Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Πριν λίγο που πήρα τηλέφωνο ΔΕΝ μου είπαν για 6 μήνες δωρεάν ΟΤΕTV...

Επεξεργασία:
Τελικά ξαναπήρα και μου είπαν ναι, ισχύει.
6 μήνες στη μισή τιμή όχι δωρεάν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

6 μήνες στη μισή τιμή όχι δωρεάν

Με παράλληλη φορητότητα από άλλο πάροχο στον Οτε,αυτή είναι η προσφορά.Άλλαξε κάτι;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Με παράλληλη φορητότητα από άλλο πάροχο στον Οτε,αυτή είναι η προσφορά.Άλλαξε κάτι;

μιλάω για συνδρομητές ΟΤΕ, όχι για φορητοτητα από άλλο παροχο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

μιλάω για συνδρομητές ΟΤΕ, όχι για φορητοτητα από άλλο παροχο

Ο φίλος που έκανε την ερώτηση ήθελε να κάνει και φορητότητα σταθερού.Για αυτό του είπα για την προσφορά.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Σε εμενα που καλεσα στο 13888 χθες ειπαν πως αυτη η προσφορα αφορα μη πελατες οτε !!!
Φυσικα τους εστειλα μειλ με τα παραπονα μου .

στο τηλ. μου ειχαν πει οτι πηρε παραταση μεχρι τελος φεβρουαριου.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ προσφορά και φυσικά η τέλεια ευκαιρία να την κάνουμε από τη Νόβα... τους τα είχα μαζεμένα και πλεον θα φυγω ησυχος προς ΟΤΕ γιατι και καλυτερη τηλεφωνια θα εχω και πολυ προσιτή δορυφορική. Ariverdeci Nova -bye-

λοιπον παιδια υπαρχει η πιστωτικη OTE Cosmote world Mastercard που επιστρεφει το 2 της αξιας των αγορων με την καρτα σταν εκπτωση στο λογαριασμο ΟΤΕ η/και Cosmote εγω ηδη το εχω κανει και δεν πληρωνω ΟΤΕ ΤV προς θεου δεν κανω διαφημιση απλα ειναι ενας τροπος να γλυτωσουμε καποια χρηματα

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Πηγαίνοντας σήμερα σε OTEShop να ρωτήσω για ΟΤΕ TV, μου ανέφεραν πως τρέχει προσφορά με 6 μήνες δωρεάν το ΟΤΕ TV αν επιστρέψω στον ΟΤΕ από άλλο πάροχο. Δορυφορικός δέκτης επίσης δωρεάν.

"Παίζει" η προσφορά ακόμα;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αυτοί το πήραν απόφαση να μας διώξουν!!
Θα πάω αύριο μια βόλτα στον ΟΤΕ και θα δω.
Ένα 90% έφυγα...
Πρόσεξε, γιατί όσο ζαλίζεσαι με τα τιμολόγια της Νόβα,άλλο τόσο ζαλίζεσαι με τα τιμολόγια του ΟΤΕ σε σταθερό και ίντερνετ.