Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Ειδες, καλα εκανα και ξαναρωτησα. Το αλλαξες το μπατζετ -bye-

Εβαλα και πιο φθηνά κομμάτια στην λίστα. Και ο Νεκτάριος πρόσθεσε τον Panasonic 2000, παίζει κι αυτός όταν σκάσει μύτη. Ετσι προσθέσαμε σχεδόν όλα τα κομμάτια της αγοράς και ξεμπερδέψαμε!:flipout:

Το δικό μου ταξίδι στον μαγικό κόσμο του ψαξίματος τελείωσε. :antlers:

Κάποια στιγμή πρέπει να παίρνουμε γενναίες αποφάσεις :BDGBDGB53: γιατί μοντέλα δόξα το Θεό βγαίνουν συνέχεια και θα συνεχίσουν να βγαίνουν. Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε να βλέπουμε και καμιά ταινία όπως την θέλουμε γιατί αυτός άλλωστε και ο απώτερος σκοπός ενός προβολέα.

Μην περιμένετε να σας πω τι παρήγγειλα πριν δω πόσο καλοί είσαστε στις μαντεψιές. :BDGBGDB55:

Until next week..... -bye-

Χμμμ........... Τον SONY δεν νομίζω.... χμ...... άν είναι ένας από αυτούς που έχεις στη λίστα.... θα έλεγα BenQ 9000....

(Αν και κάτι με τρώει... Λές; Υπάρχει περίπτωση dilaδή να άλλαξες γνώμη...
icon12.gif
)

Χμμμ........... Τον SONY δεν νομίζω.... χμ...... άν είναι ένας από αυτούς που έχεις στη λίστα.... θα έλεγα BenQ 9000....

(Αν και κάτι με τρώει... Λές; Υπάρχει περίπτωση dilaδή να άλλαξες γνώμη...
icon12.gif
)

Aνακαλώ... Άκυρον....:bang:

(Κανόνισε όμως όταν έρθει να τον δούμε.... Τώρα κατάλαβες οτι το ξέρω έτσι;
icon10.gif
)

Να πώ και το μοντέλο; δεν θα το πώ... αλλά αυτόν θέλω να τον δώ κι εγώ να παίζει!

Δεν απαντάει ο μπαγάσας.... Περιμένει πρώτα να γράψουμε 60 posts και μετά θα μας το πεί....:flipout: :SFGSFGSF: :ernaehrung004:

(Όχι τίποτε άλλο αλλά θα μάς φάει η αγωνία...... :flipout: :flipout:)

Last edited:
Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Έλα ρε Νεκτάριε... Πές μας... Σόνυ πιά αυτό το μαρτύριο.....:bigcry: :flipout: -bye-

Σιγα μωρε..

Σονυ και καλα πρεπει να μας πει?

Βρε σεις, μπας και ειναι αυτο που στις πολεις το λεμε φτανει, και στα χωρια " αλλιως " ? :flipout::flipout:

Οτι και να'ναι παντως, καλοριζικος Νεκταριε !!!!