Προσεχώς 3D

Απάντηση: Re: Προσεχώς 3D

εσύ έκανες την πολύ σώστη και λογική επιλογή και πήγες σε προβολέα. συμφωνώ. δε νομίζω όμως να βλέπεις σε 40-50 ίντσες???. η συζήτηση γίνεται και για κάποιους χρήστες οι οποίοι προτιμούν μια 40 άρα 3d παρά μια 46άρα 2d για να βλέπουν από τα 4m. επειδή μου έχει τύχει να δώ 3d σε προβολέα και σε 46άρα sony (στο ίδιο σπίτι για να με πείσει ο κάτοχος ότι κατά τη γνώμη του 3d σε τηλεόραση δεν υπάρχει) θα σου πώ ότι είναι μέρα με τη νύχτα η διαφορά. στη μια περίπτωση ασχέτως του τι βλέπεις είναι εμπειρία στην άλλη έχεις τα depon και το νερό δίπλα σου.

αρα λοιπόν δεν είναι μόνο το τι βλέπεις είναι και σε τι εξοπλισμό (μέγεθος κυρίως) το βλέπεις.

Συμφωνω, το 3D σε τηλεοραση ειναι σαν να βλεπεις ενυδρείο..
Αλλα για να σου πω την μαυρη αληθεια και για ταινιες 2D οι 50 ιντσες μου φαινονται απελπιστικα λιγες...

Εμενα μου αρεσουν πολυ οι ταινιες με animation (προσφατα ειδα το Megamind και το Despicable Me) αλλα οι τιτλοι ειναι λιγοι ακομη και αν βαλουμε τα animation μεσα (που εχω την εντυπωση οτι κυκλοφορουν τα κινουμενα σχεδια κατά κόρον σε 3D επειδη ειναι πολυ ευκολη η μετατροπη).

Re: Απάντηση: Προσεχώς 3D

ολα τα Shrek
How to train your dragon
Alice In Wonderland
Monsters vs. Aliens
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Coraline
Cloudy with a Chance of Meatballs
Deep Sea 3D
Polar Express
Under the Sea 3D
Disney’s A Christmas Carol
Despicable Me
Legend of the Guardians

To "Alice in Wonderland" γυρίστηκε με συμβατικές κάμερες και μετατράπηκε σε 3D στο post-production. ;)

Tα υπόλοιπα της λίστας, είναι native 3D... :D

To "Alice in Wonderland" γυρίστηκε με συμβατικές κάμερες και μετατράπηκε σε 3D στο post-production. ;)

Tα υπόλοιπα της λίστας, είναι native 3D... :D

Και ήταν η μοναδική ταινία της λίστας που δεν είναι καρτούν η ντοκυμαντέρ...

Γιατι τι εχουν τα ντοκυμαντερ?

Ειδικα αυτες οι τρισδιαστατες τσουχτρες μου εχουν κινησει την περιεργεια.:p

Ποτε θα κυκλοφορησει η 152αρα πλασμα της Panasonic στην Ελλαδα?:p

έχεις βάλει μέσα στο σπίτι σου 590 κιλάκια??? (gross weight 1100). και αντε να σε βοηθήσω στην τοποθέτηση . το ρολοι της δεη που θα πιάσει ταχύτητες σκληρού δίσκου δεν το σκέφτεσε. 2.6 με 3.7kw αναλόγως το mode λειτουργίας. άσε που είναι 17:9 και θα παραμορφώνει. :HTEHETH63:

http://panasonic.net/proplasma/download/pdf/specsheet/TH-152UX1_E.pdf

Ειχε παραγγειλει παλιοτερα Αγγλος ποδοσφαιριστης μεγαλο ονομα (δεν θυμαμαι αν ηταν ο Ρουνει η ο Λαμπαρτ) την 103" πλασμα της Panasonic αλλα δεν χωρουσε απο πουθενα να μπει μεσα στο σπιτι και αναγκαστηκε να την στειλει πισω.

(Το ειχα διαβασει σε αθλητικη εφημεριδα).

Γιατι τι εχουν τα ντοκυμαντερ?

Ειδικα αυτες οι τρισδιαστατες τσουχτρες μου εχουν κινησει την περιεργεια.:p

Κοίτα....έχει και χελώνες ξέχασα να πω-bye-.
Και επειδή εγώ έκανα την περίφημη τσουχτροδήλωση, να πω ότι υπερέβαλα κάπως. Δεν ήταν αληθινά τσούχτρες, αλλά μέδουσες!!!

Πάντως εγώ στις 63 ίντσες μια χαρά τα βλέπω τα doc και τα animation....και θα τα έβλεπα ούτως ή άλλως σε 2d καθώς είμαι λάτρης των καρχαριών και της θάλασσας αλλά και των καλών animation/κινουμένων σχεδίων. Είναι ψιλοεθισμός. Αν δεις κάτι καλό μετά θες να τα δεις όλα και ας μην σε ενδιαφέρει τόσο το θέμα (στη δική μου περίπτωση μιλάω για doc με πλανήτες, ποτάμια, δεινόσαυρους κλπ).
Φυσικά εξασφαλίζεις αρκετά καλό 2d ούτως ή άλλως, έτσι μια χαρά είναι να υπάρχει και το 3d σε περίπτωση ξαφνικής....αύξησης σε υλικό 3d.
Έμαθα ότι ετοιμάζονται και τα πρώτα...εχμ..αισθησιακά φιλμ σε 3d, όπως remake του Καλλιγούλα κλπ (ωχ ποιός ακούει τον Υπερίωνα τώρα που μαζί με τις τσούχτρες θα μου τη λέει και για τον Καλλιγούλα:bigcry:).

Ρίξτε μια ματιά και εδώ www.blu-rayshop.gr
έχει τομέα με 3d και πολύ καλές προσφορές σε παλαιότερα bluray. Είναι εκτός Αθήνας αλλά η εξυπηρέτηση είναι άμεση.

Εσυ τουλαχιστον εχεις και μεγεθος και πλασμα (αρα και μεγαλη και σωστη εικονα).

Δυστυχως στις περισοτερες τηλεορασεις 3D μιλαμε για 40"-46" με Edge LED οποτε τι 3D να δει κανεις?

Δεν έχεις άδικο.
Η αλήθεια είναι ότι κάτι ανάλογο αξίζει για πάνω από 50"-55" στην καλύτερη περίπτωση.

cool.jpg

http://www.fullhd.gr/trexonta/7229-lg-vs-active-3d-glasses-.html

Εσυ τουλαχιστον εχεις και μεγεθος και πλασμα (αρα και μεγαλη και σωστη εικονα).

Δυστυχως στις περισοτερες τηλεορασεις 3D μιλαμε για 40"-46" με Edge LED οποτε τι 3D να δει κανεις?

κατι καλυτερο απο το να μην ειχε καθολου.Μην τα σαρωνουμε ολα στον μηδενισμο.
Προσωπικα εχω 55αρα , αν με ρωτησεις αν θα ηθελα μεγαλυτερη θα σου ελεγα ολοκληρο τοιχο θελω.Και 1 3D να υπηρχε παλι θα την επερνα την τηλεοραση , γιατι θελω στην τεχνολογια αυτο που υπαρχει εδω και τωρα, και οχι αυτο που θα βγει , που θα επικρατησει και που θα ειναι καλυτερο.

Για την ακριβεια με τοσο γρηγορους ρυθμους που κινειται η τεχνολογια εχεις το τοτε και οχι το τωρα.

Κατα τ'αλλα συμφωνω οτι απο το ολοτελα καλο και αυτο. Το προβλημα ειναι να υπαρχει πληθωρα τιτλων ομως και αυτο θα αργησει.

κοιτα..υπαρχει το makeme3d ενα προγραμματακι που κανεις 3d οτι θες.Δεν ειναι το ιδιο , αλλα ειναι καλυτερο απο το 2d-3d που κανουν οι τηλεορασεις.
Σε οτι <εβρισκα> , ειχα προβλημα με τους υποτιτλους , λυθηκε και αυτο με το 3dsubs. Τους κανεις οτι θες.
Μολις κανει μπαμ , και αυτο σημαινει μολις αρχισουν να αγοραζουν κατα κορον , αρα θα πεσουν οι τιμες , αρα θα ειναι πιο δημοφιλεις , εκει τοτε θα υπαρχει υλικο που θα φτασεις να διαλεγεις πια.
Τωρα τι θα επικρατησει ...δεν εχω ιδεα.
Ασχετο αλλα εχει και adult ταινιες και δεν ειναι animation :flipout: