Πρός όλους όσους ενδιαφέρονται να πάρουν σκυλάκι στα παιδιά τους

Βρε παιδια εδω βλεπω μερικους να φερνονται στα ΜΙΚΡΑ παιδια τους σαν σκουπιδια ........

θα φερνονται καλυτερα στα ζωα ;;;;;;;;;

αφου η καφριλα και η Βαραβαροτητα ειναι στο υποσεινηδιτο του Ελληνα σαν δειγμα ανδρισμου !!!

Είναι γνωστό πλέον και εδω ότι τα σκυλιά τα λατρεύω,ιδιαίτερα αυτα του δρόμου.Μάλιστα ´μάζεψα και ένα στο σπίτι μου, περίπου ενός χρόνου ήταν, και όταν το έχασα, πήγα να τρελλαθώ.Γέμισα το δυαδίκτιο με αγγελίες και τα τα pet-shop, της περιοχής.Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος απο τότε, και τώρα βρίσκομαι με ένα base-hound που το μεγάλωσα απο κουταβάκι και πλησιάζει να κλείσει τα πρώτα του γενέθλια.
Αποφάσησα να ασχοληθώ μαζί του όσο μπορώ και να μην το δώσω γιά εκπαίδευση, επειδή πολλά ακούω και ψιλοφοβήθηκα γιά το πως θα του συμπεριφερθούν.
Τα σκυλιά όταν τα έχεις απο μικρά και τα μεγαλώσεις θα πάρουν ότι ακριβώς τους έχεις δώσει, και θα σου το επιστρέψουν σε διπλάσια ποσότητα.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να δεχθούν και να μεγαλώσουν μαζί με τα σκυλιά τους.Εγώ δεν μπορώ να φανταστω τον εαυτό μου πλέον χωρίς τον Κλουζώ, και εαν αυτο γίνει αισθάνομαι ότι θα δίνω πλέον και λιγότερη αγάπη στους ανθρώπους και την φύση....έτσι είμαι τι να κάνουμε.
Πάντως, θερμή παράκληση και απο εμένα......μην αγοράζετε κουταβάκι, και γενικά μην πέρνετε σκυλί, νομίζοντας ότι αγοράζετε μπρελόκ!!!! ......γαυγίζει....πεινάει...κρυώνει....ζηλεύει.....κλαίει....κάνει ζημιές...λερώνει ......θέλει παρέα...παιχνίδι....υπομονή....μπάνιο....εκδρομή, και κοστίζει τόσο στην ψυχή, όσο και στην τσέπη.

καλα το δικο σου σκυλι ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ....... :music-smiley-005: :music-smiley-005:

οπως και τα περισοτερα ....τα οποια τους δειχνουν στοργη !!!!

Μια που ανοίξατε αυτήν τη συζήτηση θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι. Έχω ένα σκύλο 3 ετών. Όταν μου τον χάρισαν έμενα σε σπίτι με πολλή μεγάλη αυλή όπου το σκυλί είχε τρομερή άνεση χώρου. Δυστυχώς χρειάστηκε να μετακομίσω σε διαμέρισμα και προσωρινά τον σκύλο τον έχει στο παλιό σπίτι ο σπιτονοικοκύρης μας. Δε ξέρω τι θα είναι καλύτερο για το σκυλί.... να μείνει εκεί που έχει συνηθίσει στην άνεση χώρου αλλά όχι με άτομα που το έχουν μεγαλώσει ή να μείνει σε διαμέρισμα με εμάς που ξέρουμε σίγουρα πως θα τον φροντίζουμε; Η αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει πάρα πολύ και ξέρω πως και στο διαμέρισμα θα τον περιποιούμαι τον σκύλο όπως μέχρι τώρα. Όμως δεν θέλω να σκεφτώ τον εαυτό μου, θέλω κάτι που θα είναι καλό για τον σκύλο. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου;

για το σκυλί όλος ο κόσμος είναι το αφεντικό του και η οικογένειά του. και στον παράδεισο να το στείλεις μόνο του θα το φάει η θλίψη.

πάρτο κοντά σου. και βγάζε το όσο μπορείς να παίζει και να τρέχει.
αλλά μην το αφήνεις μακριά σου.

για το σκυλί όλος ο κόσμος είναι το αφεντικό του και η οικογένειά του. και στον παράδεισο να το στείλεις μόνο του θα το φάει η θλίψη.

πάρτο κοντά σου. και βγάζε το όσο μπορείς να παίζει και να τρέχει.
αλλά μην το αφήνεις μακριά σου.

Κι έγω έτσι το σκέφτομαι. Άσε που τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα έχω μελαγχωλήσει που δεν είναι μαζί μας.... πρέπει να του βρω και γυναίκα σύντομα, να δω που θα βρω θηλυκό pit bull!!!!!!!

κοίταξε αν είναι καθαρόαιμο και με χαρτιά , όχι απλά θα βρείς , θα σε πληρώσουν κι όλας για να τα ζευγαρώσεις ( ή θα σου δώσουν και κουτάβια ).

βάλε μια αγγελία σε ένα site του χώρου και σίγουρα θα ενδιαφερθεί κάποιος.

καλα το δικο σου σκυλι ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ....... :music-smiley-005: :music-smiley-005:

οπως και τα περισοτερα ....τα οποια τους δειχνουν στοργη !!!!

....που να τον δεις τώρα Βαγγέλη.Κάποια στιγμή θα ξαναπεράσω foto έτσι γιά να δείς την εξέλιξή του.Πάντως μου κάνει νετύπωση ότι δεν έχει αρωστήσει, ούτε μιά φορά!!!!

Μόνο μην τον φωτογραφήσεις τώρα που είναι μπλε!
Πήγε κι έπεσε μέσα σ' έναν κουβά με μπλε μπογιά, ο αθεόφοβος! :flipout: :flipout: :flipout: Έγινε Στρουμφοκλουζώ!

Re: Απάντηση: Πρός όλους όσους ενδιαφέρονται να πάρουν σκυλάκι στα παιδιά τους

Μια που ανοίξατε αυτήν τη συζήτηση θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι. Έχω ένα σκύλο 3 ετών. Όταν μου τον χάρισαν έμενα σε σπίτι με πολλή μεγάλη αυλή όπου το σκυλί είχε τρομερή άνεση χώρου. Δυστυχώς χρειάστηκε να μετακομίσω σε διαμέρισμα και προσωρινά τον σκύλο τον έχει στο παλιό σπίτι ο σπιτονοικοκύρης μας. Δε ξέρω τι θα είναι καλύτερο για το σκυλί.... να μείνει εκεί που έχει συνηθίσει στην άνεση χώρου αλλά όχι με άτομα που το έχουν μεγαλώσει ή να μείνει σε διαμέρισμα με εμάς που ξέρουμε σίγουρα πως θα τον φροντίζουμε; Η αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει πάρα πολύ και ξέρω πως και στο διαμέρισμα θα τον περιποιούμαι τον σκύλο όπως μέχρι τώρα. Όμως δεν θέλω να σκεφτώ τον εαυτό μου, θέλω κάτι που θα είναι καλό για τον σκύλο. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου;

Ούτε που να το σκέφτεσαι! Και πολύ άργησες να το πάρεις. Το σκυλί έχει τα αφεντικά του σα θεούς και το πιθανότερο είναι ότι αν το αφήσεις θα μελαγχολήσει (και ποιος ξέρει και τί άλλο - ίσως γίνει επιθετικό κλπ). Ο κόσμος του όλος έιναι τα αφεντικά του και αν μπορείς να του αφιερώνεις χρόνο για μια μεγάλη βόλτα δε θα έχει πρόβλημα με το διαμέρισμα!

Μόνο μην τον φωτογραφήσεις τώρα που είναι μπλε!
Πήγε κι έπεσε μέσα σ' έναν κουβά με μπλε μπογιά, ο αθεόφοβος! :flipout: :flipout: :flipout: Έγινε Στρουμφοκλουζώ!

Ε και;άσχημο είναι;...ξέρεις τι καλό θα είναι να δημιουργήσουμε μιά νέα ράτσα basse;.....Basse blue ας πούμε!!!:flipout:
Υ.Γ Που να δείτε την Αννα να εκπαιδεύει σήμερα το πρωί τον Κλουζώ!!!