Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

ειμαστε λιγο εκτος θεματος γιατι δεν ειναι προιον καποιας προσφορας.
αυτο εγινε γιατι μειωθηκε το τελος τερματισμου κλησεων που υπηρχε και ετσι μειωθηκε και το κοστος ανα λεπτο ομιλιας.
στον τελευταιο λογαριασμο που μου ηρθε ειχα πληρωσει πολυ λιγα για τις κλησεις προς κινητα

παιδια ειστε σιγουρη οτι η προσφορα ισχυει?
αλλαξα προσφατα τηλ.παραχο(wind)
αλλα εχω παρα πολλα ποροβληματα
σκεφτομαι να γυρισω στον οτε
με το απεοριστα σταθερα και 24 ιντερνετ... τι λετε θα μου κανουν τι προσφορα η επειδη εχω οτε tv οχι

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

λοιπον παιδια υπαρχει η πιστωτικη OTE Cosmote world Mastercard που επιστρεφει το 2 της αξιας των αγορων με την καρτα σταν εκπτωση στο λογαριασμο ΟΤΕ η/και Cosmote εγω ηδη το εχω κανει και δεν πληρωνω ΟΤΕ ΤV προς θεου δεν κανω διαφημιση απλα ειναι ενας τροπος να γλυτωσουμε καποια χρηματα
Αυτή η καρτα υπάρχει εδω και 2 τουλάχιστον χρόνια. Απλα, το νέο είναι αυτο που γράφεις για τους λογαριασμούς ΟΤΕ και Cosmote. Αν εισαι συνδρομητής μόνο ΟΤΕ, παίρνεις 2%, αν εισαι συνδρομητης μόνο cosmote, παίρνεις επίσης 2%. Αν εισαι και στους 2, τότε παίρνεις 3% συνολικό και για τα 2....
Ασε που έχει και το πρόγραμμα επιστροφή. Παίζει πολυ δυνατά αυτη η κάρτα.
Μόνο βενζίνη να σας πω, έχω να πληρώσω μετρητά περίπου 2 χρόνια. Όλα στη κάρτα, και απολαμβάνω επιστροφή 3%. Και εξαργυρωνονται μολις γίνουν 10 και πάνω.....

Βέβαια, νομίζω ότι και η nova εάν συνδέσεις την πιστωτική σου με τον λαγαριασμό, σου δίνει 4%.

Αυτα..

Last edited by a moderator:

να πω απλα οτι μπορουμε να παρουμε ρην εκπτωση ακομα και αν η καρτα ειναι σε αλλο ονομα απο αυτο του λογαριασμου και η εκπτωση ειναι 1,5% για ΟΤΕ και 1,5 % για cosmote γλυτωνεις πολλα λεφτα στοχος μου ειναι να μην πληρωνω ΟΤΕ TV

Μπορείς επίσης να πληρώσεις με καρτα στο σαϊτ του οτε κ να κερδίσεις 2,5 έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό :-)

μονο που η πληρωμη λογαριασμου ΟΤΕ αν γινει απο το site και οχι με παγια δεν παινεται το 1,5% γιατι θεωρειται ΔΕΚΟ αλλα μαλλον θα το πληρωνω ετσι για να κερδιζω 2,5 ευρω δηλαδη δεν θα περιμενω την παγια εντολη πιστευω να μην υπαρχει θεμα

μονο που η πληρωμη λογαριασμου ΟΤΕ αν γινει απο το site και οχι με παγια δεν παινεται το 1,5% γιατι θεωρειται ΔΕΚΟ αλλα μαλλον θα το πληρωνω ετσι για να κερδιζω 2,5 ευρω δηλαδη δεν θα περιμενω την παγια εντολη πιστευω να μην υπαρχει θεμα

Φίλε μου, δεν έχει σημασία εάν είναι ΔΕΚΟ ή όχι. Καμία σχέση.
Η πάγια εντολή απλά εισπράττει το σύνολο του λογαριασμού. Δεν μπορει να υπολογίζει εκπτώσεις κλπ.
Σε καθε περίπτωση, οι πάγιες εντολές δεν είναι χρήσιμες. Για,πολλούς,και διαφόρους λόγους...

Παιδιά καλησπέρα..είμαι συνδρομητής στον ΟΤΕ ίντερνετ και τηλέφωνο...αλλά σκέφτομαι να βάλω και δορυφορικό ΟΤΕ ΤV...ξέρετε πόσο θα πάνε ολα μαζί...?

Παιδιά καλησπέρα..είμαι συνδρομητής στον ΟΤΕ ίντερνετ και τηλέφωνο...αλλά σκέφτομαι να βάλω και δορυφορικό ΟΤΕ ΤV...ξέρετε πόσο θα πάνε ολα μαζί...?

20 κοστίζει το full pack, 15 κοστίζει το family. Χωρίς δλδ τα αΘλητικα και τα cinema....

Μπες στο www.otetv.gr

να ρωτησω κατι.Την αναγνωριση κλησης εξακολουθει να τη χρεωνει επιπλεων ο οτε ακομα και στα 2play προγραμματα?επειδη εκανα μια συγκριση σε ενα αλλο θεμα και υπολογισα οτι τη χρεωνει...

Απαραδεκτο.Οσο απαραδεκτο ειναι και τα 5 ευρω για τα (μισα σε σχεση με τον ανταγωνιστη)HD καναλια της νοβα.
Της το ειπα και στο τηλεφωνο της τηλεφωνητριας της νοβα αλλα δε φενεται να ιδρωσε το αυτι της...

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

αμα πληρωσεις τον λογαριασμο ηλεκτρονικα με πιστωτικη καρτα απο το σαιτ του οτε
εχεις εκπτωση 2.5 ευρω που ισουται με την χρεωση περιπου της αναγνωρισης κλησεων

Φίλε μου επικοινώνησα χτες με εξυπηρέτηση πελατών ΟΤΕ και μου είπαν ότι η συγκεκριμένη έκπτωση έχει καταργηθεί.Το αναφέρω προς ενημέρωση.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Φίλε μου επικοινώνησα χτες με εξυπηρέτηση πελατών ΟΤΕ και μου είπαν ότι η συγκεκριμένη έκπτωση έχει καταργηθεί.Το αναφέρω προς ενημέρωση.

Κι εγώ πλήρωσα σήμερα μέσω πιστωτικής και την έκπτωση την πήρα κανονικά.

Α,ωραία!Η εξυπηρέτηση πελατών και του ΟΤΕ τότε,είναι για τα πανηγύρια.

και μένα μου είχαν πει ότι έχει καταργηθεί αλλά προχθές που πλήρωσα με την κάρτα μια χαρά μου πέρασε και την έκπτωση...

εκδοθηκε ο λογαριασμος του ΟΤΕ 37,5 ευρω λογω πιστωτικης cosmote αυτα ειναι εχω ote tv με 10 ευρω και dp 24 χωρις κινητα δηλαδη 48 τον μηνα

εκδοθηκε ο λογαριασμος του ΟΤΕ 37,5 ευρω λογω πιστωτικης cosmote αυτα ειναι εχω ote tv με 10 ευρω και dp 24 χωρις κινητα δηλαδη 48 τον μηνα

Την κατάφερες τελικά ;)