Προσεχείς συναυλίες (γενικά)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

1725646309892.png

Last edited:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ο Peter Hammill, τραγουδιστής και ηγετική προσωπικότητα των Van Der Graaf Generator, δεv χρειάζεται συστάσεις. Η πολυετής καριέρα του είναι μία από τις πλέον καινοτόμες στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής και ο ίδιος καταχωρείται στη μουσική εγκυκλοπαίδεια ως ένας από τους πολυγραφέστερους συνθέτες.

Ο «πατριάρχης» της progressive rock έρχεται για δύο μοναδικές συναυλίες, 24 και 25 Ιανουαρίου 2025, στο Ωδείο Αθηνών – Αίθουσα Ιωάννης Δεσποτόπουλος.

Δεν θυμάμαι ημερομηνία που προβάλλεται η μπούρδα της Γιουροβίζιον αλλά νομίζω ότι συμπίπτει.

ΥΓ..Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη στήριξη του οργανισμού Κ3.
20250510_143548.jpg

Στην συναυλία του Kamashi Washington,πήγε κάποιος;
Έδειξε ποιος είναι,δεν βρήκα αεροπορικό φθηνό εισιτήριο για επιστροφή.
Tο έγραψα πριν μήνες ότι έρχεται και θα ήθελα να δω από κοντά αυτό που λένε σ' όλα τα φόρουμ του κόσμου.
Πολύ θετικά σχόλια από κάποιους,για τον τεράστιο αυτό σαξοφωνίστα..

130€ το φθηνότερο εισιτήριο!!!
Λογικό . Δεν τους ενδιαφέρει το κόστος διαβίωσης κάθε χώρας. Ολοι αυτοί έχουν μια ταρίφα. Αυτοί θα τα πάρουν όσα ζητήσουν. Ο διαργανωτής πρέπει να τα ζυγίσει και να ορίσει το εισητήριο για να μην φαληρίσει.
Εχουν καλό marketing και εχει ανέβει πολύ το κασέ τους τα τελευταία χρόνια και νομίζω ήταν και ένας από τους λόγους που δεν ερχόντουσαν τόσο καιρό (π.χ. όπως και οι AC/DC)
Πλέον έχουν γίνει πολύ της μόδας (και η κουτσή μαρία που ακούει σκυλάδικα, ακούει και καλά metallica τώρα) επομένως θεωρω θα γίνει Sold out όπως στο εξωτερικό. Γιατί; Διότι δα μαζευτούν όλοι οι δηθενιές που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με την ιστορία του metal.
Εχω περίεργεια πόσο θα έχει μέσα στην τρύπα.......200; 250; 300;

Λογικό . Δεν τους ενδιαφέρει το κόστος διαβίωσης κάθε χώρας. Ολοι αυτοί έχουν μια ταρίφα. Αυτοί θα τα πάρουν όσα ζητήσουν. Ο διαργανωτής πρέπει να τα ζυγίσει και να ορίσει το εισητήριο για να μην φαληρίσει.
Εχουν καλό marketing και εχει ανέβει πολύ το κασέ τους τα τελευταία χρόνια και νομίζω ήταν και ένας από τους λόγους που δεν ερχόντουσαν τόσο καιρό (π.χ. όπως και οι AC/DC)
Πλέον έχουν γίνει πολύ της μόδας (και η κουτσή μαρία που ακούει σκυλάδικα, ακούει και καλά metallica τώρα) επομένως θεωρω θα γίνει Sold out όπως στο εξωτερικό. Γιατί; Διότι δα μαζευτούν όλοι οι δηθενιές που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με την ιστορία του metal.
Εχω περίεργεια πόσο θα έχει μέσα στην τρύπα.......200; 250; 300;
Κοντά στο stage αρένα 500- 2000€
Κερκίδα 300

Δεν θέλω τσιγκουνιες. Υπάρχει και των 4000 ....😁😁😁
Θα βγάλω και μερικά κατοσταευρα για να κολλήσω στο κούτελο του Χετφιλντ την ώρα που θα παίζουν το Battery μπας και φορτίσει γρηγορότερα :)

Δεν το θυμόμουν αυτό το νήμα, την άλλη εβδομάδα έρχονται οι Spiritualized στο Λυκαβηττό (28 ψωροευρώπουλα) και 24 Ιουνίου οι Jesus & Mary Chain στο Gazarte (35€, τσάμπα πράμα).

• Like
Reactions: superfly