Γιώργος Κουν.
Supreme Member
Απάντηση: Επερχόμενα συναυλιακά (επιλεκτικά)
Τότε ας μην πούμε τίποτα άλλο και το γρουσουζέψουμε... :grandpa:
Eλπιζω
Τότε ας μην πούμε τίποτα άλλο και το γρουσουζέψουμε... :grandpa:
Eλπιζω
Και πού ´σαι ακόμα... δεν ξέρω πού θα γίνει στην Αθήνα κι αν γίνει, αλλά στις 26 του Φλεβάρη θα έχουμε στο 8ball της Θεσσαλονίκης τους γιαπωνέζους Mono!!!
Και πού ´σαι ακόμα... δεν ξέρω πού θα γίνει στην Αθήνα κι αν γίνει, αλλά στις 26 του Φλεβάρη θα έχουμε στο 8ball της Θεσσαλονίκης τους γιαπωνέζους Mono!!!
Οι ΟΜ ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλοι. Καταευχαριστηθηκα συναυλια μετα απο αρκετους μηνες. Επαιξαν κομματια (νομιζω) απο ολα τα αλμπουμ τους, ενω την παρασταση εκλεψε ο εκπληκτικος ντραμερ του συγκροτηματος.
Ειμαι βεβαιος πως θα μας ξαναρθουν, μιας και γεμισαν το μαγαζι. Μην τους χασετε.
Flying Lotus
RUSSIAN CIRCLES [Chicago, IL, USA]
Από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα του Post-Rock, το τρίο των Russian Circles -μεταξύ άλλων έχει «ανοίξει» για τους Tool- κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγο καιρό το τρίτο άλμπουμ του που αποτελεί και το αριστούργημά τους μέχρι σήμερα. Το Geneva ορίζει ιδανικά τη σχέση μεταξύ της απόλυτης ηρεμίας και της καταιγίδας, σχέση που ανέκαθεν υπήρξε εκ των πλέον βασικών «συστατικών» του Post-Rock. Έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα τη στιγμή ακριβώς που πρέπει κι αναμένεται να συναρπάσουν.
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]
@ RODEO LIVE CLUB*
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.