Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Παναγιώτη, το διάστημα μεταφοράς μπορεί να έχει γίνει μικρότερο, δεν το ξέρω αυτό και δεν μπορώ να το αμφισβητήσω, αλλά το δικαίωμα μεταφοράς σε άλλο πάροχο εφόσον έχεις ήδη πληρώσει πλήρως τις υποχρεώσεις σου ακόμα κι αν το αίτημα γίνει πριν την τυπική ολοκλήρωση του 12μηνου,δεν νομίζω να έχει αλλάξει.Τα λέω αυτά γιατί την ίδια απορία ακριβώς είχα κι εγώ και τα γεγονότα εξελίχτηκαν όπως τα περιέγραψα.Και δεν έχει και λογική να συνέβαινε κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή που έχουν πληρωθεί όλες οι υποχρεώσεις σου μπορείς να ζητήσεις όποια στιγμή θέλεις μεταφορά. Έτσι κι αλλιώς ο χαμένος είναι αυτός που ζητάει την μεταφορά και δεν εκμεταλλεύεται πλήρως όλες τις μέρες που έχει ήδη πληρώσει.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

βρε παιδες σκεφτομαι να βαλω οτε τβ απο συγγενικο προσωπο,που εχει ειδη οτε σταθερο και απο το τμημα μου ειπαν 22,90 24μηνο συμβολαιο

παιζει να παρω κατι καλυτερο στα 19,90 πχ..απο τι ειδα το δινουν ευκολα συνδοιαστικα αυτο....

η παιζει να μου δωσουν ολα μαζι στα 40 ευρω 25 douple play 15-20 ote tv αρα ολα μαζι 40 η 45...

Last edited:

Άρθρο 7 παρ. 4 και 6.

Το μόνο λάθος που έκανα είναι πως το αίτημα φορητότητας από τον πάροχο στον άλλον πρέπει να διαβιβαστεί εντός μιας εργασιμης ημέρας. Απλά θεώρησα (λανθασμένα) πως οι αιτήσεις υποβάλλονται συνήθως άμεσα.

Αναφορικά με την 2η παράγραφο, πιστεύω πως βγαίνει από τα συμφραζόμενα.

Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να ισχύσει αυτό στη 2η παράγραφο είναι να έχει μετατραπει σε ή να έχει προστεθεί τέλος αποσύνδεσης, οπότε πρέπει να περιέχεται στα καινούργια συμβόλαια.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Έστω έχω συμβόλαιο με την χ εταιρία το οποίο λήγει 31/8/15. Αν κάνω σήμερα αίτημα φορητότητας και ενεργοποιηθώ στις 25/8, θα πληρώσω τέλη αποσύνδεσης;

Φυσικά και θα πληρώσω. Δεν έχει σχέση η περίοδος τιμολόγησης, μα η ισχύς του συμβολαίου.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Συμφωνούμε εδώ, δεν μπορείς όμως να πληρώσεις τέλος διακοπής γιατί´ έχεις εκπληρώσει τη συμβατική σου υποχρέωση όταν εξόφλησες.
Πρέπει να διαβάζουμε πολύ προσεκτικά πλεον τι υπογράφουμε..

Φιλος πηρε προσφορα απο οτε(forthnet ειχε)

απεριοριστα αστικα,υπεραστικα 6 ωρες κινητα, 24αρι ιντερνετ,OTE TV Full pack μεσω δορυφορου

49,90 το μηνα

Το ιδιο ποσο εδινε στη forthnet με λιγοτερο χρονο στα κινητα αλλα ηθελε να φυγει λογω champions league.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να γίνει συνεννόηση με το ΝΕΟ πάροχο, προκειμένου να μην ενεργοποιήσει τη γραμμή νωρίτερα και πληρώσει κανείς πρόστιμο (αν μιλάμε για 2-3 μέρες). Πχ εμένα το συμβόλαιό μου λήγει 29/8, και ζήτησα ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα από τον ΟΤΕ (ενώ δέχτηκα την προσφορά που μου έκαναν) να μην ενεργοποιηθώ νωρίτερα, και τρέχουν τις διαδικασίες επίτηδες πιο αργά, προκειμένου να περάσει και η τρέχουσα εβδομάδα.

Μηπως υπάρχει κάποιο τηλ για καλύτερη προσφορά για φορητότητα ;εκτος απο το 13888;

Είμαι συνδρομητής του ΟΤΕ 3 play και σήμερα με κάλεσαν για ανανέωση, προσφέροντάς μου αστικά+υπεραστικά+30' κινητά+ADSL 24 με 29,90 & ΟΤΕ TV full με 15,90. Σύνολο 45,8 /μήνα.
Θα πάρω προσφορά και από Nova και αναλόγως θα πράξω. Η Nova έχει βέβαια προτεραιότητα για μένα φέτος λόγω ΑΕΚ.

Κάνουν καλύτερες προσφορές στον ΟΤΕ από τα 45,8 ;

Είμαι συνδρομητής του ΟΤΕ 3 play και σήμερα με κάλεσαν για ανανέωση, προσφέροντάς μου αστικά+υπεραστικά+30' κινητά+ADSL 24 με 29,90 & ΟΤΕ TV full με 15,90. Σύνολο 45,8 /μήνα.
Θα πάρω προσφορά και από Nova και αναλόγως θα πράξω. Η Nova έχει βέβαια προτεραιότητα για μένα φέτος λόγω ΑΕΚ.

Κάνουν καλύτερες προσφορές στον ΟΤΕ από τα 45,8 ;

ναι στα 41.80 δηλαδή -4 ευρώ αλλά με light πακέτο τηλεφωνίας. Δηλαδή 250 λεπτά σταθερά και 30 λεπτά σε κινητά.

24 μηνη δέσμευση σε ADSL + 12 μηνη OTE TV

Στα 45.80 που σου πρότειναν η δέσμευση ηταν 24 μήνες για το τηλεφωνο-internet και 12 για TV ; Φαντάζομαι αστικά υπεραστικά δωρεάν.

Κι εγώ λόγο ΑΕΚ φίλε θέλω να βάλω nova αλλά εχουν παράλογες χρεώσεις γι το αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρουν.

Μόλις μίλησα με 13888

Μου δώσανε την προσφορά για 29,90 για απεριόριστα σταθερά + 360 min Κινητά.

Και τώρα το περίεργο....

15,90 για Ote Tv Full Pack για 12 Μήνες.

Και

19,90 για Ote Tv Full Pack για 24 Μήνες.

Λέω στην κοπέλα μα δεν είναι λίγο περίεργο οι 24 μήνες να είναι πιο ακριβό το συμβόλαιο από τους 12, συνήθως το αντίθετο συμβαίνει, αλλά προφανώς δεν ήξερε να μου απαντήσει.

Τι λέτε ?

Εκβιαζουν την αβεβαιοτητα που σου δημιουργειται με 2 χρονια συμβολαιο τηλ+ιντερνετ και 1 χρονο ΟΤΕ TV για να μην μεινεις ξεκρεμαστος τον 2ο χρονο απο TV.
Οταν εχουν παρει τα παντα απο αθλητικα, βρισκουν και τα κανουν.
Απο τις προσφορες που εχουμε παρει ολοι μας εδω δεν υπαρχει καλυτερη, μονο στην περιπτωση που κοψεις τα απεριοριστα αστικα+υπεραστικα πεφτει κατα ενα 4ευρω ή 5ευρω που δεν αξιζει αν το χρησιμοποιεις

Δεν είναι περίεργο, γιατί μετά τους 12 μήνες, αν θες να κρατήσεις τον ΟΤΕ TV θα πρέπει να πληρώσεις τιμή καταλόγου (που σήμερα είναι 24,90, κανείς δεν ξέρει πόσο θα είναι τότε, αλλά και 24,90 να μείνει πάλι δε συμφέρει αφού 19,90x24 < 15,90x12 + 24,90x12), ενώ επειδή θα σε έχουν ακόμα δεσμευμένο με το τηλέφωνο, δε θα φοβούνται μην τους φύγεις για άλλο πάροχο.
Άρα πρακτικά σε 12 μήνες είτε θα αναγκαστείς να κόψεις την τηλεόραση είτε να την πληρώσεις ακριβότερα.
Βέβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση μετά από 12 μήνες να τους πεις "κόψτε μου την τηλεόραση" και εκείνοι να προτιμήσουν να σου κάνουν μια καλύτερη αντιπροσφορά από τον τιμοκατάλογο, αλλά κανείς δεν το ξέρει αυτό σήμερα, οπότε είτε κλειδώνεις τα 19,90 για 2 χρόνια είτε ρισκάρεις τι θα πληρώσεις το 2ο χρόνο.

Επίσης μπορείς να πάρεις 60' προς κινητά αντί για 360' και να γλιτώσεις άλλα 5Ε (αν δεν τα χρειάζεσαι πάντα)

Ευχαριστώ,

Διάβασα στο εν τω μεταξύ 10 σελίδες πίσω και είδα ότι το ξανασυζητήσατε....

Ε ναι κάπως έτσι είναι όπως τα λέτε, γιατί στον 1 χρόνο πάνω θα μείνω μόνο με τηλεφωνία και θα ψάχνομαι χωρίς δυνατότητα πίεσης.

Δυστυχώς τα 360 λεπτά κινητά τα χρειάζομαι, βλέπω από την ανάλυση κλήσεων στον My.account της Forthnet ότι συνήθως είμαι είμαι στα 55 - 70 λεπτά ...Προς κινητά.

* Επίσης μου είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσω εγκατάσταση.

Αν πάρεις το πρόγραμμα με 30' προς κινητά, θα σου μένουν 25-40 για χρονοχρέωση (με βάση αυτά που γράφεις). Οπότε ρώτα πόσο χρεώνει ο ΟΤΕ την κλήση προς κινητά ανά λεπτό, για να δεις αν σε συμφέρει να δίνεις άλλα 5Ε για 360', ή αν σε συμφέρει να πληρώνεις αυτά τα έξτρα λεπτά με χρονοχρέωση.

Για αυτούς που έχουν μόνο ΟΤΕ ΤV, όπως εγώ.
Έχω μόνο το sports pack για μη πελάτες ΟΤΕ με 12μηνο από το Μάρτιο 2015 (φέτος) στα 24,88 . Τότε δεν ήξερα για αυξήσεις.
Πήρα 13888 πριν λίγο και τους ρωτάω τι γίνεται με τις νέες τιμές. Μου λένε το καλύτερο είναι 28,63 για νέο 24μηνο συμβόλαιο (ήδη αυτόματα από 20/8 με έχουν πάει στα 31,13 που είναι το νέο 12μηνο sports pack). Λέω τότε δεν ήξερα για αυξήσεις, δεν με συμφέρει πια κτλ και ζητάω να με συνδέσουν για διακοπή. Εκεί πια άλλη υπάλληλος μου λέει αν θέλετε σας κρατάμε στην προηγούμενη τιμή (24,88 ), με 24μηνο συμβόλαιο και αναβάθμιση στο full pack πια. Και το δέχτηκα, είναι 20% μείωση από τον νέο τιμοκατάλογο (31,13-20%=24,90 για το 24μηνο full pack). Θεώρησα καλή προσφορά το -20%, θα πληρώνω τα ίδια ακριβώς έχοντας το φουλ πακέτο τώρα, έτσι κι αλλιώς είμαι μόνο πελάτης ΟΤΕ ΤV και μόνο 6 μήνες, εννοώ ούτε χρόνια πελάτης τους είμαι και τέτοια.

Για αυτούς που έχουν μόνο ΟΤΕ ΤV, όπως εγώ.
Έχω μόνο το sports pack για μη πελάτες ΟΤΕ με 12μηνο από το Μάρτιο 2015 (φέτος) στα 24,88 . Τότε δεν ήξερα για αυξήσεις.
Πήρα 13888 πριν λίγο και τους ρωτάω τι γίνεται με τις νέες τιμές. Μου λένε το καλύτερο είναι 28,63 για νέο 24μηνο συμβόλαιο (ήδη αυτόματα από 20/8 με έχουν πάει στα 31,13 που είναι το νέο 12μηνο sports pack). Λέω τότε δεν ήξερα για αυξήσεις, δεν με συμφέρει πια κτλ και ζητάω να με συνδέσουν για διακοπή. Εκεί πια άλλη υπάλληλος μου λέει αν θέλετε σας κρατάμε στην προηγούμενη τιμή (24,88 ), με 24μηνο συμβόλαιο και αναβάθμιση στο full pack πια. Και το δέχτηκα, είναι 20% μείωση από τον νέο τιμοκατάλογο (31,13-20%=24,90 για το 24μηνο full pack). Θεώρησα καλή προσφορά το -20%, θα πληρώνω τα ίδια ακριβώς έχοντας το φουλ πακέτο τώρα, έτσι κι αλλιώς είμαι μόνο πελάτης ΟΤΕ ΤV και μόνο 6 μήνες, εννοώ ούτε χρόνια πελάτης τους είμαι και τέτοια.

και εμενα αυτην ακριβως τη προσφορα με κανανε και αρνηθηκα τελικα και το διεκοψα,και το μετανιωσα λιγακι να πω,αν και ψαχνομαι να βαλω απο συεγγενικο προσωπο μονο τα σπορτς πακ

Όσοι έχετε και τηλέφωνο και ίντερνετ από ΟΤΕ, σας έκαναν κάποια συνδυαστική προσφορά για δέσμευση και του τηλεφώνου ή του ίντερνετ;

Δεν είναι περίεργο, γιατί μετά τους 12 μήνες, αν θες να κρατήσεις τον ΟΤΕ TV θα πρέπει να πληρώσεις τιμή καταλόγου (που σήμερα είναι 24,90, κανείς δεν ξέρει πόσο θα είναι τότε, αλλά και 24,90 να μείνει πάλι δε συμφέρει αφού 19,90x24 < 15,90x12 + 24,90x12), ενώ επειδή θα σε έχουν ακόμα δεσμευμένο με το τηλέφωνο, δε θα φοβούνται μην τους φύγεις για άλλο πάροχο.
Άρα πρακτικά σε 12 μήνες είτε θα αναγκαστείς να κόψεις την τηλεόραση είτε να την πληρώσεις ακριβότερα.
Βέβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση μετά από 12 μήνες να τους πεις "κόψτε μου την τηλεόραση" και εκείνοι να προτιμήσουν να σου κάνουν μια καλύτερη αντιπροσφορά από τον τιμοκατάλογο, αλλά κανείς δεν το ξέρει αυτό σήμερα, οπότε είτε κλειδώνεις τα 19,90 για 2 χρόνια είτε ρισκάρεις τι θα πληρώσεις το 2ο χρόνο.
Επίσης μπορείς να πάρεις 60' προς κινητά αντί για 360' και να γλιτώσεις άλλα 5Ε (αν δεν τα χρειάζεσαι πάντα)

οπως τα λες ειναι φιλε αλλα μιλαμε για διαφορα 30 ευρο σε διαστημα 1 ετους και φυσικα δεν ξερεις τι θα γινει σε ενα χρονο ..
εγω παντος κανονισα για 2 χρονια double play 30λεπτα προς κινητα στα 24,90
1 χρονο οτε tv full pack 15,90 οποτε συνολο 40,80

Δωρο ο εξοπλισμος και η εγκατασταση και μονη χρεωση τα τελη της γραμμης 31 ευρω περιπου ...

Last edited by a moderator:

Ειχα οτε 3play στο σπιτι οπου εβαλα νοβα λογω ΑΕΚ και κρατησα και οτε full με 19,90/μηνα χρησιμοποιωντας τη συνδεση του γραφειου μου στον οτε. Η νοβα βγαιει 49,8/μηνα σε full pack με ιντερνετ και τηλ και με λιγα λογια εκει που εδινα περιπου 60 μονο για οτε τωρα δινω περιπου 70 και εχω και απο τα 2. Κατα συνεπεια βλεπω ΑΕΚ σε ποδοσφαιρο και σε μπασκετ πράγμα που για εμας τους εκτος Αθηνων ειναι καλο.