Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ναι το ξερω. Γι'αυτο και ανεφερα την επισημη τιμη. Αν ειναι η προσφορα 1 ή 2ευρω λιγοτερα, δεν αξιζει καν η συζητηση.

Ναι το ξερω. Γι'αυτο και ανεφερα την επισημη τιμη. Αν ειναι η προσφορα 1 ή 2ευρω λιγοτερα, δεν αξιζει καν η συζητηση.

Διαβασε τα bold.

Για όσους έχουν OTE TV χωρίς να είναι πελάτες ΟΤΕ κ χωρίς άλλες προσφορές, δηλαδή με τρέχουσα τιμή 27,38 eur, ενώ αρχικά που κάλεσα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια προσφορά ανανέωσης λόγω της επικείμενης αύξησης μου ειχε γινει μία αστεία πρόταση για 31,38 (δηλαδή μόλις 2 ευρώ έκπτωση σε σχέση με τα 33,38 ευρ που θα ήταν κανονικά από 20 Αυγ κ 24μηνη δέσμευση), μετά από αίτηση για διακοπή, μου έγινε προσφορά για 24,88 μήνα για 24 μήνες, 8.5 ευρώ όφελος δηλαδή, χαμηλότερα κ από αυτό που πλήρωνα, την οποία κ δέχτηκα.

ανανεωσα με 19,90 εχω και τηλεφωνο ΟΤΕ δεν μου το δινανε στην αρχη επεμεναν για 24,90 επενα οτι θα διακοψω και τοτε με συνδεσανε με αλλο τμημα και το πηρα 19,90 για 2 ετη ευχαριστω το φορουμ γιατι χωρις να ξερω τι προσφορες παιζουν θα δεχομουν το 24,90

Σημερινή προσφορά για φορητότητα από Forthnet:
24 Mbps + απεριόριστα σταθερά + 30' προς κινητά = 24,90 (24μηνο)
OTE TV full pack = 15,90 (12μηνο) ή 19,90 (24μηνο)

Σύνολο με 24μηνο ΟΤΕ TV να είμαστε σίγουροι: 44,80
Επιπλέον 31,23 τέλος ενεργοποίησης + 25 ευρώ ο τεχνικός να ρυθμίσει το δορυφορικό πιάτο (θα κρατήσω το πιάτο Nova αλλά χρειάζεται επαναπρογραμματισμός μου είπαν).

αχ μου τα χάλασες στο τέλος : 25 ευρώ για την εγκατάσταση; : πίεσε για δωρεάν.

Δηλαδή ο πρώτος μήνας θα σου ερθει : 44,80 η συνδρομή + 31,23 τέλος + 25 εγκατάσταση = 101,03 : πολλά.

Επίσης ακυρο και επετρεψέ μου να διαφωνήσω στο να κρατησεις το πιατο της nova - μιας και θα ερθει για το 25άρι να σου βάλει κανονικά την εγκατάσταση του οτε tv. Δηλαδή να ερθει να κάνει τι ;; να στρίψει λίγο το πιάτο και το υπάρχον lnb ; δώσε μου διευθυνσή σου να στείλω και την γιαγιά μου να στο κάνει αυτό..

(κανα 10λεπτο θα κάνει σε υπάρχον πιάτο να κουμπώσει ote tv - προκλητικό - 25 ευρώ παίρνουμε μεροκάματο 8-10 ώρες δουλειάς).

Last edited:

αχ μου τα χάλασες στο τέλος : 25 ευρώ για την εγκατάσταση; : πίεσε για δωρεάν.

Δηλαδή ο πρώτος μήνας θα σου ερθει : 44,80 η συνδρομή + 31,23 τέλος + 25 εγκατάσταση = 101,03 : πολλά.

Τώρα το έχω δεχτεί ήδη, αλλά δεν πειράζει. Προσωπικά τα 56 ευρώ έξτρα τα βλέπω επιμερισμένα στους 24 μήνες ως 2,3 το μήνα, δηλαδή σα να δίνω 47 το μήνα. Απλά θα τα δώσω μαζεμένα στην αρχή. Αν ήξερα να κάνω μόνος μου τη ρύθμιση του πιάτου θα την έκανα, δεν είναι "υποχρεωτικό" να στο κάνει ο ΟΤΕ.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Επίσης ακυρο και επετρεψέ μου να διαφωνήσω στο να κρατησεις το πιατο της nova - μιας και θα ερθει για το 25άρι να σου βάλει κανονικά την εγκατάσταση του οτε tv. Δηλαδή να ερθει να κάνει τι ;; να στρίψει λίγο το πιάτο και το υπάρχον lnb ; δώσε μου διευθυνσή σου να στείλω και την γιαγιά μου να στο κάνει αυτό..

(κανα 10λεπτο θα κάνει σε υπάρχον πιάτο να κουμπώσει ote tv - προκλητικό - 25 ευρώ παίρνουμε μεροκάματο 8-10 ώρες δουλειάς).

Η στρίψει λίγο το πιάτο, η αλλάξει ένα lnb, θα πρέπει να πληρωθεί, γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Κάθε επάγγελμα πληρώνετε διαφορετικά και ξεχωριστά για τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Προκλητικό δεν είναι σκέψου ότι θα έρθει στο σπίτι σου, οπότε υπολογίζουν τα πάντα, έως και τα έξοδα μετακίνησης.
Οι γιαγιάδες μας δεν μπορούν να το κάνουν, σου θυμίζω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν θέλουν ν ασχοληθούν, η αν το θες δεν έχουν και το χρόνο.
Γύρισα κάποτε ένα 60 που έβλεπε nova σε ΟΤΕ. Εδώ στο εξοχικό, με το μοναδικό "όργανο" την tv. :p
Θέλεις ότι δεν έκατσε από την αρχή, πες ότι πήγαν όλα στραβά, έφαγα σχεδόν μία ώρα..

Σε άλλες περιπτώσεις έχω σταθεί αρκετά ποιο τυχερός. :smile:

Σημερινή προσφορά για φορητότητα από Forthnet:
24 Mbps + απεριόριστα σταθερά + 30' προς κινητά = 24,90 (24μηνο)
OTE TV full pack = 15,90 (12μηνο) ή 19,90 (24μηνο)

Σύνολο με 24μηνο ΟΤΕ TV να είμαστε σίγουροι: 44,80
Επιπλέον 31,23 τέλος ενεργοποίησης + 25 ευρώ ο τεχνικός να ρυθμίσει το δορυφορικό πιάτο (θα κρατήσω το πιάτο Nova αλλά χρειάζεται επαναπρογραμματισμός μου είπαν).

η προσφορά 15,90 είναι μόνο για πελάτες του ΟΤΕ ή και για όλους τους άλλους ;;για ευρυζωνική σύνδεση ή για δορυφορική ;;;

Παιδιά η καλύτερη τιμή που μπορεί να πετύχει κανείς μόνο για οτετν το αθλητικό πακέτο πόσο μπορεί να είναι?

η προσφορά 15,90 είναι μόνο για πελάτες του ΟΤΕ ή και για όλους τους άλλους ;;για ευρυζωνική σύνδεση ή για δορυφορική ;;;
Εγω ημουν δεσμευμενος με συμβολαιο στο σταθερο εκτος συμβολαιου στο ΟΤΕtv και πηρα πηρα το 19,90 οταν ειπα πως το κοβω Οπως γραφει κι ο φιλος πιο πανω πηρε την ιδια τιμη για φορητοτητα (αρα νεος πελατης) απο forthnet. Αν εσυ εισαι σε καποιον τριτο παροχο ή θες νεα συνδεση/αριθμοδοτηση δεν ξερω.

Έχω 30αρα Vdsl από ΟΤΕ και με μια γρήγορη ματιά στο site του OTE, βλέπω ότι αν θέλω να έχω και OTE TV με τον PVR η τιμή πηγαίνει στα 65,80, ενώ με 71 περίπου μπορώ να πάρω 50άρα Vdsl με τον PVR, όσα περίπου πληρώνω αυτή την περίοδο για 30αρα ΟΤΕ και Nova.

Η γραμμή είναι ελεύθερη από δεσμεύσεις, έχει λήξει δηλαδή η υποχρεωτική παραμονή. Πιστεύει κάποιος ότι μπορώ να διεκδικήσω μία έκπτωση της τάξεως των 10-15 αν κάνω αίτηση φορητότητας?

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Η στρίψει λίγο το πιάτο, η αλλάξει ένα lnb, θα πρέπει να πληρωθεί, γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Κάθε επάγγελμα πληρώνετε διαφορετικά και ξεχωριστά για τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Προκλητικό δεν είναι σκέψου ότι θα έρθει στο σπίτι σου, οπότε υπολογίζουν τα πάντα, έως και τα έξοδα μετακίνησης.
Οι γιαγιάδες μας δεν μπορούν να το κάνουν, σου θυμίζω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν θέλουν ν ασχοληθούν, η αν το θες δεν έχουν και το χρόνο.
Γύρισα κάποτε ένα 60 που έβλεπε nova σε ΟΤΕ. Εδώ στο εξοχικό, με το μοναδικό "όργανο" την tv. :p
Θέλεις ότι δεν έκατσε από την αρχή, πες ότι πήγαν όλα στραβά, έφαγα σχεδόν μία ώρα..

Σε άλλες περιπτώσεις έχω σταθεί αρκετά ποιο τυχερός. :smile:

Συμφωνω σε ολα τα παραπάνω αγαπητέ bykrie. Αντιπαραθέτω μόνο το ότι εχω ποιάσει τον 9άρη του otetv σε ήδη στοχευμένο πιάτο 1μ. παράκεντρα στον hotbird (13) χωρίς καν "βοηθητική" τηλεοραση και φραπεδιά στη ταράτσα και χωρις καμία μα καμία μετακίνηση του πιάτου ..(μη με κράξετε - ναι στα τυφλά).οταν κατεβηκα στον δεκτη για σκαναρισμα συνηδιτοποίησα οτι τον εποιασα και πολύ καλα μάλιστα. Απλα γι'υτο αντεδρασα στο 25άρι. Οπως ειναι το πιατο της nova κεντραρισμενο ακριβως δίπλα σε μια μπαριτσα κουμπώνει και ο 9Ε. Εχεις δικιο ομως οτι δεν ειναι λογικη αυτη.Καποιοι μπορει να μην θελουν να ασχοληθούν ελλείψη χρονου,διαθέσης,γνώσεων κ.λ.π.

Last edited:

Επίσης ακυρο και επετρεψέ μου να διαφωνήσω στο να κρατησεις το πιατο της nova - μιας και θα ερθει για το 25άρι να σου βάλει κανονικά την εγκατάσταση του οτε tv. Δηλαδή να ερθει να κάνει τι ;; να στρίψει λίγο το πιάτο και το υπάρχον lnb ;
Τι θα κερδίσω αν το κάνω αυτό πέραν του ότι θα μου μείνει το δεύτερο πιάτο στο υπόγειο; Το κόστος του τεχνικού θα ανέβει από τα 25 στα 50, αλλά αν αξίζει τον κόπο από τεχνικής άποψης ή από πλευράς σήματος (αν πχ ο ΟΤΕ δίνει καλύτερο πιάτο) τότε να το σκεφτώ! Όπως καταλαβαίνετε είμαι ολίγον τι άσχετος, αλλά τα 25 παραπάνω που θα κάνει η νέα εγκατάσταση σε σχέση με την επαναστόχευση της υπάρχουσας δεν έχω πρόβλημα να τα δώσω αν είναι να κερδίσω κάτι ουσιώδες.

Στα λοιπά, προσωπικά δεν έχω ούτε τη διάθεση, ούτε τις γνώσεις να ασχοληθώ με τα τεχνικά ζητήματα, οπότε τα 25 θα τα δώσω αναγκαστικά έστω και 5' να πάρει η στόχευση! Σκεφτείτε πάντως ότι από τα 25 τα 5 είναι ΦΠΑ, άρα πάμε 20, και στα 20 περιλαμβάνονται βενζίνες να έρθει ο άνθρωπος σπίτι, φόρος εισοδήματος κλπ. Άρα δεν το θεωρώ τραγικό.

Last edited:

Βεβαίως.σε αυτη τη περιπτωση το σοφοτερο που πρεπει να κανεις ειναι αυτο που αναφέρεις.επισης μη ξεχναμε και το οτι αν ερθει τεχνικός η εγκατάστασή σου θα ειναι και εγγυημένη..σοβαρό κίνητρο για τυχόν μελλοντικά προβλήματα.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

quote_icon.png
Αρχική Δημοσίευση από Stefa147
Συμφωνω σε ολα τα παραπάνω αγαπητέ bykrie. Αντιπαραθέτω μόνο το ότι εχω ποιάσει τον 9άρη του otetv σε ήδη στοχευμένο πιάτο 1μ. παράκεντρα στον hotbird (13) χωρίς καν "βοηθητική" τηλεοραση και φραπεδιά στη ταράτσα και χωρις καμία μα καμία μετακίνηση του πιάτου ..(μη με κράξετε - ναι στα τυφλά).οταν κατεβηκα στον δεκτη για σκαναρισμα συνηδιτοποίησα οτι τον εποιασα και πολύ καλα μάλιστα. Απλα γι'υτο αντεδρασα στο 25άρι. Οπως ειναι το πιατο της nova κεντραρισμενο ακριβως δίπλα σε μια μπαριτσα κουμπώνει και ο 9Ε. Εχεις δικιο ομως οτι δεν ειναι λογικη αυτη.Καποιοι μπορει να μην θελουν να ασχοληθούν ελλείψη χρονου,διαθέσης,γνώσεων κ.λ.π.

Ο τρόπος που λαμβάνεις τους 2 δορυφόρους είναι κι αυτός αυτή μια λύση,αλλά όχι η ενδεδειγμένη.Έχεις πιάσει μεν και τις 9 μοίρες,αλλά είναι σίγουρο ότι με τον τρόπο που περιγράφεις δεν έχεις πετύχει με ακρίβεια το κεντράρισμα του lnb στον δορυφόρο αυτό.Ειδικά μάλιστα επειδή τον κατεβάζεις παράκεντρα,χρειάζεται λεπτομερής ρύθμιση του lnb.Και σε παράλληλη λήψη μάλιστα των 2 αυτών δορυφόρων,το πιο σωστό είναι το κάτοπτρο να κεντραριστεί στις 9 μοίρες και παράκεντρα να γίνει λήψη των 13.Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις τη μέγιστη δυνατή λήψη.

Βεβαίως.σε αυτη τη περιπτωση το σοφοτερο που πρεπει να κανεις ειναι αυτο που αναφέρεις.επισης μη ξεχναμε και το οτι αν ερθει τεχνικός η εγκατάστασή σου θα ειναι και εγγυημένη..σοβαρό κίνητρο για τυχόν μελλοντικά προβλήματα.

Αναγκαστικά!
Από κει και πέρα, επειδή από ότι καταλαβαίνω έχεις γνώσεις επί του θέματος, κερδίζω κάτι ουσιαστικό αν πάρω νέα εγκατάσταση από αυτούς σε σχέση με το αν κρατήσω την παλιά της Nova; Δίνει καλύτερο πιάτο ο ΟΤΕ και θα έχω καλύτερη εικόνα γενικά, ή τα ίδια είναι; Εννοείται προϋποθέτουμε ότι θεωρητικά θα γίνει άριστη στόχευση από τεχνικό του ΟΤΕ σε κάθε περίπτωση.