Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

είναι τρελοί μου φαίνεται εκεί στον ΟΤΕ...

Έκανα πέρυσι το Νοέμβριο (2014) διετές συμβόλαιο για double play (με 25 ευρώ) και μονοετές συμβόλαιο για full pack ΟΤΕ TV (με 11 ευρώ).

Συνεπώς φέτος το Νοέμβριο (2015) θα μου ζητήσουν για το full pack ΟΤΕ TV 24,90 για 24μηνο ή 26,90 για 12μηνο, δηλαδή μια αύξηση 14 ή 16 ευρώ το μήνα????? καλά το κατάλαβα?

Αν νομίζουν οτι κυκλοφορούν πολλά κορόιδα, θα φάνε καλά ...

Για να μην παραξηγηθουν τα γραφομενα μου αυτα βρισκονται στο επισημο site του παροχου.

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets.

<<Οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να επιλέξουν να ενταχθούν στα πακέτα 24μηνης δέσμευσης που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα και να έχουν όφελος:

2,00 /μήνα για πελάτες ΟΤΕ* ή
2,50 /μήνα για μη κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ.

Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί να ενταχθεί στην αντίστοιχη προσφορά 24μηνης δέσμευσης άμεσα αυτό είναι εφικτό και πριν τις 20/8. Οι πελάτες μπορούν εναλλακτικά από τις 20/8/2015 έως τις 20/10/2015*να κάνουν υποβάθμιση σε πακέτο OTE TV χαμηλότερης τιμής ή να καταγγείλουν τη σύμβαση αζημίως ακόμη και εντός της δέσμευσης>>.

Ισως για τους ηδη δεσμευμενους με 24μηνο συμβολαιο και εφοσον περασει ο 1ος χρονος και ληξει η χαμηλη τιμη για Ote Tv μπορει να ακολουθηθει πιο ευνοικη πολιτικη αναεωσης αλλα ουδεις απο τους τηλεφωνητες της εταιρειας που διεκπεραιωνουν τα συμβολαια δεν αναφερει νουμερα.
Το μονο που λενε αοριστα ειναι οτι ως πελατης θα εχεις προνομιακη τιμη...

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Επειδη το εχω ψιλοψαξει κι εγω το ζητημα λιγο αυτο που λογικα ισχυει ειναι το εξης :
DB 24,90 κλειδωμενο για 2 χρονια που παει να πει οτι μετα το 12μηνο για να διατηρησεις το Ote TV απο 15,90 ως πελατης του ΟΤΕ θα πληρωνεις οσο θα ειναι το τιμολογιο για τους τοτε πελατες (απο 20/8/2015 το full pack 24,90 για 24μηνο και 26,90 για 12μηνο).
Από τις 20/8 και τα 15,90 αυξάνονται αναλογικά.

Αναλογικα; μπα δε νομιζω! Η ανακοινωση λεει " οφελος 2,00 ", δηλ αντι 24,90 θα δινει 22,90 αρα αυξηση +7,00 αντι +3,00 . Κι εγω απο 10,90 στα 22,90;;; δε σφαξανε! Ας ελπισουν σε καμια καλη αναλογικη αυξηση, αλλιως bye!

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Πάντως απο το τμήμα προσφορών του 13888 που ημουν σε διαπραγμάτευση για ένταξη στον ΟΤΕ οταν τους ζόρισα να δευσμευτει αν μετα τις 20/8 θα υπάρξει αύξηση ή οχι στο υπό διαπραγμάτευση νέο συμβολαιο μου απάντησε οτι δεν το γνωριζει , αυτοι ως τμήμα δεν εχουν τέτοια ενημέρωση και ουσιαστικα δήλωσε αναρμόδια για το θέμα τυχόν αυξήσεων.

Τωρα πως ειναι δυνατο να δηλώνει αναρμόδιο για μελλοντικές αναπροσαρμογές το τμήμα που διαπραγματεύεται συμβόλαια το αφήνω στην κρίση του καθένα.

Συνεπως μια χαρα θα πάρουν τις αυξήσεις ακομα και αυτοι που θα κανουν συμβολαιο 19/8!

Εγώ που πήρα τηλέφωνο για να κάνω σύνδεσει οτε tv μου είπαν ξεκάθαρα οτι για πελάτες οτε ειτε κανουν τώρα σύνδεσει ειτε τον αυγουστο πως απο 20/8 απο 21,90 παει 24,90

με αυτο το σκεφτικο πως ο αλλος να υπογραψει δεσμευση ,δεν ειναι λιγο κουφο ;

Σίγουρα είναι κουφό, αλλα και παλι την τιμή την λες ικανοποιητηκή, ειδικά με το αθλητικό πακέτο, καλα εντάξει ο πατέρας μου την έχει βρεί με το οτε cinema3, απο το πρωι ωσ το βράδυ,, εκοψέ και τους παπαδακηδες τα πρωινα

Σίγουρα είναι κουφό, αλλα και παλι την τιμή την λες ικανοποιητηκή, ειδικά με το αθλητικό πακέτο, καλα εντάξει ο πατέρας μου την έχει βρεί με το οτε cinema3, απο το πρωι ωσ το βράδυ,, εκοψέ και τους παπαδακηδες τα πρωινα

Για το τελευταιο και μονο, χαλαλι τα 2-3 παραπανω...:2thumb22sup:

Εγώ που πήρα τηλέφωνο για να κάνω σύνδεσει οτε tv μου είπαν ξεκάθαρα οτι για πελάτες οτε ειτε κανουν τώρα σύνδεσει ειτε τον αυγουστο πως απο 20/8 απο 21,90 παει 24,90

Με ποιο τμήμα μίλησες? εγω αναφέρομαι στο τμήμα προσφορών.

Με ποιο τμήμα μίλησες? εγω αναφέρομαι στο τμήμα προσφορών.

Και με το τμήμα προσφορών στο τηλ 2106295102, αλλα και στο κλασικό 13888... και μου είπαν η αύξηση θα είναι για όλους, λογό champions και europa

Last edited:

Και με το τμήμα προσφορών στο τηλ 2106295102, αλλα και στο κλασικό 13888... και μου είπαν η αύξηση θα είναι για όλους, λογό champions και europa

Άρα ο καθε πωλητής λεει τα δικά του....

Τα λεγόμενά μας βασίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα: "Από τις 20 Αυγούστου 2015, στα πλαίσια της αναβάθμισης και του εμπλουτισμού του περιεχομένου, ο ΟΤΕ TV προχωρά σε αναδιαμόρφωση των τιμών για τα Full Pack και Sports Pack για νέους και υπάρχοντες πελάτες."

Η δωροεπιταγη των 30 ευρω για τον Γερμανο ισχυει,μου την εστειλαν σε 5 μερες με κουριερ,μετα απο ανανεωση συμβολαιου που εκανα,πιεστε τους να σας την δωσουν...

1) Ειναι δυνατον απο νομικης αποψης να κανω συμβολαιο σημερα για ote tv full οπως μου προσφερθηκε σημερα με 15,90Ε/μηνα με δεσμευση 1χρονο η 19,90Ε/μηνα με δεσμευση για 2χρονια , με συγκεκριμενο περιεχομενο και τον αυγουστο να αυξηθει η τιμη;
Και αν αποφασισουν απο μονοι τους τα χριστουγεννα να προσθεσουν ενα καναλι cinema ακομη με αυξηση τιμης 10Ε/μηνα θα ειμαστε υποχρεωμενοι να το πληρωσουμε;
2)μου προσφεραν 25mbps + αστικα + 80min κινητα 27,60Ε/μηνα με δεσμευση για 2χρονια και οτε tv full οπως ανεφερα με δωρεαν εγκατασταση και πιατο , το θεωρειτε καλη προσφορα;
Τωρα εχω φορτηνετ-nova 25mbps + αστικα + 720min κινητα + ολα τα novasports στα 39,90Ε/μηνα που ληγουν αμεσα και μολις ληξουν με πανε στα 54,80Ε/μηνα (οποτε πρεπει αμεσα να το αντικαταστησω με την καλυτερη επιλογη)

Υποχρεωμένος δεν είσαι να το πληρώσεις αφού σου δίνουν το ελεύθερο να καταγγείλεις τη σύμβαση αζημιως.

Το θέμα είναι ότι το συμβόλαιο στην ουσία περιορίζει μόνο εσένα, αφού ο Οτε μπορεί να αναπροσαρμοζει τις τιμές όποτε θέλει χωρίς πέναλτι, δηλαδή δεν τον δεσμεύει η τιμή που έχεις υπογράψει, αλλά αν εσένα σε απολύσουν απ την δουλειά σου και δεν έχεις να πληρώσεις το μηνιαίο πάγιο και κάνεις διακοπή, θα πληρώσεις και πρόστιμο.

1) Ειναι δυνατον απο νομικης αποψης να κανω συμβολαιο σημερα για ote tv full οπως μου προσφερθηκε σημερα με 15,90Ε/μηνα με δεσμευση 1χρονο η 19,90Ε/μηνα με δεσμευση για 2χρονια , με συγκεκριμενο περιεχομενο και τον αυγουστο να αυξηθει η τιμη;

Μεγάλο θέμα ανοίγεις.. και είναι και :offtopic: Η σύντομη απάντηση είναι: Θεωρητικά όχι, αλλά πρακτικά (με την ανοχή - συμμετοχή των αρμοδίων φορέων) ναι

Πάνω σε αυτό επειδή τους ρώτησα, δηλαδή όπως γίνετε αύξηση τον αύγουστο, μπορεί να γίνει κάποια αύξηση πχ τον δεκέμβριο, και μου λένε κατηγορηματικά όχι, αυτό γίνετε μόνο τώρα λόγο champions και europa, για το οποίο υπάρχει σχετική ενημέρωση, μετά αν γίνει κάποια επιπλέον αύξηση μου λένε κάνεις καταγγελία σύμβασης και είναι κάτι που δεν μας συμφέρει

Last edited by a moderator:

Με βάση το παρελθόν, ο OTE φαίνεται να κάνει αυξήσεις μόνο όταν προσθέτει σημαντικό περιεχόμενο.
Έκανε πέρυσι που πήρε την Premier League, κάνει φέτος που πήρε CH.L και E.L.

Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο να προσθέσει την επόμενη χρονιά, εκτός αν εξαγοράσει την Nova.

Οπότε λογικά αύξηση τον επόμενο χρόνο δεν θα γίνει.

Όλα αυτά με βάση την λογική και το παρελθόν, γιατί ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Σε κάθε περίπτωση, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ χρησιμοποιείται κυρίως για να προσελκύσει συνδρομητές στην τηλεφωνία και αν η τιμή συνεχίσει να ανεβαίνει θα πάψει να συμβαίνει αυτό.