Προσεχείς συναυλίες (γενικά)

Μέχρι και οι ίδοι ξέρουν ότι γράφουν μπούρδες λοιπόν και γεμίζουν το setlist τους με παλιά κομμάτια...
Θα δείξει, θα το ακούσω από το σπίτι μου. 😂
Οπως σε όλα τα πράγματα, το αποτέλεσμα μετράει. Και το αποτέλεσμα είναι SOLD OUT. Οχι μόνο σ' εμάς. Αλλά σχεδόν σε ΟΛΕΣ τις χώρες!!!
Θα μου πεις 150 ευρώ για 5-10 παλιά κομμάτια; ΝΑΙ , 150 ευρώ για 5 -10 παλιά κομμάτια.

• Like
Reactions: karajim80
Οι maiden το κατάλαβαν πάντως. Δείτε setlist στην νέα περιοδεία τους να κουφαθείτε !!!

Για αυτό δίνεις τα 150 εχθές.
Δεν συζητάμε για τη σκηνική παρουσία των Iron Maiden (που τους έχω δει μόνο 2 φορές ενώ τους Metallica 3)

Λίγο να διαχωρίσουμε το "πάω να δω τους Metallica/Iron Maiden" από το "πάω στο promotion του δίσκου τους".
Ενός δίσκου που δεν ακούω ούτε τσάμπα στο spotify.

Δηλαδή για το show που είχαν κάνει οι Pink Floyd στο Ολυμπιακό στάδιο θα έπρεπε να δώσεις 500€ για να περάσεις απ' έξω!

Βλεπω soldout.

ειναι η πρωτη συναυλια του tour θα κατεβουν ολα τα βαλκανια και δεν βλεπω να πεφτει καρφιτσα.

Κληρονομικο χαρισμα :p

Δρακουλίνι μου, επειδή είμαστε εμείς κωλόγεροι, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδάκια που μας διαβάζουν και δεν ξέρουν τι ήταν η δραχμή. 7000 δρχ ήταν, άρα €20,54. 😈😈😈
(ναι, το δικό μου είναι, τα κράταγα σχεδόν όλα τα εισιτήρια, μέχρι που τα κάνανε email και μας τα κόψανε)

View attachment 253056
Ήσουνα κι εσύ ρε ψυχή;

Να δω πως θα επιβιώσουμε στην αρένα 2 ώρες πριν τους Metallica με τις βλακείες αυτές........θα φεύγουν πόδια στον αέρα από τα 20χρονα....
Αυτός ο αυτιστικός τώρα νομίζει ότι τραγουδάει ε; :ROFLMAO:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απίστευτο μου φαίνεται ότι έχουν γίνει ονόματα για support Metallica τέτοια σούργελα.

• Haha
Reactions: Tzimisce
Ξεκίνησε η μαύρη.....Δειτε τιμές. Για να καταλάβουμε πως εξαφανίζονται τα εισιτήρια σε χρόνο dt.....

αυτό θα το στείλω στην αδερφή μου που ονειρεύεται εισιτήριο με 100€ ..... :ROFLMAO:

(200€ δλδ μαζί με την ανιψούλα μου)

στο τέλος θα κάνει αυτό που της πρότεινα..
- έλα από το σπίτι να σας βάλω metallica στο spotify ..... :ROFLMAO:

Mόλις πήρα την απάντησή της στο viber :

"Χέσε με"

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Tzimisce and Kosh
αυτό θα το στείλω στην αδερφή μου που ονειρεύεται εισιτήριο με 100€ ..... :ROFLMAO:

(200€ δλδ μαζί με την ανιψούλα μου)

στο τέλος θα κάνει αυτό που της πρότεινα..
- έλα από το σπίτι να σας βάλω metallica στο spotify ..... :ROFLMAO:
Μα υπήρχαν κάποιες εξέδρες πανω-πανω με 82 ευρώ.
Αλλά θα έπρεπε να είχε γραφτεί στην προ-πώληση είτε μέσω του επίσημου φαν κλαμπ είτε μέσω του high promotion.
Ξαναλέω: κατάντια η όλη διαδικασία.

Ξεκίνησε η μαύρη.....Δειτε τιμές. Για να καταλάβουμε πως εξαφανίζονται τα εισιτήρια σε χρόνο dt.....

Νομίζω ότι μόνο μέσω της εταιρείας που προμηθεύει τα εισητήρια μπορεί να γίνει resale των εισητηρίων. Δεν μπορείς να το πουλήσεις άμεσα σε άλλον.

Capture.JPG

Και πάλι αυτο δεν εμποδίζει το να πουληθεί ακριβότερα με καπελο όσο θες.
Από resale με καπέλο είχα αγορασει πέρσι για ACDC στο Wembley για τον γιο.

Κατά τα άλλα τους πείραξαν οι metallica....
Οταν κάνουν αρπαχτές από ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ δεν μιλάει κανένας.
Δυστυχώς οι μισοι που θα πάνε στα σκυλάδικα εδώ, θα είναι και στους metallica για να βγάζουν σελφι στα κατινοσάιτ, και εμειναν στην απ' έξω πραγματικοί φανς.

ελα ντε, απο τα πιο επιδραστικα συγκροτηματα στην ιστορια του μεταλ, το thrash τo εβγαλαν στον αφρο, εβγαλαν το μεταλ απο την κατηγορια ..ειμαι τεντιμποις κ μπηκε σε καθε σπιτι.. ουτε εγω θα παω μαλλον τους ειδα Νεα Σμυρνη κ Ριζουπολη
Αυτό που έβγαλαν στον αφρό, δεν ήταν thrash. Μέχρι να βγάλουν μπαλάντες και την μαύρη δισκάρα (που δεν είναι σε καμία περίπτωση thrash) δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους. Το One ξέρανε κάποιοι λόγω MTV και τέλος. Μέχρι και το Justice... αλλά και το Master για τους thrashάδες, θεωρούνται ότι ξεπουλήσανε. Είναι δισκάρες, αλλά όχι thrash.
Από εκεί και πέρα, ότι αρέσει στην μάζα, πουλάει. Και οι Metallica είναι γνωστοί για το πόσο αγαπάνε τα χρήματα. Από την άλλη, θα μου πεις, εάν δεν θέλεις μην πας. Ε, αυτό ακριβώς θα κάνω.

• Like
Reactions: superfly
Ε καλά τώρα...υπάρχει κάποιος που να μην αγαπά τα χρήματα; Οι maiden, Judas priest, manowar κλπ για να κάνουν καριέρα συνεχίζουν να παίζουν;
Απλά στους Metallica τους έκατσε με σωστές κινήσεις να γίνουν περισσότερο mainstream. Δυστυχώς για τους οπαδούς φανς, ευτυχώς για τις τσέπες τους. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ολόκληρη βιομηχανία από πίσω. Ζουν δεκαδες οικογενειες .
Το ότι ο λόγος που δεν θα πάει κάποιος επειδή τους εχει δει πριν 20 χρόνια είναι τουλάχιστον παιδική δικαιολογία.....Δηλαδή ειστε χορτασμένοι , έχετε μπουχτισει επειδή τους είδατε πριν 15-20 χρόνια; 😁

συνειδητά δεν προσπαθησα να βρω εισιτήριο για να παω να δω metallica και ο λογος ειναι αυτοι που θα πανε....