Να δεις σε ποιο thread έγραψα για παππούδες που έρχονται για το εφάπαξ...![]()
κάπου διάβασα την είδηση τις προάλλες και αμέσως εσένα σκέφτηκα....

Να δεις σε ποιο thread έγραψα για παππούδες που έρχονται για το εφάπαξ...![]()
Τα 90 ευρω θες και κυάλια στην κυριολεξία. Είναι πάνω πάνω κορυφή. Καλύτερα να το δεις σε προτζέκτορα στο σπίτιΣτις εξέδρες έχει και από 90 ευρώ....εντάξει όλα έχουν πάρει την ανηφόρα, οπότε γιατί όχι και οι τιμές στις συναυλίες!! Black Pink Που θέλει η κόρη μου και αγοράσαμε εισιτήρια για την συναυλία το καλοκαίρι στο Μιλάνο δώσαμε 200 ευρώ το άτομο για εξέδρα και όχι και καμία τρομερή θέση!!
E καλά γιατί και στην αρένα, το στριμωξίδι, η ορθοστασία και αν καθεται κανένα θηρίο μπροστά σου βλέπεις νομίζεις, σε τέτοιες συναυλίες πας για την όλη ατμόσφαιρα και αν δεις και κάτι ακόμα καλύτερα!! Και γενικά στο ΟΑΚΑ έχει σχετικά καλη ορτατότητα όπου και αν κάθεσαι στην εξέδρα.Τα 90 ευρω θες και κυάλια στην κυριολεξία. Είναι πάνω πάνω κορυφή. Καλύτερα να το δεις σε προτζέκτορα στο σπίτι
Δεν έχεις άδικο. Από πολλούς το έχω ακούσει αυτό. Εκανε καλή δουλειά το marketing. Από metal μπάντα έγιναν φολκλόρ, σαν να λεμε κάτι σαν τουριστικό αξιοθέατο.Ε ρε τι ωραία που ήτανε στην Νέα Σμύρνη το 1993. Με 20 ευρουλάκια, πρώτη σειρά να βλέπεις και ακούς τα πάντα. Τα λεφτά που ζητάνε είναι τρελά, sorry. Ειδικά όταν πάω με τον γιο μου Βέλγιο στο Graspop με 120 ημερήσιο να διαλέξω από 4 σκηνές και πόσες μπάντες.
Ας πάνε άλλοι να τους δούνε έτσι όπως έχουν καταντήσει.
Όχι σε αυτά τα λεφτά ρε Τάσο. Είναι πάρα πολλά και τους έχω δει ήδη 3 φορές. Θα πάω Savatage, Που έχω να δω 20 χρόνια (εάν υπολογίσω Oliva στο μπουζουξίδικο το 2005), Krokus που δεν έχω δει ποτέ, Judas για ακόμα μια φορά, και King Diamond με ώρα έναρξης 00:20. Εκεί ναι, να δώσω 120.Δεν έχεις άδικο. Από πολλούς το έχω ακούσει αυτό. Εκανε καλή δουλειά το marketing. Από metal μπάντα έγιναν φολκλόρ, σαν να λεμε κάτι σαν τουριστικό αξιοθέατο.
Παρεμπιπτόντως ούτε καν ακούγεται ο τελευταίος δίσκος. Με την εμπειρία που έχουν πρέπει να το έβγαλαν σε κάνα μισάωρο. Αλλά εμείς θα πάμε για τους παλιούς Metallica. Είναι η ιστορία μας τώρα πως να το κάνουμε.
Θα πάω Savatage, Που έχω να δω 20 χρόνια (εάν υπολογίσω Oliva στο μπουζουξίδικο το 2005)
Πολλοί καλοί όλοι τους αλλά όχι και να βάλουμε τους Savatage στο ίδιο επίπεδο με Metallica, maiden, Judas priest . κλπ.
Αν και θεωρώ τους Savatage καλύτερους σαν μπάντα, είδες ότι η σύγκριση είναι Metallica με 5-6 μπάντες (και μάλιστα μια από αυτούς Priest).Πολλοί καλοί όλοι τους αλλά όχι και να βάλουμε τους Savatage στο ίδιο επίπεδο με Metallica, maiden, Judas priest . κλπ.
Υπάρχουν οι θρύλοι και υπάρχουν και οι υπόλοιποι. Οι μύθοι είναι μετρημένοι στο ένα χέρι. Και φυσικά θα ζητάνε όσα γουστάρουν. Επειδή ακριβώς έχουν γίνει θρύλοι.
Αυτά είναι προτιμήσεις, αλλά για εμένα, είναι ακριβώς τα τραγούδια που θέλω να ακούσω στο setlist. Όταν τους είχα δει στο Λονδίνο to 2002 με Jon είχανε παίξει τα παρακάτω, αλλά ήταν μόνοι τους.Στο top 3 των αγαπημένων μπαντών, δεν τους εχω δει ποτέ αλλά το σετλιστ ειναι απογοήτευση.....
1000 φορες ο χοντρός (και σε μπουζουκσίδικο και όπου άλλου).....μακάρι να μπορούσε....
Θα παω μαλλον μόνο για το ''τσεκ''.....
Ε ρε τι ωραία που ήτανε στην Νέα Σμύρνη το 1993. Με 20 ευρουλάκια, πρώτη σειρά να βλέπεις και ακούς τα πάντα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.