Είναι γνωστό πλέον και εδω ότι τα σκυλιά τα λατρεύω,ιδιαίτερα αυτα του δρόμου.Μάλιστα ´μάζεψα και ένα στο σπίτι μου, περίπου ενός χρόνου ήταν, και όταν το έχασα, πήγα να τρελλαθώ.Γέμισα το δυαδίκτιο με αγγελίες και τα τα pet-shop, της περιοχής.Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος απο τότε, και τώρα βρίσκομαι με ένα base-hound που το μεγάλωσα απο κουταβάκι και πλησιάζει να κλείσει τα πρώτα του γενέθλια.
Αποφάσησα να ασχοληθώ μαζί του όσο μπορώ και να μην το δώσω γιά εκπαίδευση, επειδή πολλά ακούω και ψιλοφοβήθηκα γιά το πως θα του συμπεριφερθούν.
Τα σκυλιά όταν τα έχεις απο μικρά και τα μεγαλώσεις θα πάρουν ότι ακριβώς τους έχεις δώσει, και θα σου το επιστρέψουν σε διπλάσια ποσότητα.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να δεχθούν και να μεγαλώσουν μαζί με τα σκυλιά τους.Εγώ δεν μπορώ να φανταστω τον εαυτό μου πλέον χωρίς τον Κλουζώ, και εαν αυτο γίνει αισθάνομαι ότι θα δίνω πλέον και λιγότερη αγάπη στους ανθρώπους και την φύση....έτσι είμαι τι να κάνουμε.
Πάντως, θερμή παράκληση και απο εμένα......μην αγοράζετε κουταβάκι, και γενικά μην πέρνετε σκυλί, νομίζοντας ότι αγοράζετε μπρελόκ!!!! ......γαυγίζει....πεινάει...κρυώνει....ζηλεύει.....κλαίει....κάνει ζημιές...λερώνει ......θέλει παρέα...παιχνίδι....υπομονή....μπάνιο....εκδρομή, και κοστίζει τόσο στην ψυχή, όσο και στην τσέπη.