Προσεχώς 3D

Εδω και το BR αλλαζει αν δεν το πήρατε χαμπαρι...

http://www.fullhd.gr/2009-08-25-11-38-45/2009-08-25-11-39-25/3657-new-blu-ray-disc-format-bdxl.html

Και βεβαια τα νεα players δεν θα ειναι συμβατα...

Με λιγα λογια φετος εχουμε BluRay 3D και του χρονου BR 3D XL...:Banane0:

Μας προσβάλεις.... :flipout:
Φυσικά και το πήραμε χαμπάρι, απλά το θεωρήσαμε ανάξιο λόγου... -bye-

Ξερω τι σκεφτηκες...

"Ποιος το χ*ζει το BR?":Banane0:

Για την ακρίβεια σκεύτηκα ότι εδώ δεν έχει πιάσει το BR, η ασύμβατη "καινοτομία" θα πάει άπατη... :flipout:

απάτη όλα αυτα!!! εγώ βλέπω τέλειο 3D και στο απλό μονιτορ του υπολογιστή!

ss20100413141450.png

Στο ακόλουθο βιντεάκι, αποκαλύπτεται ένα επιπλέον θεματάκι, πέρα από το crosstalk, μεταξύ LCD και 3D, που μας είχε διαφύγει...

http://www.youtube.com/watch?v=C8haf9oIlkk&feature=player_embedded

Mια και τα γυαλιά ενεργών κλείστρων, αποτελούνται από δύο διαφανείς LCD, διαθέτουν τα κλασικά φίλτρα πόλωσης, όπως και οι οθόνες των αντίστοιχων τηλεοράσεων. Το αποτέλεσμα είναι, αυτά τα φίλτρα να "αλληλεπιδρούν" κι έτσι όσο αλλάζει η γωνία παρακολούθησης προς την κάθετο, τα γυαλιά να σκουραίνουν έως την πλήρη δυνατή αμαύρωση.

Κοινώς, 3D ξάπλα από τον καναπέ, τουλάχιστον για τις LCD, ξεχάστε το...

Εδω και το BR αλλαζει αν δεν το πήρατε χαμπαρι...

http://www.fullhd.gr/2009-08-25-11-38-45/2009-08-25-11-39-25/3657-new-blu-ray-disc-format-bdxl.html

Και βεβαια τα νεα players δεν θα ειναι συμβατα...

Με λιγα λογια φετος εχουμε BluRay 3D και του χρονου BR 3D XL...:Banane0:

Mου άνοιξες την καρδιά τώρα. Τι φταις κι εσύ βέβαια..

Αλλά πριν 10 μέρες εσκασα 600 ευρώ για 5.1 bluray, αν είναι δυνατόν..

Last edited:
Στο ακόλουθο βιντεάκι, αποκαλύπτεται ένα επιπλέον θεματάκι, πέρα από το crosstalk, μεταξύ LCD και 3D, που μας είχε διαφύγει...

http://www.youtube.com/watch?v=C8haf9oIlkk&feature=player_embedded

Mια και τα γυαλιά ενεργών κλείστρων, αποτελούνται από δύο διαφανείς LCD, διαθέτουν τα κλασικά φίλτρα πόλωσης, όπως και οι οθόνες των αντίστοιχων τηλεοράσεων. Το αποτέλεσμα είναι, αυτά τα φίλτρα να "αλληλεπιδρούν" κι έτσι όσο αλλάζει η γωνία παρακολούθησης προς την κάθετο, τα γυαλιά να σκουραίνουν έως την πλήρη δυνατή αμαύρωση.

Νομίζω ότι το βιντεο είναι ένας θρίαμβος της panasonic. Πέρα απο τις αντανακλάσεις που φάνηκαν υπο γωνία, τελικά δεν φάνηκε να εντοπίζονται άλλες αδυναμίες. Μ'αυτά που είδα στις samsung πραγματικά λυπάμαι αυτούς που θα τις αγοράσουν.

Απάντηση: Re: Προσεχώς 3D

Ε καλα τωρα..
Εδώ δεν μιλαμε για ξαπλα αλλα για υπνο βαθυ σε θεση εμβρύου..
Λιγο χαριτωμένα μας τα παρουσίασε ο κυριος…

Re: Απάντηση: Re: Προσεχώς 3D

Ε καλα τωρα..

Για το σημείο που θέλει να μας δείξει ο Γιάννης, το video όντως αναδεικνύει ένα πρόβλημα, το οποίο είναι υπαρκτό. Και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει αυτό το πρόβλημα. Από την άλλη, το βίντεο είναι και λίγο γραφικό με τα συμπεράσματα περί μαύρου (ειδικά στην λήψη που εκθειάζει το γκρι της πανασόνικ και στο υπόβαθρο βλέπεις την σημαντικά πιο σκούρα LCD), και την υπόνοια ότι χρησιμοποίησε τα γυαλιά της πανασόνικ στην σάμσουνγκ (τίθεται θέμα συγχρονισμού αν έχει γίνει κάτι τέτοιο).

Πάντως πέρα από το βίντεο, έχω την αίσθηση ότι το 3D θα είναι καλύτερο στις πλάσμα. Κάτι το lag των κρυστάλλων, κάτι τα πολλά φίλτρα...
Φαντάζομαι τα ίδια θα ισχύουν και για τους LCD προβολείς, εκτός και αν βάλουν διπλό LCD, ένα για κάθε κανάλι.

Re: Απάντηση: Re: Προσεχώς 3D

Ε καλα τωρα..

:flipout: :flipout:

Απ' ό,τι φαίνεται, η παρακολούθηση προγράμματος 3D, θα αποτελεί μυσταγωγική εμπειρία σε στάση βουδιστικής προσήλωσης και τελετουργικής συσκότισης...

Προσέξατε πως όλες οι τηλεοράσεις 3D έχουν σούπερ γυαλιστερές επιφάνειες; Άραγε πως θα αλληλεπιδρούν οι "2D" καθρεφτισμοί και ανακλάσεις με τις 3D εικόνες; :chinscratch:

Samsung και γυαλιστερό πάνελ δεν πάνε μαζί χρόνια τώρα;
Ίσως δούμε μάτ ή ημιανακλαστικά πάνελ από άλλους (όσοι γλυτώσουν από την μόδα της τζαμαρίας δηλαδή... :flipout:)

Έχω την εντύπωση ότι όλα τα μοντέλα της από το 2008 και μετά είχαν γυαλιστερό πάνελ. Και οι Α, και οι περσινές Β. Μπορεί να είχε τίποτα ματ στα πολύ μικρά μοντέλα, δεν τα παρακολουθώ αυτά...

Η Α656 που έχω είναι ματ. Η Β650/750 επίσης.
Τα κάδρα τους αντανακλούν πολύ περισσότερο...

Oι LED καθρέφτης...

-bye-

Re: Απάντηση: Προσεχώς 3D

Η Α656 που έχω είναι ματ. Η Β650/750 επίσης.
Τα κάδρα τους αντανακλούν πολύ περισσότερο...

Oι LED καθρέφτης...

-bye-

Εκείνη την εποχή η AUO δεν έβγαζε ακόμα γυαλιστερά πάνελ, γι' αυτό. H 40άρα 656 ήταν - τουλάχιστον όσες έχω δει - γυαλιστερή... :D -bye-

Β650/750 με ματ πάνελ, πού είδες Νίκο; :hmmmm:

Στο Video φαίνεται στο 1:35 στην Samsung μια νεα εννοια
... 3D Clouding ... :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσεχώς 3D

Εκείνη την εποχή η AUO δεν έβγαζε ακόμα γυαλιστερά πάνελ, γι' αυτό. H 40άρα 656 ήταν - τουλάχιστον όσες έχω δει - γυαλιστερή... :D -bye-

Β650/750 με ματ πάνελ, πού είδες Νίκο; :hmmmm:

Σε σχέση με τους καθρέφτες των LCD-LED και Πλασμα... ματ ήταν...:flipout: