Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλημέρα,

Αποτι έχω δει η βασική προσφορά τους, που βλέπω ότι κάνουν στους περισσότερους είναι αυτή με 29,90 για db 24ρι + 30’ προς κινητά για 2 χρόνια και 15,90 οτε τβ για 1 χρόνο. τηλεφωνικά λένε πως δεν θα υπάρξει αλλαγή στην τιμή η ότι δεν γνωρίζουν. Με την λογική όμως ότι η ανανέωση γίνεται τηλεφωνικά ,στην ουσία το νέο συμβόλαιο είναι η ηχογραφημένη κλήση που κάνουμε. Επομένως ότι συμφωνήσουμε πρέπει να ισχύει. αυτοί μπορεί στην συνεχεία να κάνουν οποιαδήποτε ανατίμηση (+2 ευρω) στις 20/08,μπορει πχ και σε 6 μήνες από τώρα να βάλουν άλλα 2 λέω εγώ τώρα. Το θέμα είναι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε και τι συνέπειες θα έχουμε

Οπως τα λες είναι . Φαντάζομαι όμως οτι στο συμβολαιο που υπογραφεις θα αναφέρεται οτι ο ΟΤΕ μπορει σε περίπτωση που αναβαθμίσει το προγραμμα και την παρεχομενη υπηρεσια να αναπροσαρμοσει , σικ δλδ να αυξησει, τις τιμές του. Εσυ φαντάζομαι ότι μπορεις να εναντιωθείς και να ζητήσεις διακοπη του συμβολαιου. Το θέμα είναι αν τότε θα πληρώσεις ή όχι ρήτρα. Γιατι αν είσαι φρεσκος στο συμβολαιο και υπάρχει ρητρα θα είναι τόσο βαρεια που θα σου κοπεί κατευθείαν ο τσαμπουκας της εναντίωσης...

Αν κάποιος γνωρίζει θετικά και οριστικα ας μας διαφωτισει.

Last edited by a moderator:

Σε εναν ιδανικό κόσμο, δε θα πληρωναμε ρητρα και όταν υποβαθμιζόταν το περιεχομενο με το οποιο ειχαμε δεσμευτει.

kostikos έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δυστυχώς δεν ισχύει.

Ναι τα πληρώνεις. Είναι ξεχωριστά τηλεφωνία και ΟΤΕ TV.

Λοιπον απειλησα με διακοπη,οπως το εκανε αλλος φιλος και μου εδωσαν για 2 χρονια,απεριοριστα σταθερα,30' προς κινητα full pack ΟΤΕTV,δωρεαν αναγνωριση κλησης,συνολο 49.80.
Μου ειπαν οτι σ'αυτην την τιμη, συμπεριλαμβανεται η οποια αυξηση υπαρξει απο 20/8 και μετα.Η προσφορα ισχυει απο αυριο και αρχικα στους 2 επομενους μηνες θα δω μειωση στο λογαριασμο απο 4 ευρω και υστερα, σταθερα η τιμη των 49.80.

Στην διακοπή του τηλεφώνου ενώ έχεις δέσμευση.

Αν δεν τα πληρώσεις, πρακτικά έχεις μόνο θέμα αν θες να επιστρέψεις κάποια στιγμή στον ΟΤΕ.

Στην διακοπή του τηλεφώνου ενώ έχεις δέσμευση.

Αν δεν τα πληρώσεις, πρακτικά έχεις μόνο θέμα αν θες να επιστρέψεις κάποια στιγμή στον ΟΤΕ.

Δεν καταλαβα τι εννοεις.Τους ειπα γενικα για διακοπη.Τωρα ειμαι αοριστου χρονου και στην περιοχη μου,δεν εχουν καλυψη αλλοι παροχοι (τουλαχιστον ως τωρα) ,αρα δεν μπορω να κανω αιτημα φορητοτητας.Οποτε υποχρεωτικα ΟΤΕ.

Στο προηγούμενο μήνυμα απαντούσα φίλε.

Στην προσφορά που σου έδωσαν, λογικά είναι 29,90 τηλέφωνο-ιντερνετ και 15,90 το OTE TV μέχρι 20/8 και ύστερα 19,90.

Στο προηγούμενο μήνυμα απαντούσα φίλε.

Στην προσφορά που σου έδωσαν, λογικά είναι 29,90 τηλέφωνο-ιντερνετ και 15,90 το OTE TV μέχρι 20/8 και ύστερα 19,90.

ΟΚ.Δεν ξερω,μονο συνολο μου ειπαν.

Λοιπον απειλησα με διακοπη,οπως το εκανε αλλος φιλος και μου εδωσαν για 2 χρονια,απεριοριστα σταθερα,30' προς κινητα full pack ΟΤΕTV,δωρεαν αναγνωριση κλησης,συνολο 49.80.
Μου ειπαν οτι σ'αυτην την τιμη, συμπεριλαμβανεται η οποια αυξηση υπαρξει απο 20/8 και μετα.Η προσφορα ισχυει απο αυριο και αρχικα στους 2 επομενους μηνες θα δω μειωση στο λογαριασμο απο 4 ευρω και υστερα, σταθερα η τιμη των 49.80.

φανταζομαι η δεσμευση για οτε τβ ειναι για 1 χρονο και οχι 2.αρα στη ουσια ειναι η προσφορα που ειπα πως καναν σε μενα αλλα απο αυγουστο θα ειναι + 4 ευρω και οχι 2 που νομιζα.το φτασαμε δλδ το 50ρικο

φανταζομαι η δεσμευση για οτε τβ ειναι για 1 χρονο και οχι 2.αρα στη ουσια ειναι η προσφορα που ειπα πως καναν σε μενα αλλα απο αυγουστο θα ειναι + 4 ευρω και οχι 2 που νομιζα.το φτασαμε δλδ το 50ρικο

Λαθος κανεις,ειπαν ξεκαθαρα για 2 χρονια και το double play και το OTETV.Γιαυτο το εβαλα σε bold.Eγω ετσι κι αλλιως,50 θα δινω,εδω εδινα 61...

τι να πω τοτε...δειχνει να μην εχουν μια κοινη κατευθυνση στις προσφορες τους.οτι θελει ο καθενας τους δινει.εγω τους ειπα να μου κανουν προσφορα για το ιδιο χρονικο διαστημα και για DB και οτε τβ εστω και ας ηταν για 2 χρονια.(με σκοπο να αποφυγω μια μεγαλη αυξηση στο οτε τβ τον δευτερο χρονο) αλλα μου ειπαν πως δεν γινεται κατι τετοιο.

Με παιρνουν απο ΝΟVA και μου κανουν προσφορα για 10 το star pack ως πρωην συνδρομητης της NOVA. Του λεω δεν ενδιαφερομαι γιατι εχω ΟΤΕ + ΟΤΕ ΤV οπου και προσφατα Περασα απο forthnet 3PLAY. Με ενημερωνει οτι εχει 250 καναλια το star pack. Ουαου (ειρωνικα) τους λεω.. Με ενημερωνει οτι εχουν λαβει ενα email οτι θα αυξηθει η συνδρομη στον ΟΤΕ TV vκατα 45% απο την ηδη υπαρχουσα. Του λεω οτι γνωριζω για την αυξηση αλλά μονο για 2-3... "Οχι, οχι" μου λεει οτι θα ειναι 45% αλλά θα εχετε δικαιωμα να περασετε σε αλλον παροχο χωρις να πληρωσετε καποια ρητρα... Επισης το γνωριζω...και αν αυξηθει κατα 45% τοτε τα ξαναλεμε... (σημειωτεον οταν χαλασε η συμφωνια με την forthnet, η forthenet εστελνε στα καταστηματα της email oti o OTE ΤV εχασε το champion league...).

Αλλά και αυτο που δινει τη δυνατοτητα ο ΟΤΕ ΤV να σπασεις τη συμβαση χωρις ρητρα ειναι ψιλιμ$%^&κια, διοτι πλεον δεν μπορεις να πας σε αλλο παροχο αν δεν παρεις πακετο 3play... (βασικα δεν συμφερει). Οπως και να χει , μου ρθε ο λογαριασμος και μου γραφει οτι απο 20/8/2015 η συνδρομη ειναι στα 19.90

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Σημερα ηρθε ο λογαριασμος του ΟΤΕ,μια σελιδα αφιερωμενη στον οτε tv με τιτλο Αλλαγες στο full pack.Mετα απο μπλα μπλα για τον εμπλουτισμο περιεχομενου κτλ,στο τελος σε μεγαλο μπλε φοντο γραφει τα εξης...Το περιεχομενο του ΟΤΕ ΤV αναβαθμιζεται και απο 20 Αυγουστου αναδιαμορφωνονται οι τιμες του Full pack.Oi νεες τιμες ισχυουν για σενα ΜΕΤΑ τη ληξη της προσφορας σου......Αγνωσται αι βουλαι του ΟΤΕ....Υγ μολις ανανεωσα οποτε η προσφορα μου ληγει σε ενα χρονο...