Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

γιατι εμενα με προτειναν μονο οτε τβ στα 25 ευρω τελικη τιμη[/QUOTE]

απλως με το που σηκωσει η εξυπηρετηση το τηλεφωνο στο 13888 πες θελω να με συνδεσετε με το τμημα διακοπων και καταργησεων.εκει σε ρωταει αν παιρνεις απο το διο τηλεφωνο που θες να γινει η διακοπη για το οτε tv και σε ρωταει αφμ και τον λογο που θες να το κοψεις.απλα αναφερεις λογω αυξησης τιμης και απεθευας σε συνδεει με το αλλο τμημα.στο τμημα διακοπων σε ρωταει και αυτη τον λογο και σου λεει αν θελεις την προσφορα και καλα μονο για εσενα για 2 χρονια με 19.90 και εκει αποφασιζεις εσυ.ειναι πολλα τα λεφτα φιλε romeos και απο την στιγμη που αλλοι το πληρωνουμε φθηνα απαιτησε και εσυ να το πληρωσεις λιγοτερο.αν τους πεις για οικονομικους λογους παντως θα πιασει.αν θες κανε και μια προσπαθεια και σημερα αλλα μην μιλησεις με το κεντρο που δινει τις προσφορες αλλα κοιτα να σε συνδεσουν με το τμημα διακοπων για παρεις την τιμη 19.90.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

ληγει σημερα το συμβολαιο μου εχω μονο οτε tv και με προτειναν 25 ευρω το μηνα για 2 χρονια full pack...ειναι καλη αυτη η προσφορα πως το βλεπεται?

Και εγώ αυτή πήρα. Είναι καλή θεωρώ αν σκεφτείς ότι μέχρι σήμερα πλήρωνες 27,38 κ δεδομένου ότι θα παρακολουθείς αρκετά πιο ενισχυμένα θεάματα (ειδικά αθλητικά), χωρίς προσφορά θα πας στα 33,60. Άρα τα 24,88 που σου προτείνουν είναι πολύ λογικό ποσό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για 2 χρόνια. Όλα αυτά με δεδομένο ότι δεν θέλεις ή δε μπορείς να φορτώσεις και double play.

Ετσι ειναι η πολιτικη τους.Φιλε Jimmy και εγω για 8 μηνες πληρωνα 61 ευρω και αφου ειδα κι αποειδα (δεν μποορουσα να κανω αιτημα φορητοτητας,ειχα γινει κουραστικος να ρωταω),απειλησα με διακοπη και πηρα ε 50 ευρω το 3play,για 2 χρονια.Κι ας ειμαι τοσα χρονια,συνδρομητης ΟΤΕ.Ενδεχομενως,να μου εδιναν κατι καλυτερο αλλα δεν ειμαι και πολυ του παζαριου.Τουλαχιστον,για 2 χρονια,θα ειμαι ησυχος.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ξέρεις τι με τρελαίνει φίλε μου, ότι σε εποχές ισχνών αγελάδων, οικονομικής κρίσης και μνημονίων, δεν υπάρχει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες του συγκεκριμένου κλάδου μια πολιτική επιβράβευσης των υπαρχόντων πελατών, που είναι συνεπείς και πολλές φορές δίνουν και αρκετά χρήματα σ' αυτές, παρά μόνον πως θα προσελκύσουν νέους πελάτες, τους παλιούς άστους να κουρεύονται!
(Θα μου πεις και δε θα 'χεις άδικο, πότε επιβραβεύτηκαν οι συνεπείς σε αυτή τη χώρα...)

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ξέρεις τι με τρελαίνει φίλε μου, ότι σε εποχές ισχνών αγελάδων, οικονομικής κρίσης και μνημονίων, δεν υπάρχει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες του συγκεκριμένου κλάδου μια πολιτική επιβράβευσης των υπαρχόντων πελατών, που είναι συνεπείς και πολλές φορές δίνουν και αρκετά χρήματα σ' αυτές, παρά μόνον πως θα προσελκύσουν νέους πελάτες, τους παλιούς άστους να κουρεύονται!
(Θα μου πεις και δε θα 'χεις άδικο, πότε επιβραβεύτηκαν οι συνεπείς σε αυτή τη χώρα...)
Σε γενικες γραμμες ισχυει αυτο που γραφεις. Μου εκανε εντυπωση ομως περιπτωση του κουμπαρου μου. Καναμε μαζι οτε 3play. Στο 6μηνο επειδη ειχαμε βαλει 4αρι ιντερνετ καναμε αναβαθμιση σε 24αρι με 18μηνη δεσμευση. Μολις τελειωσε η δεσμευση του οτεtv (ειχαμε 6μηνες δωρεαν και μετα 21,90) τον Μαιο του εκαναν ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ νεα προταση με 15,90 ή 16,90 δεν θυμαμαι ακριβως τωρα ως επιβραβευση. Εγω οσες φορες και να πηρα τηλεφωνο δεν μου το εδωσαν. Επι 3μηνες τους τα επρηζα και δεν το εδιναν. Τελικα πηρα 24μηνο στα 19,90 που εχουν κι αλλοι.

Παιδιά σκοπεύω να βάλω στο σπίτι που θα μείνω και τα δύο πακέτα. Και nova και ote. Τι nova μπορεί να την λύσω μέσω multiview καθώς θα μένω στο κάτω διαμέρισμα. Το συγκεκριμένο έχει απενεργοποιημένη γραμμή τηλεφώνου καθώς δεν έμενε κανείς οπότε θα το ενεργοποιήσω πιθανόν στον ote. Θέλω όμως να βάλω και otetv ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να πάρω μια καλή προσφορά και όχι αυτά τα 60άρια που βλέπω στο site του ote;;; Μιλάω πάντα για 24άρι μίνιμουμ (άλλο σε τι θα τρέχει), απεριόριστα σταθερά, 120 προς κινητά και full pack otetv.

Παιδιά σκοπεύω να βάλω στο σπίτι που θα μείνω και τα δύο πακέτα. Και nova και ote. Τι nova μπορεί να την λύσω μέσω multiview καθώς θα μένω στο κάτω διαμέρισμα. Το συγκεκριμένο έχει απενεργοποιημένη γραμμή τηλεφώνου καθώς δεν έμενε κανείς οπότε θα το ενεργοποιήσω πιθανόν στον ote. Θέλω όμως να βάλω και otetv ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να πάρω μια καλή προσφορά και όχι αυτά τα 60άρια που βλέπω στο site του ote;;; Μιλάω πάντα για 24άρι μίνιμουμ (άλλο σε τι θα τρέχει), απεριόριστα σταθερά, 120 προς κινητά και full pack otetv.

Θα τους παρεις τηλ και θα τους το πεις.Θα εισαι νεος πελατης,κατι καλο θα παρεις.Βεβαια ουτε εισαι απο φορητοτητα ουτε απο απειλη διακοπης,οποτε δε μπορεις να τους ''εκβιασεις''.Αν και δεν ξερω τελικα,οι τιμες καταλογου σε ποιους απευθυνονται.

Θα τους παρεις τηλ και θα τους το πεις.Θα εισαι νεος πελατης,κατι καλο θα παρεις.Βεβαια ουτε εισαι απο φορητοτητα ουτε απο απειλη διακοπης,οποτε δε μπορεις να τους ''εκβιασεις''.Αν και δεν ξερω τελικα,οι τιμες καταλογου σε ποιους απευθυνονται.

τελικα απο οτι καταλαβα για τις τιμες καταλογου ειναι οποιον πιασουν και θα συμφωνησω με εναν φιλο παραπανω οτι ειναι δυσκολες οι εποχες για 60+ ευρω κοστος.

Μάλιστα πιάσε το αυγό και κούρευτο. Ευχαριστώ

Nova για αυτό το έλεγα να κερδίσω για το πάνω στο υπάρχον πακέτο που έχω το multiview και να βάλω κάτω ΟΤΕ 3play σε καλύτερη τιμή από το 60άρι που βγαίνει ώστε Nova να τραβάω από πάνω έχοντας κάτω δεύτερο αποκωδικοποιητή αλλά σκέφτηκα στη χειρότερη να βάλω στο κάτω μόνο ΟΤΕtv που το είδα στο site του OTE που είναι στα 31 ευρώ περίπου.

12μηνη και λίγη τώρα αρχές Σεπτέμβρη. Τους ρώτησα αν δεν κάνω τίποτα αν μένει ως έχει η τιμή και το πακέτο και μου είπαν όλα μένουν ως έχουν

Με πήραν σήμερα για ανανέωση.
Σταθερό απεριόριστα αστικά-υπεραστικά + 30' προς κινητα + 24αρι ιντερνετ = 29,90 για 24 μηνες
Οτε tv full pack στα 15,90 για 12 μηνες
Το μονο καλυτερο που παιζει απ οσα διαβασα ειναι σε οσους ειναι απο φορητοτητα αντι για 29,90 με 24,90 ή κανω λαθος παιζει και τιποτα αλλο να ξερω;
Βεβαια μου ζητησαν να δωσω τηλ. σε περιπτωση που υπαρχει καλυτερη προσφορα να με παρουν.
Αν με παρουν θα ενημερωσω, λεω να κανω λιγη υπομονη.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Προσπάθησε να πάρεις και το ote tv για 24 μήνες γιατί μετά την λήξη ίσως το πληρώνεις κανονικά μιας και θα έχεις τηλεφωνία για 24 μήνες .

είμαι συνδρομητής οτε χρόνια με δέσμευση double play γιά ακόμα 10 μήνες και ote tv full (21.90) 4 μήνες.μίλησα με το 13888 και ζήτησα διακοπή ote tv και η προσφορά που μου έδωσαν ήταν:ote tv full,24 μήνες.19.90 και 5 eyro κάθε μήνα στο κινητό μου γιά ένα χρόνο.στην ουσία μείωσα το λογαριασμό 2Χ24=48 ευρό + 5Χ12=60 ευρό,κέρδος 108 ευρό.έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα να το κόψω.

και εγώ σήμερα μετά απο αίτημα για διακοπή του οτε tv full pack πήρα προσφορά για το ίδιο πακέτο στα 19.90 με 24 μήνες δέσμευση και ανανέωσα.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Τώρα, στο πάνω σπίτι έχετε Νόβα ή κάτι άλλο;

Nova για αυτό το έλεγα να κερδίσω για το πάνω στο υπάρχον πακέτο που έχω το multiview και να βάλω κάτω ΟΤΕ 3play σε καλύτερη τιμή από το 60άρι που βγαίνει ώστε Nova να τραβάω από πάνω έχοντας κάτω δεύτερο αποκωδικοποιητή αλλά σκέφτηκα στη χειρότερη να βάλω στο κάτω μόνο ΟΤΕtv που το είδα στο site του OTE που είναι στα 31 ευρώ περίπου.

Έχει λήξει το συμβόλαιο σας με τη Νόβα; Ηταν 12μηνη ή 18μηνη η δέσμευση;

12μηνη και λίγη τώρα αρχές Σεπτέμβρη. Τους ρώτησα αν δεν κάνω τίποτα αν μένει ως έχει η τιμή και το πακέτο και μου είπαν όλα μένουν ως έχουν

εμενα αρχες οκτωβριου

Το θέμα μας είναι "Προσφορά ΟΤΕ".Ας μην ανοίγονται διάλογοι που δεν έχουν σχέση με το θέμα του νήματος.Επόμενα μηνύματα άσχετα με το θέμα μας θα διαγράφονται.