Προσεχείς συναυλίες (γενικά)

Re: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Aύριο οι Meannie Geanies στο Αν!
Mια σπάνια ευκαιρία, μιας και οι εμφανίσεις τους πάντα αναμένονται με λαχτάρα...

female garage punk στη καλύτερη εκδοχή που υπάρχει σήμερα!

THESE GEANIES ARE REALLY MEAN!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=55792

Συνεχίζει να ξεδιπλώνετε το συναυλιακό πάλζ του 2010.

Τον Μάριο και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Μαρτίου 2010 θα μας επισκεφθούν οι Gorillaz σύμφωνα με δημοσίευση της στήλης “The Other Side” του avopolis.

Yessssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και πού ´σαι ακόμα... δεν ξέρω πού θα γίνει στην Αθήνα κι αν γίνει, αλλά στις 26 του Φλεβάρη θα έχουμε στο 8ball της Θεσσαλονίκης τους γιαπωνέζους Mono!!!

Και πού ´σαι ακόμα... δεν ξέρω πού θα γίνει στην Αθήνα κι αν γίνει, αλλά στις 26 του Φλεβάρη θα έχουμε στο 8ball της Θεσσαλονίκης τους γιαπωνέζους Mono!!!

αυτά είναι...όποιος πάει θα χορτάσει πενιές:a0210:

Λοιπόν, για τους Αθηναίους, οι Mono θα εμφανιστούν στη Μύγα, στην περιοχή Ψυρρή, 27 του Φλεβάρη!

Απάντηση: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Υπαρχει ενημερωση για ΟΜ? Θα γινει κανονικα? Τι ωρα θα βγουν? Στο ΑΝ δεν σηκωνουν το τηλεφωνο!:furious3:

Σόρρυ, άργησα να το δω... ελπίζω να τους προλάβατε όσοι θέλατε να πάτε...

Πρωτη κινηση επιστρεφοντας στο σπιτι ηταν να βγαλουμε τα ρουχα μας στο μπαλκονι. Οχι τιποτα αλλο δηλαδη, αλλα δε θα ηταν σωστο να μυρισουν τα μικρα αυτο που αφησαν οι 10αδες μπαφοι του ΑΝ πανω στα ρουχα μας και να πανε μαστουρωμενα το πρωι στον παιδικο σταθμο!!!:flipout::flipout::flipout:

Μετα απο 2 αχρηστα support, τα οποια ευτυχως εχασα, οι ΟΜ ξεκινησαν λιγο πριν τις 11μιση και τελειωσαν μετα απο 1μιση ωρα. Τα 15 στην προπωληση και 20 στο ταμειο για το εισιτηριο, βοηθησαν ωστε να γεμισει το ΑΝ και μαλιστα απο κοσμο ο οποιος φαινοταν πως γνωριζε αρκετα καλα το γκρουπ.

Οι ΟΜ ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλοι. Καταευχαριστηθηκα συναυλια μετα απο αρκετους μηνες. Επαιξαν κομματια (νομιζω) απο ολα τα αλμπουμ τους, ενω την παρασταση εκλεψε ο εκπληκτικος ντραμερ του συγκροτηματος.

Ειμαι βεβαιος πως θα μας ξαναρθουν, μιας και γεμισαν το μαγαζι. Μην τους χασετε.

Re: Απάντηση: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)

Οι ΟΜ ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλοι. Καταευχαριστηθηκα συναυλια μετα απο αρκετους μηνες. Επαιξαν κομματια (νομιζω) απο ολα τα αλμπουμ τους, ενω την παρασταση εκλεψε ο εκπληκτικος ντραμερ του συγκροτηματος.

Ειμαι βεβαιος πως θα μας ξαναρθουν, μιας και γεμισαν το μαγαζι. Μην τους χασετε.

Συμφωνώ απολύτως. Θα προσθέσω ότι και ο μπασίστας τους είναι μοναδικός. Είναι ο μόνος που ξέρω να παίζει μπάσο Rickenbaker με τα δάχτυλα εκτός του Cliff Burton, κάτι που θέλει κότσια και πολύ καλή γνώση του τι και πώς παίζεις. Και οι δύο τους πράγματι άξιοι. Το μόνο σπαστικό στην όλη υπόθεση ήταν τα support τα οποία πραγματικά δε βλεπόντουσαν. Λίγο ακόμα και θα έφευγα. Ευτυχώς όμως δε το κανα. Πολύ καλή συναυλία.

Μέγαρο μουσικής 26/03/10

- Bedrich Smetana: "Πουλημένη μνηστή", εισαγωγή για ορχήστρα
- Frederic Chopin: Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα αρ. 2 σε φα ελάσσονα, έργο 21
- Robert Schumann: Συμφωνία αρ.1 σε σι ύφεση μείζονα, έργο 38, "Της Άνοιξης"

Ivo Pogorelich πιάνο
Μουσική διεύθυνση: Peter Feranec

Σήμερα παίζουν στο Stage (Λάρισα) οι Radio Moscow (Αμερικάνοι είναι)...

Χθες παίξαν στην Αθήνα και ο κολλητός μου που πήγε, με τηλέφωνησε να μην τους χάσω με τίποτα. Ο κιθαρίστας τους βγήκε με μπλούζα James Gang.
Tο βραδάκι θα είμαι εκεί...

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Orchestre de Paris υπό τον Christophe Eschenbach

26 Φεβρουαρίου

Ludwig van Beethoven: Leonore (αρ. 3) έργο 72
Συμφωνία αρ. 3

W.A. Mozart: Κονσέρτο για κλαρινέτο και ορχήστρα, KV 622

27 Φεβρουαρίου

Hector Berlioz: Ο θάνατος της Κλεοπάτρας

Gustav Mahler: Συμφωνία αρ. 1 "Titan"

Gazarte-Γκαζι

Βασιλης Τσαμπροπουλος ,σημερα τελευταια μερα

Ο.Α.Κ.Α Ποσηλατοδρομιο

Μια και μοναδικη παρασταση
Χαρης & Πανος Κατσιμιχας
Σαββατο 20 Μαρτιου

Flying Lotus, King Midas Sound, The Bug, Vex'd

Σαβ 06 Μαρ 2010, στο BIOS

εχει χαλια ηχο εκει ομως, οταν πηγα πριν κανα 2 χρονια να δω τον chris clark ηταν χαλια τουλαχιστον, μπορει τωρα να εγινε κατι....

http://www.bios.gr/events/304/

ναι κρημα ειναι που θα γινει εκει, 2 φορες ειχα παει για συναυλια εκει, και τις δυο φορες ο ηχος δεν αντεχοταν με τιποτα....
αυτο πρεπει να ειναι καπιο event της LIFO αποσο ξερω

RUSSIAN CIRCLES [Chicago, IL, USA]

Από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα του Post-Rock, το τρίο των Russian Circles -μεταξύ άλλων έχει «ανοίξει» για τους Tool- κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγο καιρό το τρίτο άλμπουμ του που αποτελεί και το αριστούργημά τους μέχρι σήμερα. Το Geneva ορίζει ιδανικά τη σχέση μεταξύ της απόλυτης ηρεμίας και της καταιγίδας, σχέση που ανέκαθεν υπήρξε εκ των πλέον βασικών «συστατικών» του Post-Rock. Έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα τη στιγμή ακριβώς που πρέπει κι αναμένεται να συναρπάσουν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]
@ RODEO LIVE CLUB*

RUSSIAN CIRCLES [Chicago, IL, USA]

Από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα του Post-Rock, το τρίο των Russian Circles -μεταξύ άλλων έχει «ανοίξει» για τους Tool- κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγο καιρό το τρίτο άλμπουμ του που αποτελεί και το αριστούργημά τους μέχρι σήμερα. Το Geneva ορίζει ιδανικά τη σχέση μεταξύ της απόλυτης ηρεμίας και της καταιγίδας, σχέση που ανέκαθεν υπήρξε εκ των πλέον βασικών «συστατικών» του Post-Rock. Έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα τη στιγμή ακριβώς που πρέπει κι αναμένεται να συναρπάσουν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]
@ RODEO LIVE CLUB*

Αυτά είναι..................που σαι Μανωλάκο????:a0210: