Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ
Για να μην παραξηγηθουν τα γραφομενα μου αυτα βρισκονται στο επισημο site του παροχου.
http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets.
<<Οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να επιλέξουν να ενταχθούν στα πακέτα 24μηνης δέσμευσης που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα και να έχουν όφελος:
2,00 /μήνα για πελάτες ΟΤΕ* ή
2,50 /μήνα για μη κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ.
Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί να ενταχθεί στην αντίστοιχη προσφορά 24μηνης δέσμευσης άμεσα αυτό είναι εφικτό και πριν τις 20/8. Οι πελάτες μπορούν εναλλακτικά από τις 20/8/2015 έως τις 20/10/2015*να κάνουν υποβάθμιση σε πακέτο OTE TV χαμηλότερης τιμής ή να καταγγείλουν τη σύμβαση αζημίως ακόμη και εντός της δέσμευσης>>.
Ισως για τους ηδη δεσμευμενους με 24μηνο συμβολαιο και εφοσον περασει ο 1ος χρονος και ληξει η χαμηλη τιμη για Ote Tv μπορει να ακολουθηθει πιο ευνοικη πολιτικη αναεωσης αλλα ουδεις απο τους τηλεφωνητες της εταιρειας που διεκπεραιωνουν τα συμβολαια δεν αναφερει νουμερα.
Το μονο που λενε αοριστα ειναι οτι ως πελατης θα εχεις προνομιακη τιμη...
είναι τρελοί μου φαίνεται εκεί στον ΟΤΕ...
Έκανα πέρυσι το Νοέμβριο (2014) διετές συμβόλαιο για double play (με 25 ευρώ) και μονοετές συμβόλαιο για full pack ΟΤΕ TV (με 11 ευρώ).
Συνεπώς φέτος το Νοέμβριο (2015) θα μου ζητήσουν για το full pack ΟΤΕ TV 24,90 για 24μηνο ή 26,90 για 12μηνο, δηλαδή μια αύξηση 14 ή 16 ευρώ το μήνα????? καλά το κατάλαβα?
Αν νομίζουν οτι κυκλοφορούν πολλά κορόιδα, θα φάνε καλά ...
Για να μην παραξηγηθουν τα γραφομενα μου αυτα βρισκονται στο επισημο site του παροχου.
http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets.
<<Οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να επιλέξουν να ενταχθούν στα πακέτα 24μηνης δέσμευσης που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα και να έχουν όφελος:
2,00 /μήνα για πελάτες ΟΤΕ* ή
2,50 /μήνα για μη κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ.
Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί να ενταχθεί στην αντίστοιχη προσφορά 24μηνης δέσμευσης άμεσα αυτό είναι εφικτό και πριν τις 20/8. Οι πελάτες μπορούν εναλλακτικά από τις 20/8/2015 έως τις 20/10/2015*να κάνουν υποβάθμιση σε πακέτο OTE TV χαμηλότερης τιμής ή να καταγγείλουν τη σύμβαση αζημίως ακόμη και εντός της δέσμευσης>>.
Ισως για τους ηδη δεσμευμενους με 24μηνο συμβολαιο και εφοσον περασει ο 1ος χρονος και ληξει η χαμηλη τιμη για Ote Tv μπορει να ακολουθηθει πιο ευνοικη πολιτικη αναεωσης αλλα ουδεις απο τους τηλεφωνητες της εταιρειας που διεκπεραιωνουν τα συμβολαια δεν αναφερει νουμερα.
Το μονο που λενε αοριστα ειναι οτι ως πελατης θα εχεις προνομιακη τιμη...