ναι περαστηκε κανονικά να παρω το 13888 να ενημερώσω για να μην πάρα πληροφορούν τον κόσμο; γιατί ακόμα και τώρα επιμένουν οτι πρέπει να είναι στο ίδιο όνομαΤην κατάφερες τελικά![]()
ναι περαστηκε κανονικά να παρω το 13888 να ενημερώσω για να μην πάρα πληροφορούν τον κόσμο; γιατί ακόμα και τώρα επιμένουν οτι πρέπει να είναι στο ίδιο όνομαΤην κατάφερες τελικά![]()
Υπάρχει, έχει γίνει σε γνωστό μου. Απλώς προσπαθώ να καταλάβω αν είναι κάτι που γίνεται γενικά ή αφορά συγκεκριμένη προσφορά σε λίγους ...
Καλημέρα και Καλό Μήνα να έχουμε .
Θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω δορυφορική και τηλέφωνο στον ΟΤΕ, υπάρχει καμιά προσφορά άμα βάλω και internet στον ΟΤΕ ?
Ευχαριστώ .
Πες μας τι πληρώνεις για το καθένα για να το δούμε μαζι.....
Καλησπέρα φίλε , τηλέφωνo 40 ευρώ, δορυφορικό 19,90 και internet 24,80
Λογικά, το Internet το έχεις σε άλλο πάροχο. Νομίζω ότι 24,80 είναι πολλά.!! Μπορείς να ενσωματωθεις στον ΟΤΕ που έχεις και τα αλλα. Δεν ξέρω ακριβώς για χρήματα, αλλα δεν είναι πολλά. 6-7 στη χειρότερη περίπτωση...
Απεριοριστα εσωτερικου + 90´κινητα + 24αρι ιντερνετ (συντονιζομαι στα 12 - αποσταση απο κεντρο 2700μ) = 37 . Υπαρχουν και φθηνοτερα βεβαιως...αλλου!Το internet είναι σε άλλο πάροχο αλλά θέλω να φύγω από αυτόν και να πάω στον OTE, και ρωτάω... υπάρχει καμία προσφορά άμα είναι και αλλάξω και το internet ? ή τσάμπα κόπος ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.