Προσφορά Cosmote TV

Προσφορά ΟΤΕ

Κάλεσα σήμερα για διακοπή και το καλύτερο που πήρα ηταν

66,20 σύνολο για 24 μήνες αναλυόμενο ως εξής:
19,90 full pack OTE TV
39,90 vdsl με απεριόριστα και 30 λεπτά προς κινητά
5,50 isdn
0,90 msn

Λιγο μάπα δεν ειναι ;

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Και γω χθες που μίλησα για ανανέωση, 15,90 μου έδωσαν TV μέσω δορυφόρου, εκεί πρέπει να ζητήσεις μείωση από τα 19,90 που σου είπαν.
VDSL στα 50 Mbps σου είπαν για 39,90 ;
Το msn με χρέωση 0,90 τι είναι;

Δεν δίνουν λέει 12 μήνες στο ote TV.
Οντως 39,90 vdsl 50 απεριόριστα και κινητά 30 λεπτά
Το MSN είναι το δεύτερο νούμερο της isdn

Δεν πάει πιο κάτω πιο κάτω για το πακέτο που θέλεις, οπότε ή το παίρνεις ή κάνεις διακοπή.

Δεν πάει πιο κάτω πιο κάτω για το πακέτο που θέλεις, οπότε ή το παίρνεις ή κάνεις διακοπή.

Μου κάνει εντύπωση η 24μηνη δέσμευση!
Γιατί όχι 15,90 για 12 μήνες όπως και σε άλλους;;

Και γω χθες που μίλησα για ανανέωση, 15,90 μου έδωσαν TV μέσω δορυφόρου, εκεί πρέπει να ζητήσεις μείωση από τα 19,90 που σου είπαν.
VDSL στα 50 Mbps σου είπαν για 39,90 ;
Το msn με χρέωση 0,90 τι είναι;

ναι αλλά το 19.90 για το OTE TV που του έδωσαν ειναι για 24μηνη δέσμευση.

Στα 15.90 ειναι για 12μηνη βάση προσφοράς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μου κάνει εντύπωση η 24μηνη δέσμευση!
Γιατί όχι 15,90 για 12 μήνες όπως και σε άλλους;;

Υπολογίστε οτι όσοι δίνουμε 15.90 για την 12 μηνη λογικά δεν θα υπάρξει προσφορά σε περίπτωση που θέλουμε να ανανεώσουμε το δέυτερο έτος.. Οπότε πιέσεις τηλέφωνα και άλλες τέτοιες βλακείες δεδομένου οτι θα μας έχουν δεσμεύσει με το 24 μηνο του double play.

Μεγάλο μπάχαλο το 24-12 μηνο ασύμετρης δέσμευσης απο τον ΟΤΕ .. Μου αρέσει που το έχει υιοθετήσει και η HOL ..

Αν και δεν συμπαθώ καθόλου την forthnet θεωρώ σαφώς πιο τίμιο το 18μηνο δέσμευσης για όλα και για πάντα.

δεν γνωριζουμε τι θα γινει σε ενα χρονο , οποτε γιατι να δινεις τωρα 4 ευρο παραπανω καθε μηνα εαν μπορεις να τα "κερδισεις"?
η διαφορα ειναι 30 ευρω επανω εαν πας σε 12 μηνες και μετα παλι 12 ... αλλα ολα ειναι υποθετικα γιατι μπορει να αλλαξει την τιμη παλι πχ και να πεις δεν συμφωνώ και το σταματαω χωρις πεναλτυ :) λεω εγω τωρα

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Στις κλασικές προτάσεις από τον OTE και για OTE TV το κερεοσυστημα και η εγκατάσταση δεν δίνετε πλέον δώρο...???

Η δικη μου περιπτωση εχει ως εξής:
Ειμαι φορθνετ στο fullpack με τηλεφωνια στα 49,90 . Δεν μου εκαναν καλυτερη προσφορα.
Μονο ανανεωση με τα hd. ( αν κ πιστευω οτι μολις δουν την φορητοτητα θα μου δωσουν το ιδιο στα 39,90 ) .

Σπο οτε δεχτηκα κ συμφωνησα προσφορα με τηλεφωνια, σταθερα απεριοριστα, κινητα 30', δωρεαν αναγνωριση κλησεων, hd, και full pack ote tv με δεσμευση 24 μηνών στα 44,80 .
Δωρεαν εγκατασταση κ εξοπλισμός.

Η δικη μου περιπτωση εχει ως εξής:
Ειμαι φορθνετ στο fullpack με τηλεφωνια στα 49,90 . Δεν μου εκαναν καλυτερη προσφορα.
Μονο ανανεωση με τα hd. ( αν κ πιστευω οτι μολις δουν την φορητοτητα θα μου δωσουν το ιδιο στα 39,90 ) .

Σπο οτε δεχτηκα κ συμφωνησα προσφορα με τηλεφωνια, σταθερα απεριοριστα, κινητα 30', δωρεαν αναγνωριση κλησεων, hd, και full pack ote tv με δεσμευση 24 μηνών στα 44,80 .
Δωρεαν εγκατασταση κ εξοπλισμός.

Δηλαδη αφηνεις σε δευτερη μοιρα το περιεχομενο της καθε πλατφορμας,για να πετυχεις καλυτερη τιμη;Εκτος αν δε σε νοιαζει ουτε το πολυ ποδοσφαιρο ουτε οι πολλες ταινιες σε αποκλειστικοτητα,οποτε ενδιαφερεσαι βασικα για σταθερο και ιντερνετ.

Προσφορά ΟΤΕ

Το αντίθετο.!! Με champions league k europa league, ο οτε ειναι μονόδρομος.
Χώρια ολα τα αλλα πρωταθληματα ...

Επιπροσθετα, θα χαρω πολυ που θα αφησω πισω μου, αυτον τον πολυ κακο αποκωδικοποιητη της nova με τα απειρα κολληματα του..

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Πάντως με τη βοήθεια όλων σας, κατόπιν αιτήματος διακοπής του OTETV, πέτυχα και εγώ ανανέωση για 24 μήνες με 24,88 (πελάτης μόνο δορυφορικού και όχι σταθέρου ΟΤΕ)

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ έχω double play στον ΟΤΕ αν πάρω τηλέφωνο θα έχω καμία καλή προσφορά για ΟΤΕ TV η θα πρέπει να λήξει το double play και μετά να το ζητήσω ,

Κάλεσα σήμερα για διακοπή και το καλύτερο που πήρα ηταν

66,20 σύνολο για 24 μήνες αναλυόμενο ως εξής:
19,90 full pack OTE TV
39,90 vdsl 50 με απεριόριστα και 30 λεπτά προς κινητά
5,50 isdn
0,90 msn

Λιγο μάπα δεν ειναι ;

Τελικά ανανέωσα στα παραπάνω....
Λίγο ξενέρωμα αλλά δυστυχώς εδώ που μένω μόνο ΟΤΕ έχει, όποτε πρακτικά δεν μπορούσα μεταφορά.

Μετα απο αιτημα διακοπης του ΟΤΕ TV που εχω (χωρις τηλεφωνο) μου προταθηκε συμβολαιο 2 ετων στα 24,90 φουλ πακ. Καλη τιμη γενικα απο τα 31 που εχει παει. Η τιμη που αναφερθηκε σε καποιο μηνυμα πιο πισω στα 22,90 για σπορτς πακ μονο παιζει?Νομιζω ειχε αναφερθει απο ενα μονο μελος. Ζητησα κατι τετοιο και μου αρνηθηκαν κατηγορηματικα οτι υπαρχει και οτι οι προσφορες που δινονται ειναι μονο για φουλ πακ.

Της ειπα θα το σκεφτω και θα ξανακαλεσω αλλα λογικα θα το ανανεωσω.

καλημερα! 19/9 τελειωνει το 12μηνο του ote tv full. το εχω σε γραμμη οτε θειου μου την οποια ομως θελει να την παει αλλου.οποτε εγω θα συνεχησω σε αλλη γραμμη οτε συγγενη παλι! το θεμα μου ειναι οτι εαν πω να μου το κοψουν στην πρωτη γραμμη, ισως να μου κανουν καμια προσφορα στα 19,90 για 24 μηνες ή το αντιστοιχο 15,9 για 12μηνες και να μη μπορω να τη δεχτω. επειδη απο οτι μου ειπαν σε γερμανο, αν ξανανεωσω το ote tv δεν θα μπορω να το παω σε αλλη γραμμη οτε αλλα θα πρεπει να μεινει στην γραμμη που ειναι. οποτε δεν γινεται.
απο την αλλη αν παρω για προσφορα νεας συνδεσης οτε tv full στη αλλη γραμμη οτε που θα συνεχησω, μπορει να μη μου δωσουν καμια προσφορα της προκοπης.
σκεφτομαι να ρωτησω μηπως μπορω να μεταφερω απο 20/9 το ote tv στη δευτερη γραμμη και απο εκει να ζητησω διακοπη μηπως παρω καλη τιμη. δεν με ενδιαφερει η διαρκεια μιας και εχω και 3η γραμμη για του χρονου. οποτε πιστυεω πως αν μου δωσουν τη 12μηνη με 15,9 θα ειναι μια χαρα.
στεκει αυτο που σκεφτομαι?
ποια η γνωμη σας?

Ο θείος σου να θελει να μεταφερει την γραμμη. Ωστοσο η τηλεοραση μπορει να ειναι οπουδηποτε και αν ειναι δηλωμενη η γραμμη (υποθετω πως μιλάμε για otetv μεσω δορυφορου;;; ) . Εννοεις πως θελει να δωσει την συνδρομη σε καποιον αλλο; Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε αυτη τη διαδικασια.

εχει παρει κανεις την προσφορα 15.90(οτε τβ)+20,50 ολα μαζι τελικη τιμη??

20,50 χωρις 30 λεπτα στα κινητα ? για 2 χρονια συμβαση το double play + 1 tv σωστα?