επειδη αντιμετωπίζω και εγω προβλήματα με καινουργια samsung (αγορα 19/9/2007) και θα την αποστείλω αυριο στο μαγαζι αν θελεις στείλε μου πμ μηπως μιλάμε για το ιδιο μαγαζι ετσι ωστε να τους πιέσουμε περισσότερο
Παιδια να ρωτήσω κατι σχετικά με το δικαιωμα αντικαταστασης ή επιστροφης χρημάτων???
Αγορασα την τηλεοραση μου 19/09/2007. η τηλεοραση μου δουλευε κανονικα για 1 μήνα περιπου μεχρι που παρουσιασε προβλημα..στις 23/10/2007 την εστειλα στο καταστημα με κουριερ.
Δικαιουμαι αντικατασταση ή οχι ;;;
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑ ON-LINE (ΜΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ) ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ Κ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Α Ν Τ Ι Κ Α Τ Α Σ Τ Α ΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΚΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ !!!!
ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ....!!!!!!
1 ΧΡΟΝΟ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ
Υπάρχει κάπου να την διαβάσουμε την κοινοτική οδηγία ?
Σε περίπτωση τηλεπώλησης αυτό που έχω διαβάσει είναι για 10 μέρες ή 2 εβδομάδες από την ημέρα της παραλαβής. Το να δικαιούσαι αντικατάσταση για οποιαδήποτε βλάβη στον ένα χρόνο ακούγεται παράλογο και δεν νομίζω πως ισχύει σε καμιά χώρα του κόσμου.
αν την εβρισκες θα ηταν τρομερο εργαλειο στα χερια μου, μπας και δω φως στην υποθεση μου...
τα εχω διαβασει τα παραπανω και τα εχω στειλει και στο δικηγορο μου. το θεμα ειναι εδω:
[FONT="]"Το ελάττωμα ή η έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας που διαπιστώνεται μέσα σε έξι μήνες από την παράδοση του πράγματος τεκμαίρεται ότι υπήρχε κατά την παράδοση[/FONT][FONT="], [/FONT][FONT="]εκτός αν τούτο δεν συμβιβάζεται με τη φύση του πράγματος που πουλήθηκε[/FONT][FONT="] ή με τη φύση του ελαττώματος ή της έλλειψης."[/FONT]
[FONT="]Από τη στιγμή που η τηλεόραση δουλεψε κανονικά για 1 μήνα περίπου, θα σου πει το καταστημα "κυριε δεν υπηρχε το ελλατωμα από πριν" αλλιως δε θα δουλευε...[/FONT]
[FONT="]Κοιτα κανω το δικηγορο του διαβόλου προσπαθώντας να προλάβω οποιαδήποτε απάντηση που θα μου δώσουν αυριο...[/FONT]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.