Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν γνωρίζω τι μέγεθος πιάτου δίνει ο οτε αυτη τη περίοδο.Αυτο μπορεί να στο πει κάποιος αλλος ή και να ρωτησεις τον ιδιο τον οτε.
Η nova δίνει 80άρι πάντως. το μόνο που μπορώ να σου πω ειναι ότι το μέγεθος του πιάτου δεν σχετίζεται με την "καλύτερη εικόνα" όπως αναφέρεις.μεγαλύτερο πιάτο σημαίνει καλύτερη στόχευση - παράλληλα καλύτερα σήματα. με 80% σήμα η εικόνα ποιοτικά θα ειναι ίδια με καποιον που κατεβάζει το χ κανάλι με 60%.Στο σήμα του καναλιού επίσης ρόλο παίζει και τι κανάλι ειναι αυτό.π.χ. στα HD κανάλια τα σηματα ειναι πολύ πιο ισχυρά απο αυτά των απλών καναλιών και σίγουρα τα σηματα θα ειναι πολύ πιο μεγαλα σαν αριθμοί..Σιγουρα το μεγεθος μετράει και επιδιωκουμε να εχουμε τα υψηλότερα δυνατα νούμερα.
Επιπλέον για μενα το θέμα σηματων ειναι ψυχολογικό. Επίσης πονεμένη ιστορία διότι καθε δέκτης βγάζει τα "δικά" του στην ίδια στόχευση.Αυτο ειναι πιστοποιημένο από μένα.

Αγαπητέ hdanca δεν αντιλέγω στα παραπάνω που αναφέρεις. Ναι δεν ειναι η ενδεδειγμένη μέθοδος.Απλά επειδή τον ειχα ποιάσει πολύ καλα και μου ειχε κανει και εμενα εντύπωση.Η παρουσία μου στη ταρατσα ηταν ολιγόλεπτη.Κατεβηκα κάτω και επαθα πλάκα γιατί κατέβαζα τα πάντα απο ote tv. Επίσης ειχα πάθει πλάκα οταν σε πιάτο 1.10x1.20 ειχα βάλει κέντρο 28.2 και ειχα στοχεύσει 3-4ρτο lnb τον hotbird (με tv στη ταραστα ομως). κατέβαζα hotbird αστέρι....

Τα συμπεράσματά μου ειναι οτι αν εχεις ορεξη tv δέκτη με ενδείξεις και συχνότητες αναφοράς + φραπεδιά οσο και να δυσκολευτείς ο 13 και ο 9 του ote ειναι εύκολοι στη στόχευση.Ενταξει το καλύτερο ειναι ο τεχνικός με το πεδιόμετρο και συμφωνω με τα οσα αναφέρουν τα αλλα παιδιά. Ο πιο δυσκολος να ποιαστεί χωρίς τεχνικό ειναι ο 28,2 ο αγγλικός..αλλά κι αυτός καταφέρνετε.... έστω με πολύ παραπάνω χρόνο.
οχι με φραπεδια σίγουρα ... με μπιρόνια και καμια πίτα delivery ταράτσα αντιμετωπίζεται..... :ernaehrung004: :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Στο σήμα του καναλιού επίσης ρόλο παίζει και τι κανάλι ειναι αυτό.π.χ. στα HD κανάλια τα σηματα ειναι πολύ πιο ισχυρά απο αυτά των απλών καναλιών και σίγουρα τα σηματα θα ειναι πολύ πιο μεγαλα σαν αριθμοί...
Όχι, οι dvb-s συχνότητες είναι πιο εύκολες στη λήψη. Αντίθετα οι dvb-s2 πιο απαιτητικές. Τέλος off topic από εμένα.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

...............................
...............................................................................................................................................
Αγαπητέ hdanca δεν αντιλέγω στα παραπάνω που αναφέρεις. Ναι δεν ειναι η ενδεδειγμένη μέθοδος.Απλά επειδή τον ειχα ποιάσει πολύ καλα και μου ειχε κανει και εμενα εντύπωση.Η παρουσία μου στη ταρατσα ηταν ολιγόλεπτη.Κατεβηκα κάτω και επαθα πλάκα γιατί κατέβαζα τα πάντα απο ote tv. Επίσης ειχα πάθει πλάκα οταν σε πιάτο 1.10x1.20 ειχα βάλει κέντρο 28.2 και ειχα στοχεύσει 3-4ρτο lnb τον hotbird (με tv στη ταραστα ομως). κατέβαζα hotbird αστέρι....

Τα συμπεράσματά μου ειναι οτι αν εχεις ορεξη tv δέκτη με ενδείξεις και συχνότητες αναφοράς + φραπεδιά οσο και να δυσκολευτείς ο 13 και ο 9 του ote ειναι εύκολοι στη στόχευση.Ενταξει το καλύτερο ειναι ο τεχνικός με το πεδιόμετρο και συμφωνω με τα οσα αναφέρουν τα αλλα παιδιά. Ο πιο δυσκολος να ποιαστεί χωρίς τεχνικό ειναι ο 28,2 ο αγγλικός..αλλά κι αυτός καταφέρνετε.... έστω με πολύ παραπάνω χρόνο.
οχι με φραπεδια σίγουρα ... με μπιρόνια και καμια πίτα delivery ταράτσα αντιμετωπίζεται..... :ernaehrung004: :flipout:

Ισχύουν όλα όσα αναφέρεις.Και για την ικανοποίηση και μόνο είναι ευχάριστη η προσπάθεια της λήψης ενός δορυφόρου.Η παρατήρησή μου αναφερόταν στο σχόλιό σου ότι είχες καταφέρει να πιάσεις τη λήψη του δορυφόρου του ΟΤΕ χωρίς κανένα βοηθητικό μέσο στην ταράτσα και διαπίστωσες ότι όλα είναι ΟΚ όταν κατέβηκες στην τηλεόραση.Επειδή όμως είμαστε ήδη εκτός θέματος,κλείνω το :offtopic: εδώ.

Δεν εννοω αυτο σεραφείμ.λέω ότι τα HD κατεβαίνουν πιο δυνατα σε νούμερα πάντα σε σχέση με τα αντίστοιχά τους SD τουλαχιστόν σε δέκτες που αποτυπώνουν σωστά τα σήματα (και που είναι λιγοστοί) .Σορρυ για το off και από μενα.

μου ήρθε το μήνυμα για την σχετική αυξηση στο ΟΤΕ tv..

Κάλεσα και απο 37 ευρώ/μήνα που δίνω για triple play adsl economy με πάνε στα 41.80 το μήνα . Η μοναδική αύξηση ειναι στο TV απο 10.95 σε 15.95

Το βασικό πρόβλημα ειναι όμως οτι δεσμεύουν 24 μήνες για ADSL και 12 για TV..

2 χρόνια για ADSL σε ΟΤΕ φαίνεται βαρύ φορτίο πάντως και μάλιστα οταν έχω καμπίνα VDSL έξω απο την πόρτα μου..

Ζήτησα πιάτο δώρο δεδομένου οτι ειμαι στο ευρυζωνικό με adsl και δεν έχω HD αλλά δεν εχουν ακόμη τέτοια προσφορά.

Μπορούμε να διαπραγματευτούμε κάτι καλύτερο ;

Ειμαι πολύ οριακά αν θα συνεχίσω ή οχι και το συμβόλαιο μου λήγει αρχές Σεπτέμβρη..

Για πείτε καμία γνώμη.

42 ευρω, χωρις κανενα hd και για 1 χρονο δεσμευση (ουσιαστικά 2 δηλαδη γιατι σε δεσμευει το τηλεφωνο και μπορουν να σε "εκβιασουν" στην τηλεοραση). Μου ειναι ψιλοξεκαθαρο..

42 ευρω, χωρις κανενα hd και για 1 χρονο δεσμευση (ουσιαστικά 2 δηλαδη γιατι σε δεσμευει το τηλεφωνο και μπορουν να σε "εκβιασουν" στην τηλεοραση). Μου ειναι ψιλοξεκαθαρο..

Μόλις τελειώσει ο 1 χρόνος του TV λογικά θα το πάνε σε τιμή τιμοκαταλόγου δηλαδή 26 ευρώ περίπου ή οσο έχει εκεινη την περίοδο.. Οπότε θα ανέβω αλλο ενα 10άρικο τουλάχιστον τον μήνα..

Αλλιώς θα κόψω το TV και θα μείνω με το αδιάφορο για μένα πακέτο ADSL double play του ΟΤΕ στα 26 ευρώ για ακόμη 1 χρόνο .. Επι της ουσίας δεν μπορείς να διαπραγματευτείς.

Πλεον δεν έχουν 12μηνη δέσμευση; ή 24μηνη και για τα 2 ;

Πριν καποιες σελιδες το συζητουσαμε με το Χαρη. Παιζουν και τα δυο ενδεχομενα με 12 και 24 μηνες. Δε θυμαμαι ακριβη νουμερα τωρα. Κανε τον κοπο να δεις λιγο πιο πισω, δεν μπορω να σου δωσω λινκ απο εδω τωρα. Θεωρω παντως γελοιο να πληρωνεις τοσα και να εισαι με το ευρυζωνικό και τα sd. Η τιμη καταλογου οτε αν κανεις απολυτως καινουργια συνδεση ειναι, αν θυμαμαι καλα, 48-49 ευρω για 3play. Ασε που και οι παροχες σε τηλεφωνια δεν ειναι ιδιαιτερα καλες. Ισως μια φορητότητα; Αναλογα με το περιεχομενο που σε ενδιαφερει, ίσως να πας και σε αλλο παροχο εν τελει.

στο εξοχικο μου ειχα ΟΤΕ εξοχικο με 16,5 ευρω το μηνα, να λειτουργει τους μισους μηνες με ιντερνετ 2,048 και καθολου χρονο ομιλιας. Πλεον και εφοσον εκανα αιτηση φορητοτητας στη CYTA που με τα ιδια λεφτα (18 μηνα) θα ειχα ολους τους μηνες τηλεφωνο και 24αρι ιντερνετ, δεχτηκα αντιπροσφορα απο ΟΤΕ με 21,90 το μηνα με 24αρι επισης ολους τους μηνες τηλεφωνο 4 ωρες αστικα υπεραστικα, 30 λεπτα κινητα + 200 λεπτα το μηνα χρονο ομιλιας σε καρτοκινητο COSMOTE. Και αν θελω και 19,90 το μηνα για δορυφορικο ΟΤΕ TV full pack. Μου κανει τρομερη εντυπωση οτι ο ΟΤΕ μεν εχει γινει πολυ απλοχερης.... σκεφτομαι να το δεχτω δε... 24 μηνο συμβολαιο...

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Πριν καποιες σελιδες το συζητουσαμε με το Χαρη. Παιζουν και τα δυο ενδεχομενα με 12 και 24 μηνες. Δε θυμαμαι ακριβη νουμερα τωρα. Κανε τον κοπο να δεις λιγο πιο πισω, δεν μπορω να σου δωσω λινκ απο εδω τωρα. Θεωρω παντως γελοιο να πληρωνεις τοσα και να εισαι με το ευρυζωνικό και τα sd. Η τιμη καταλογου οτε αν κανεις απολυτως καινουργια συνδεση ειναι, αν θυμαμαι καλα, 48-49 ευρω για 3play. Ασε που και οι παροχες σε τηλεφωνια δεν ειναι ιδιαιτερα καλες. Ισως μια φορητότητα; Αναλογα με το περιεχομενο που σε ενδιαφερει, ίσως να πας και σε αλλο παροχο εν τελει.

Κωστή είναι 15,90 για 12 μήνες και 19,90 για 24 μήνες.

Το εχουμε πει πολλες φορες.Ή ζητας τμημα διακοπων και λες ότι θελεις να το διακοψεις ή κανεις φορητοτητα.Αλλιως δεν περνεις τιμη με τιποτα
Τα ιδια ειχα και εγω μεχρι που ζητησα διακοπη και πηρα VDSL30 +30' κινητα + full ΟΤΕ TV με PVR περιπου στα 53 ευρω

Μια απορία πάνω σε αυτό. Τηλεφώνησα χθες για διακοπή και μου είπαν να απευθυνθώ σε κατάστημα ΟΤΕ για να διακόψω.

Ρώτησα φίλο μου που δουλεύει στον ΟΤΕ και μου είπε ότι πας σε κατάστημα και αυτοί από εκεί παίρνουν επιτόπου τηλέφωνο για να γίνει η διακοπή.

Δηλαδή θέλουμε και ενδιάμεσο για να μιλήσουμε με το τμήμα διακοπών;

Και τότε γιατί με ταλαιπωρούν με καταστήματα και ρέστα και δεν με συνδέουν αμέσως με το τμήμα διακοπών?

Μια απορία πάνω σε αυτό. Τηλεφώνησα χθες για διακοπή και μου είπαν να απευθυνθώ σε κατάστημα ΟΤΕ για να διακόψω.

Ρώτησα φίλο μου που δουλεύει στον ΟΤΕ και μου είπε ότι πας σε κατάστημα και αυτοί από εκεί παίρνουν επιτόπου τηλέφωνο για να γίνει η διακοπή.

Δηλαδή θέλουμε και ενδιάμεσο για να μιλήσουμε με το τμήμα διακοπών;
Καλεσε στο 13888 και ζητησε να σε συνδεσουν με το τμημα καταργησεων. Το εκανα και πηρα προσφορα. Λογικα εσυ μιλησες με εκπροσωπο πωλησεων και δεν σε προωθησε στο συγκεκριμενο τμημα.

Ισως αλλαξαν τακτικη, δεν σε συνδεουν αμεσα αν δεν το ζητησεις και σε παραπεμπουν σε καταστημα ΟΤΕ για να γλυτωσουν τα παζαρια.

Σε αίτημά μου για κατάργηση του otetv, ως μη πελάτης τηλεφωνίας, μου έδωσαν προσφορά για συμβόλαιο 2 ετών, 24.88/μήνα και σε ένα καρτοκινητό της αρεσκείας μου 200' προς όλους ή 600' προς whats upn για 1 χρόνο. Προφασιζόμενος που σήμερα παίζει ο Παναθηναϊκός, θα παρώ αύριο για διακοπή, λέω. Καμία αντίδραση, άρα παρακάτω δεν πιστεύω να πάει.

Μάλλον πάει για κόψιμο. Ο μόνος αστάθμητος παράγοντας είναι φυσικά ....... η γυναίκα! :flipout:

Κάπου εκεί παίζει Θυμίζω και την δική μου περίπτωση, πριν τη αύξηση.
Σίγουρα όταν ζητήσεις διακοπή θα σου γίνει επί τόπου προσφορά. Ίδια η παρακάτω δεν ξέρω.
Ωχ η γυναίκα ε; Δύσκολα τα πράγματα, εγώ δε βγάζω άκρη. :p

Νίκο, δε νομίζω να πάει παρακάτω. Λέω στην υπάλληλο

-Κόψ' το! Πότε θα χασω σήμα, ρωτάω
-Εντός της ημέρας, λέει
(Άκουγα να πληκτρολογεί)
- Να δώσετε εντολή για αύριο δεν μπορείτε;, ρωτάω
-Όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο, συνεχίζοντας να πληκτρολογεί.

Για να μην το κουράζω, δε νομίζψ να πάει παρακάτω για κανένα.

Εμενα μου κανανε απο τον οτε προσφορα ενω ειμαι ηδη συνδρομητης στον ΟΤΕ...τη δευτερα που μας περασε 17/7 για αλλαγη της γραμμης μου απο adsl σε vdsl και σε οτε τβ να παραμεινει στην τιμη που ειναι τωρα 21.και κατι ....περνω σημερα τηλεφωνο στο 13888 να δω που βρισκεται το μοντεμ (ειπανε πεμπτη θα παραδωθει απο το πορτα πορτα των ελτα)..μου λεει δεν υπαρχει καμμια αιτηση!!!! και οτε τβ στα 24 και κατι ..οκ λεω θελω να παω στο φαμιλυ πακ στα 14 και κατι ..και καμμια αλλη προσφορα για τπτ....απογοητευση!!! Ερασιτεχνισμος....δλδ καθε φορα θα πρεπει εμεις να καταγραφουμε τη συνομιλια μας και να σημειωνουμε και τα ονοματα των κυριων απο τον οτε που μιλαμε στο τηλεφωνο...

Καλησπερα και απο εμενα στο φορουμ ως καινουργιο μελος.σημερα με επικοινωνια μου με το 13888 τελικa πετυχα 19.90 οτε tv full pack με 24 μηνες δεσμευση και 120 λεπτα προς ολου η 600 λεπτα για what up σε κινητο cosmote.το μονο που ειπα ειναι οτι θελω να το κοψω γιατι δεν με συμφερει οικονομικα και τελικα ελαβα την παραπανω προσφορα η οποια κατα την γνωμη μου με ολα αυτα που εχει ειναι αρκετα τιμια.