Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Μια χαρά σου τις είπαν τις προσφορές, απλά αυτό που σου είπαν στην αρχή δεν είναι 80' κινητά, αλλά τα 30' που σου είπε η κοπέλα στη δεύτερη φάση, με 50' επιπλέον (τα 50' επιπλέον κοστίζουν κάπου 3�).
Το κυρίως πακέτο που σου είπαν είναι από εδώ, αυτό που λέει 24 economy.
Σχετικά με τις προσφορές, μάλλον πέτυχες πάνω στις αλλαγές που έγιναν, γι αυτό και η διαφορά των δωρεάν μηνών. Έχει ειπωθεί εδώ και κάποιες μέρες ότι θα έληγε η προσφορά 6+6
μαλλον δεν είναι αυτό γιατι αυτό λέει απεριόριστα σταθερά φίλε μου και οχι 3.5 ώρες!

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Συγκεκριμένα έγραψα για το 24 economy. Αυτό που λέει 24 economy έχει 210' σταθερά, το οποίο ισούται με 210/60=3,5 ώρες

Last edited by a moderator:
χμμ, ήρθε "προσφορά" απτον οτε, 42 ευρώ, ΑΑ, για 6 μήνες και μετά θα μου ρχεται ένα κατοστάρικο ο λογαριασμός για να έχω 2mbps.. 2mbps, ναι είναι γεγονός, όσο πίσω κι αν είμαστε σαν χώρα τεχνολογικά, έχει έρθει, έστω και περιορισμένα το vdsl, τώρα γυρνάε στα 2;; τι να πω; σε λίγο θα βγάλουν προσφορά για dial-up με ογκοχρέωση (αλλά DT). να γυρίσουμε στην εποχή που κάναμε 5-6 τσιγάρα, μέχρι να κατέβει ένα mp3..

Η προσφορά στα 41.80 είναι για να γελάνε και οι πέτρες όπως πριν λίγο καιρό με τα triple play της forthnet!

το παρακατω ισχυει και για την Νοβα?????

O ασύρματος εξοπλισμός υποστηρίζεται για βλάβες (μη υπευθυνότητας πελάτη) καθ’ όλη τη διάρκεια της αντίστοιχης υπηρεσίας, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Σε περίπτωση κατάργησης του ΟΤΕ Conn-x, ο εξοπλισμός θα πρέπει να επιστραφεί στον ΟΤΕ εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει εφάπαξ επιβάρυνση ανάλογα με το είδος του modem.

κατάργησης του ΟΤΕ Conn-x δηλαδη εαν καταλαβα καλα σε περιπτωση που διακοψει το συμβολαιο πρωτου ακομα τελειωσει μονο τοτε ισχυει __????

ενω σε περιπτωση που ληξει κανονικα το συμβολαιο σου δεν ισχυουν τα παραπανω ειτε στην Νοβα ειτε στον οτε????

Αυτό που παραθέτεις είναι για "χρησιδάνειο".Αν η Νόβα(μάλλον forthnet εννοείς μιας μιλάς για ίντερνετ) προσφέρει εξοπλισμό με χρησιδάνειο,ισχύει το ίδιο.

αυτο που γραφω το εχει εδω ,εαν πασ εκει που λεει Δωρεάν Router με το ποντικι σου θα σου βγαλει αυτο που εγραψα στο παραπανω ποστ....
https://www.ote.gr/web/guest/service-listing?categoryId=201376&lastLayoutId=18

και για να γινω πιο απλος στην ερωτηση μου ειτε στο οτε ειτε στην forthnet (ναι forthnet εννουσα) οταν τελειωση και ληξει κανονικα το συνβολαιο σου επιστρεφεις τον Ρουτερ πισω ???

αυτα ειναι μπουρδες απ`ολους τους παροχους.
δεν φτανει που παιρνουν τσαμπουκα αεριτζιδικα φορητοτητα αριθμου/τελη ενεργοποιησης,
θελουν και τα...ρεστα τωρα...
ερε σφαλιαρες που θελουν..!

Η προσφορά στα 41.80 είναι για να γελάνε και οι πέτρες όπως πριν λίγο καιρό με τα triple play της forthnet!

χαχα, 47 ευρώ, μετά το εξάμηνο και θα σερφάρεις με 2mbps. αντί να είναι μεγάλη η ταχύτητα είναι το ποσό, όταν γίνει το ανάποδο το ξανακοιτάμε

Διαβάζω για προσφορές Οτε κλπ,κλπ.Ρε παιδιά,σε όλα τα προγράμματα adsl+internet οι 6 πρώτοι μήνες έχουν -5 ευρώ σε σχέση με την κανονική τιμή.Αν προσθέσουμε τα 19,90 της τηλεόρασης βγαίνει το τελικό ποσό.Πάντα τόσο πούλαγε το "3play" ο Οτέ.Δεν έχει αλλάξει κάτι.

Καλησπέρα σε όλους.Πριν από ένα χρόνο έκανα σύνδεση Double play από τον ΟΤΕ και είχα αγοράσει και το δορυφορικό πακέτο ταυτόχρονα (τηλεφωνική αγορά).Τώρα που τελείωσαν τα 12μηνα συμβόλαια αποφάσισα να διακόψω το Double play από τον ΟΤΕ και να πάω στην HOL που όπως είδα με βόλευε πιο πολύ (έχει ήδη ενεργοποιηθεί η υπηρεσία μου στην HOL).Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στον ΟΤΕ για να τους πω να προχωρήσουν και στην διακοπή του δορυφορικού πακέτου,λέγοντας στον αρμόδιο υπάλληλο από το τμήμα διακοπών (άντε και ο Αύγουστος κοντεύει:surf-aki:) πως το σταματάω γιατί δεν είμαι διατεθειμένος να δίνω παραπάνω χρήματα,τώρα που δεν έχω σταθερό από τον ΟΤΕ και πως αν δεν μου έκαναν αύξηση (παρ' 'οτι άλλαξα πάροχο σταθερής τηλεφωνίας) θα το κρατούσα.Έτσι λοιπόν μου έκανε την εξής προσφορά :

50% έκπτωση για τους πρώτους 6 μήνες (από 24,88 /μήνα σε 12,44 /μήνα) και τους υπόλοιπους 6 μήνες κανονικά στα 24,88 /μήνα.Έτσι μου βγαίνει 18,66 μέσο όρο τον μήνα + 10 ευρώ που μου έκανε δώρο για ενοικίαση ταινιών.

πολυ καλη προσφορα φαινεται ο ΟΤΕ υπολογιζει και σε αυτους που δεν εχω τηλεφωνια απο αυτον

αν βάλεις πακέτο με προσφορά πάντως σου βγαίνει πιο φτηνά, όπως την προσφορά της forthnet στο 3play με 29,90 που δώσαν απεριόριστα κινητά

απεριοριστα κινητα? χαχα
απ οτι ειχα δει ηταν με επιπλεον χρεωση

ναι, ήταν με επιπλέον χρέωση, +10 ευρώ, τώρα όμως βγάλαν προσφορά και τα δίνουν στα 29,90. ορθή χρήση 720' λεπτά. προφανώς δεν είναι για κλήσεις 24/7, μας έχουν μάθει οι κινητές, αλλά ουσιαστικά είναι ένα 10ευρω δώρο σε 12 ώρες για κινητά.

Παιδιά, βλέπω οτι ο συνδυασμός ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα με ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x Full Pack κοστίζει 54,30 για 1 έτος (μεσοσταθμικά)

Υπάρχουν μήπως προσφορές που τρέχουν ανεπίσημα και δεν εμφανίζονται στο site;

ειχα παρει τηλεφωνο πριν μια εβδομαδα κατευθειαν στον οτε και μου ειχαν πει οτι δινουν για τρεις μηνες δωρεαν το οτε τβ (παλια το εδιναν δωρεαν για 6 μηνες) και μετα οπως αναφερεται στο site. ( η προσφορα ισχυει για συνδυασμο με τηλεφωνια-ιντερνετ)

καλημερα.χθες που μιλησα παντως δεν μου ειπαν για δωρεαν μηνες,απλα ανεφεραν τις τιμες του site.μαλισταν ειπαν δεν αναμενετε συντομα νεα προσφορα..αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας βοηθησει..μου κανει εντυπωση αυτο που λες για τους 3 μηνες..