Προσφορά από ΟΤΕ (όχι γενική)

άμα κάποιος είναι κοντά στην λήξη του συμβολαίου, ας πάρει τηλ εκεί για διακοπή και θα του κάνουν περίπου αυτή την προσφορά 10ε για 6 μήνες κι 20ε για τους επόμενους. Εγώ άλλαξα με προβλήματα από το ip και γκρίνια σε δορυφορικό με αυτή την προσφορά και το κλασικό, δωρεάν ο εξοπλισμός +κεραία (με τα +50 στον τεχνικό)

Last edited:
Λοιπόν καλημέρες . . .Και εκεί που λέγαμε ότι δεν υπάρχει προσφορά και τους τσεκάραμε κιόλας.
Εχθές το βράδυ χτυπάει το σταθερό στο σπίτι.Μία ευγενική κοπελίτσα από τον ote.Γειά σας υπάρχει μια ειδική προσφορά για εσάς στις υπηρεσίες του οτε. . .
(6 μήνες δωρεάν το full pack otetv και δωρεάν ο αποκωδικοποιητής) σταθερό απεριόριστες κλήσεις χωρίς κινητά + internet 2mbps 26,90 - 6 μήνες (δωρεάν εξοπλισμός).
τους επόμενους 6 μήνες πάμε 19,90 otetv 30,90 σταθερό + internet.
Η απάντησή μου . . .
Πολύ καλή η προσφορά σας αλλά έχω συμβόλαιο μέχρι αρχές Nοεμβρίου στην forthnet. . .(otetv υπάρχει σπίτι αλλά σε άλλο όνομα και αυτό εώς αρχές Νοεμβρίου)
Κράτησαν τα στοιχεία μου μάλιστα μου ζήτησαν και το κινητό τηλ.και θα με ξαναπάρουν τέλος Οκτωβρίου.

Κοινώς 466 ευρώ το χρόνο για full pack OTE TV και double play στα 2 MB....με 447 το χρόνο βγαίνει 2 play economy 24ΜΒ + Nova sports pack από προσφορά μιας από τις ομάδες...δεν είναι και τόσο καλή η προσφορά.

Τώρα,αυτό που λες (447 το χρόνο),πώς βγαίνει?25Χ12=300 για DP eco και 300 για το σπορ πακέτο από τις ομάδες κάνει 600 σύνολο.Άρα για 1 χρόνο όντως είναι πολύ καλύτερη η προσφορά του ΟΤΕ.Είναι περίπου 39 ευρώ το μήνα η προσφορά του ΟΤΕ και 50 ευρώ το μήνα αθροιστικά για τη ΝΟΒΑ.

Last edited by a moderator:
α καλά. δίκιο. Έβλεπα το κάτω που έλεγε για τη ζώνη του παιδικού προγράμματος και χάρηκα. Σωστός!

Προς ενημερωση των φιλων του forum, σημερα εκανα διακοπη στο otetv μεσω δορυφορου μετα απο ενα χρονο συνδρομης. Μεσα απο το καταστημα μιλησα με μια κοπελα απο το τμημα διακοπων οπου μου προσεφερε το πακετο στα 19,90 για ενα ακομα χρονο συνδρομης. Αρνηθηκα για δικους μου λογους αλλα για καποιον που τον ενδιαφερει και ληγει η συνδρομη του ας κανει μια προσπαθεια να κανει δηθεν διακοπη για να ευνοηθει απο την εκπτωση των 5 / μηνα.

Δεν κατάλαβα πιο πακέτο είχες κα πιο σου έδωσε στα 19.90??

Α οκ κατάλαβα στο έδωσε 19.90 σαν να είσαι πελάτης του οτε

Νομίζω ότι αυτή την προσφορά δεν την κάνουν σε όλους αλλά μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Λογικό είναι. Έκανε αμάν ο ΟΤΕ να φτάσει τους 100.000 συνδρομητές και έχει πέσει και τρελή γκρίνια από Γερμανία μεριά για το OTE TV και το πως πάει μέχρι στιγμής. Δε τους παίρνει να χάσουν συνδρομητές, δεδομένου ότι τους κυνηγάνε με το δίκανο.

Καλό για τους καταναλωτές αυτό βέβαια