Προσφορά Cosmote TV

Την κατάφερες τελικά ;)
ναι περαστηκε κανονικά να παρω το 13888 να ενημερώσω για να μην πάρα πληροφορούν τον κόσμο; γιατί ακόμα και τώρα επιμένουν οτι πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μπορείς να μας γράψεις τι ακριβώς έκανες και πως το έκανες?Αυτή η τιμή βγήκε με το 2.5% έκπτωση?Sorry αλλά κάπου χάθηκα..

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η έκπτωση του ΟΤΕ TV για συνδρομητές ΟΤΕ (τιμή 19,90 δηλαδή) αν είσαι πελάτης κινητής Cosmote;

Υπαρχει ατυπα...., για συνδρομητες με συνδεση Cosmote...

Όταν λες "άτυπα"; Πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω; Πάω σε ένα oteshop;

και εγω εχω κινητο με συνδεση κοσμοτε αλλα δεν μου ειπαν κατι

Υπάρχει, έχει γίνει σε γνωστό μου. Απλώς προσπαθώ να καταλάβω αν είναι κάτι που γίνεται γενικά ή αφορά συγκεκριμένη προσφορά σε λίγους ...

Υπάρχει, έχει γίνει σε γνωστό μου. Απλώς προσπαθώ να καταλάβω αν είναι κάτι που γίνεται γενικά ή αφορά συγκεκριμένη προσφορά σε λίγους ...

Κάτι άλλο έχει γίνει μάλλον με τον γνωστό σου. Η τιμή 19,90 είναι για όσους έχουν οικιακή τηλεφωνική σύνδεση οτε σε λειτουργία...

Παιδιά μην το κουράζουμε άλλο αυτό το θέμα . . .
Δεν υπάρχει τέτοια προσφορά επίσημα.
Η τιμή 19,90 είναι για όσους έχουν οικιακή τηλεφωνική σύνδεση οτε σε λειτουργία...
Αν την έχουν δώσει σε κάποιον θα είναι μεμονωμένα και τηλεφονικά από μέσα.
Που δεν νομίζω . . .

Καλημέρα και Καλό Μήνα να έχουμε .

Θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω δορυφορική και τηλέφωνο στον ΟΤΕ, υπάρχει καμιά προσφορά άμα βάλω και internet στον ΟΤΕ ?

Ευχαριστώ .

Καλημέρα και Καλό Μήνα να έχουμε .

Θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω δορυφορική και τηλέφωνο στον ΟΤΕ, υπάρχει καμιά προσφορά άμα βάλω και internet στον ΟΤΕ ?

Ευχαριστώ .

Πες μας τι πληρώνεις για το καθένα για να το δούμε μαζι.....

Πες μας τι πληρώνεις για το καθένα για να το δούμε μαζι.....

Καλησπέρα φίλε , τηλέφωνo 40 ευρώ, δορυφορικό 19,90 και internet 24,80

Καλησπέρα φίλε , τηλέφωνo 40 ευρώ, δορυφορικό 19,90 και internet 24,80

Λογικά, το Internet το έχεις σε άλλο πάροχο. Νομίζω ότι 24,80 είναι πολλά.!! Μπορείς να ενσωματωθεις στον ΟΤΕ που έχεις και τα αλλα. Δεν ξέρω ακριβώς για χρήματα, αλλα δεν είναι πολλά. 6-7 στη χειρότερη περίπτωση...

Λογικά, το Internet το έχεις σε άλλο πάροχο. Νομίζω ότι 24,80 είναι πολλά.!! Μπορείς να ενσωματωθεις στον ΟΤΕ που έχεις και τα αλλα. Δεν ξέρω ακριβώς για χρήματα, αλλα δεν είναι πολλά. 6-7 στη χειρότερη περίπτωση...

Το internet είναι σε άλλο πάροχο αλλά θέλω να φύγω από αυτόν και να πάω στον OTE, και ρωτάω... υπάρχει καμία προσφορά άμα είναι και αλλάξω και το internet ? ή τσάμπα κόπος ?

Μέχρι προχθές ήταν δώρο οι 6 μήνες στο δορυφορικό otetv. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις αν μπορείς να πάρεις την προσφορά.

Και τους 6 μήνες να μην πάρεις, η ενσωμάτωση του Internet στον ΟΤΕ, λόγω του ότι έχεις και τα υπόλοιπα εκεί το όφελος,που θα δεις δεν θα είναι μικρο....

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Το internet είναι σε άλλο πάροχο αλλά θέλω να φύγω από αυτόν και να πάω στον OTE, και ρωτάω... υπάρχει καμία προσφορά άμα είναι και αλλάξω και το internet ? ή τσάμπα κόπος ?
Απεριοριστα εσωτερικου + 90´κινητα + 24αρι ιντερνετ (συντονιζομαι στα 12 - αποσταση απο κεντρο 2700μ) = 37 . Υπαρχουν και φθηνοτερα βεβαιως...αλλου!

νομίζω πέρισυ υπήρχε προσφορά με 9.90 για κάποιους μήνες και μετά στα 20! το έκανε κανείς κι αν ναι πότε περίπου είχε γίνει; φέτος θα γίνει τίποτα η μπαααα;;;;