Ναι αλλα να δινεις το αλφα ποσο για ενα bluray home cinema που λεει οτι υποστηριζει την οποια αναπαραγωγη mkv αρχειων αλλα και ενα αλλο αλφα ποσο για media player δεν ειναι πεταμενα λεφτα?
Εχετε να μου προτεινετε ενα συνδιασμο αρχειων που να εχω μαζι μου στον φορητο ntfs external hard disk που θα παρω μαζι μου για να τσεκαρω το ποια και ποια αρχεια μπορει να αναπαραγει ενα pioneer bluray home cinema ή οποιο αλλο bluray home cinema package ωστε να ειμαι οσο το δυνατον περισσοτερο μεσα στη πληθωρα των hd media files που κυκλοφορουν στο διαδικτυο.
Ρε παιδια ειπαμε ΔΕΝ ψαχνουμε το κορυφαιο συνδιασμο για να την αναπαραγωγη των mkv και οχι μονο ταινιων αλλα μια μεση ΦΤΗΝΗ λυση(Αλλωστε μην ξεχναμε ειμαστε σε περιοδο που ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ) οποτε...
Και δεν ειπα να μου ξανα-αναφερετε το τι εχει υποθει για το 3d(Ενεργητικο & παθητικο) αλλα να μου πειτε ενα λινκ με ενα ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΟΣΤ που να αναφερονται αν οχι ολα τα περισσοτερα που πρεπει να γνωριζει καποιος πριν προβει στην οποια αγορα τηλεορασης και γενικοτερα 3d προιοντων.
Πιστευω να καταλαβατε τι θελω να πω ετσι.
Το 86-91% των αγοραστών του 2011, αγνόησε επιδεικτικά την 3η διάσταση...
http://www.fullhd.gr/eidiseis/epikerotita/11981-3d-vs-2d-a-ctive-vs-passive-3d-research.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.