Serafeim Karakostas
AVClub Fanatic
Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ
Είναι η συνηθισμένη διαδικασία. Μόλις λάβουν το αίτημα, κατά 99% θα δεχθείς προσφορά.
Είναι η συνηθισμένη διαδικασία. Μόλις λάβουν το αίτημα, κατά 99% θα δεχθείς προσφορά.
Πόσο καιρό έχεις το ΟΤΕ TV ? Αν έχεις κλείσει χρόνο πάρε τηλέφωνο στον ΟΤΕ για να κάνεις διακοπή για οικονομικούς λογούς, θα σου προσφέρουν με 24 μήνη δέσμευση full Pack με 24,90 το μηνά.Εχω OTETV δορυφορικο και δε με ενδιαφερει να βαλω τηλεφωνια ΟΤΕ. Αυτη τη στιγμη πληρωνω 31,5 ευρα το μηνα μονο για sport καναλια. Ξερει κανεις αν κανω καινουριο συμβολαιο τι τιμη μπορω να παρω και αν θα ειναι 24μηνο ή 12μηνο?
Εχει ληξει προ πολλου το αρχικο συμβολαιο.
Πόσο καιρό έχεις το ΟΤΕ TV ? Αν έχεις κλείσει χρόνο πάρε τηλέφωνο στον ΟΤΕ για να κάνεις διακοπή για οικονομικούς λογούς, θα σου προσφέρουν με 24 μήνη δέσμευση full Pack με 24,90 το μηνά.
Σε μένα προσωπικά έκαναν το 24,90 στο full για 24 μήνες. Ίσως με την διακοπή που θα ζήτησης να σου ανανεώσουν το sport pack για 24 μήνες με 22,90 το μήνα.
Φιλε μου, επειδη δεν εχω προλαβει ακομα να παρω κι επειδη για να παρω καλυτερη τιμη θα πρεπει να ζητησω διακοπη που δε θελω να γινει στην πραγματικοτητα, εχω μια ακομα απορια. Αυτη η τιμη που αναφερεις ειναι για πελατες ΟΤΕ τηλεφωνιας. Εγω οπως ειπα εχω μονο δορυφορικη TV. Εισαι κι εσυ στη δικη μου κατηγορια ή εισαι πελατης ΟΤΕ τηλεφωνιας ουτως ή αλλως?Σε μένα προσωπικά έκαναν το 24,90 στο full για 24 μήνες. Ίσως με την διακοπή που θα ζήτησης να σου ανανεώσουν το sport pack για 24 μήνες με 22,90 το μήνα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΠαιδια μπηκα σημερα στο νεο σαιτ της Cosmote και ειδα οτι εχουν προσφορα 3 μηνες δωρεαν τον ΟΤΕ TV σε 24μηνο συμβολαιο.Αν κανεις μια απλη διαιρεση,με την προσφορα μεσα,τοτε βλεπεις οτι σου βγαινει περιπου 21,7 ευρω τον μηνα για αυτη την 2ετια.Η απορια ομως ειναι αλλη!Στο ιδιο σαιτ εχει επιλογη οπου μπορεις μονος σου να φτιαξεις το δικο σου πακετο,αλλα εκει δεν ειδα να υπαρχει επιλογη για 12μηνο συμβολαιο στον ΟΤΕ TV.Υπαρχει 12μηνο συμβολαιο ΟΤΕ TV η' μονο 18μηνο και 24μηνο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.