... θα έλεγα BenQ 9000....

(Αν και κάτι με τρώει... Λές; Υπάρχει περίπτωση dilaδή να άλλαξες γνώμη...
icon12.gif
)

Χμμμ........... Τον SONY δεν νομίζω.... χμ...... άν είναι ένας από αυτούς που έχεις στη λίστα.... θα έλεγα BenQ 9000....

(Αν και κάτι με τρώει... Λές; Υπάρχει περίπτωση dilaδή να άλλαξες γνώμη...
icon12.gif
)

Aνακαλώ... Άκυρον....:bang:

(Κανόνισε όμως όταν έρθει να τον δούμε.... Τώρα κατάλαβες οτι το ξέρω έτσι;
icon10.gif
)

Να πώ και το μοντέλο; δεν θα το πώ... αλλά αυτόν θέλω να τον δώ κι εγώ να παίζει!

Δεν απαντάει ο μπαγάσας.... Περιμένει πρώτα να γράψουμε 60 posts και μετά θα μας το πεί....:flipout: :SFGSFGSF: :ernaehrung004:

(Όχι τίποτε άλλο αλλά θα μάς φάει η αγωνία...... :flipout: :flipout:)

Last edited:
Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Έλα ρε Νεκτάριε... Πές μας... Σόνυ πιά αυτό το μαρτύριο.....:bigcry: :flipout: -bye-

Σιγα μωρε..

Σονυ και καλα πρεπει να μας πει?

Βρε σεις, μπας και ειναι αυτο που στις πολεις το λεμε φτανει, και στα χωρια " αλλιως " ? :flipout::flipout:

Οτι και να'ναι παντως, καλοριζικος Νεκταριε !!!!