Κακαλιός Στέργιος
Supreme Member
Εγώ που έχω 2 μπέρια για τα bass panels των μαγκίων θα καταλάβω τίποτις? Μέχρι 500 Hz τα έχω και παίζουνε.
Που να εστιάσω την ακουο-προσοχή μου?
Εγώ που έχω 2 μπέρια για τα bass panels των μαγκίων θα καταλάβω τίποτις? Μέχρι 500 Hz τα έχω και παίζουνε.
βεβαια θα καταλαβης.
λοιπον εστιασε σε κομματια με βαθυ χαμηλο σε συντονισμους του χωρου και πιο καθαρο χτυπημα της μποτας.
επισης αντρικες φωνες μπασατες τυπου barry white.
οι υπολοιποι το ιδιο συν μια σκληροτητα στα πριμα (που ομως δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αληθινη η ακουγεται ετσι λογω καθαρισματος χαμηλα).
Παιδιά επειδή είναι λίγο περίεργο αυτό το πράγμα πρ´πει να βρούμε γιατί συμβαίνει. Για μετρήστε τις εξόδους των Μπέρυδων (χωρίς ηχείο συνδεδεμένο) μήπως βγάζουν τάση DC;
Αυτή θα ήταν μια πιθανή εξήγηση: Εάν βγάζουν τάση DC η ταλάντωση των μεμβρανών των μεγαφώνων δεν θα γίνεται γύρω από το σημείο ισοροπίας των αναρτήσεών τους, αλλά θα γίνεται γύρω από κάπιο σημείο ποιό έξω στην μία περίπτωση, και από κάποιο συμμετρικό σημείο πιο μέσα στην αναστροφη φάση. Κάτι σαν την προφόρτηση των αμορτισέρ στις μοτοσυκλέτες. Οι μηχανόβιοι καταλαβαίνουν τι εννοώ. Οπότε το διαφορετικό σημείο γύρω από το οποίο δουλεύουν οι αναρτήσεις των μεγαφώνων στις δύο περιπτώσεις θα δικαιολογούσε εν μέρει τον διαφορετικό χαρακτήρα των μπάσων κυρίως.
Οπότε περιμένω τις DC μετρήσεις σας, στο κάθε κανάλι, με αναμμένο τον ενισχυτή χωρίς ηχεία επάνω και φυσικά χωρίς σήμα στην είσοδο. Για τσεκάρετε όσοι έχετε Μπέρυδες και γράψτε τι βγάζει το κάθε κανάλι.
Οντως ακουγεται η διαφορα.Μολις εκανα τη δοκιμη.
Καθαροτερος ηχος και καλυτερη ατακα.
Αυτα ακριβως που χρειαζοταν ο μπερρυ.
Θενκς Μπακ!
Μα το έγραψα παραπάνω. Κάποιοι άνθρωποι καταλαβαίνουν την απόλυτη φάση, όπως όσοι έχουν καλό αυτοί καταλαβαίνουν τον απόλυτο τόνο. Ο Behringer αναστρέφει τη φάση και με την ανάποδη συνδεσμολογία αυτή έρχεται στα ίσια της.
Λογικά βέβαια θα έπρεπε να υπάρχει η ίδια αλλαγή αν αλλάξεις το σήμα στην είσοδο του ενισχυτή, πράγμα που δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται...
Μπακ εδώ είμαι!
Θα δοκιμάσω και θα σε πω μάνα 'μ...
Δεν με λες να αλλάξω την πολικότητα και στα μεσαία ή να ξεκινήσω μόνο από τα χαμηλά???? και σιγά σιγά να πάω στο κατόπι και στα μεσαία????
Ρε συ μην παίζει κάτι από ξανασφίξιμο επαφών κ.τ.λ????
Για δες τι γίνεται μετά από καμιά 50ριά δισκάκια.
προς το παρόν και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες μου δεν έχω καταφέρει να ακούσω καμία διαφορά , λαμβανομένης υπ' όψιν και εκείνης που ακούς επειδή σου είπαν ότι θα την ακούσεις .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.