Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Και σίγουρα θα πάρεις καλύτερη προσφορά αν η αίτηση φορητότητας ειναι προς τι Forthnet. Για καλο και για κακό πάντως ζητά και απο τι Forthnet full πακέτο με 49.90 σε περίπτωση που γινει καμία στραβή με τον OTE να εισαι καλυμμένος.

Εχω OTETV δορυφορικο και δε με ενδιαφερει να βαλω τηλεφωνια ΟΤΕ. Αυτη τη στιγμη πληρωνω 31,5 ευρα το μηνα μονο για sport καναλια. Ξερει κανεις αν κανω καινουριο συμβολαιο τι τιμη μπορω να παρω και αν θα ειναι 24μηνο ή 12μηνο?
Εχει ληξει προ πολλου το αρχικο συμβολαιο.

Εχω OTETV δορυφορικο και δε με ενδιαφερει να βαλω τηλεφωνια ΟΤΕ. Αυτη τη στιγμη πληρωνω 31,5 ευρα το μηνα μονο για sport καναλια. Ξερει κανεις αν κανω καινουριο συμβολαιο τι τιμη μπορω να παρω και αν θα ειναι 24μηνο ή 12μηνο?
Εχει ληξει προ πολλου το αρχικο συμβολαιο.
Πόσο καιρό έχεις το ΟΤΕ TV ? Αν έχεις κλείσει χρόνο πάρε τηλέφωνο στον ΟΤΕ για να κάνεις διακοπή για οικονομικούς λογούς, θα σου προσφέρουν με 24 μήνη δέσμευση full Pack με 24,90 το μηνά.

Πόσο καιρό έχεις το ΟΤΕ TV ? Αν έχεις κλείσει χρόνο πάρε τηλέφωνο στον ΟΤΕ για να κάνεις διακοπή για οικονομικούς λογούς, θα σου προσφέρουν με 24 μήνη δέσμευση full Pack με 24,90 το μηνά.

Thnx για την απαντηση φιλε. Μονο 24μηνη δεσμευση παιζει ε? Εχεις καμια ιδεα ποσο προσφερουν το Sport pack μονο? Εχω και nova full pack οποτε για να ειμαι ειλικρινης μου ειναι πληρως αδιαφορο το full pack του ΟΤΕ. Αλλωστε ουτε και στη νοβα βλεπω ταινιες ή σειρες.

Σε μένα προσωπικά έκαναν το 24,90 στο full για 24 μήνες. Ίσως με την διακοπή που θα ζήτησης να σου ανανεώσουν το sport pack για 24 μήνες με 22,90 το μήνα.

Σε μένα προσωπικά έκαναν το 24,90 στο full για 24 μήνες. Ίσως με την διακοπή που θα ζήτησης να σου ανανεώσουν το sport pack για 24 μήνες με 22,90 το μήνα.

Ok θα το δοκιμασω να δω μηπως κανουνε και καμια προσφορα για 12 μηνο! Ευχαριστω και παλι ;-)

Φιλε μου, επειδη δεν εχω προλαβει ακομα να παρω κι επειδη για να παρω καλυτερη τιμη θα πρεπει να ζητησω διακοπη που δε θελω να γινει στην πραγματικοτητα, εχω μια ακομα απορια. Αυτη η τιμη που αναφερεις ειναι για πελατες ΟΤΕ τηλεφωνιας. Εγω οπως ειπα εχω μονο δορυφορικη TV. Εισαι κι εσυ στη δικη μου κατηγορια ή εισαι πελατης ΟΤΕ τηλεφωνιας ουτως ή αλλως?

ενας νεος συνδρομητης και οχι πελατης οτε τηλεφωνιας και ιντερνετ, δηλαδη μεσο δορυφορου για το full pack πληρώνει 31,13(με 24μηνη δεσμευση) το μηνα +4 ευρω ο σκληρος δισκος παμε στα 35,13 αρα στο διμηνο 70,26ευρω...γνωριζει καποιος γιατι ο πρωτος λογαριασμος του ηρθε 78 δηλαδη σχεδον 8 ευρω πάνω? ειναι το φπα τοσο δηλαδη θα του ερχεται η κατι άλλο?...ευχαριστω

Ο πρώτος λογαριασμός συνήθως δεν είναι ακριβώς στρογγυλά 2 μήνες, αλλά συνήθως είναι 2 μήνες + λίγες μέρες. Δες τις ημερομηνίες.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ορισμένες φορές είναι να απορεί κανείς με το δούλεμα που πέφτει. Παίρνει πριν λίγο μία από τον ΟΤΕ να μου κάνει λέει "προσφορά" το φουλ πακέτο του OTE TV... στα 24.90 ευρώ το μήνα με δέσμευση 24 μήνες!

-Μα της λέω, τι είδους προσφορά είναι αυτή, αυτή είναι η τιμή που δίνει ο ΟΤΕ TV σε όλους τους συνδρομητές τηλεφωνίας του (που είμαι κι εγώ).

-Μα η προσφορά είναι από την τιμή λίστας των 33,63 ευρώ, απαντά.

-Η οποία αφορά τους μη συνδρομητές τηλεφωνίας του OTE ΤV, λέω εγώ

-Μα αυτό σας εξηγώ, η προσφορά είναι από την τιμή λίστας

-Που δεν με αφορά της λέω, αφού εγώ είμαι συνδρομητής ΟΤΕ, οπότε όποια στιγμή κι αν ήθελα έπαιρνα το πακέτο στα 24,90 ευρώ. Δεν είναι αυτή προσφορά, προσφορά θα ήταν αν μου έλεγες 18, 19 ευρώ, όχι η τιμή που πληρώνουν όλοι οι συνδρομητές ΟΤΕ!

-...επανάληψη τα περί λίστας, και κατάληξη αν λέει υπάρχει άλλη προσφορά θα σας ενημερώσω!

Απίστευτοι... :smash:

Παιδια μπηκα σημερα στο νεο σαιτ της Cosmote και ειδα οτι εχουν προσφορα 3 μηνες δωρεαν τον ΟΤΕ TV σε 24μηνο συμβολαιο.Αν κανεις μια απλη διαιρεση,με την προσφορα μεσα,τοτε βλεπεις οτι σου βγαινει περιπου 21,7 ευρω τον μηνα για αυτη την 2ετια.Η απορια ομως ειναι αλλη!Στο ιδιο σαιτ εχει επιλογη οπου μπορεις μονος σου να φτιαξεις το δικο σου πακετο,αλλα εκει δεν ειδα να υπαρχει επιλογη για 12μηνο συμβολαιο στον ΟΤΕ TV.Υπαρχει 12μηνο συμβολαιο ΟΤΕ TV η' μονο 18μηνο και 24μηνο?

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Παιδια μπηκα σημερα στο νεο σαιτ της Cosmote και ειδα οτι εχουν προσφορα 3 μηνες δωρεαν τον ΟΤΕ TV σε 24μηνο συμβολαιο.Αν κανεις μια απλη διαιρεση,με την προσφορα μεσα,τοτε βλεπεις οτι σου βγαινει περιπου 21,7 ευρω τον μηνα για αυτη την 2ετια.Η απορια ομως ειναι αλλη!Στο ιδιο σαιτ εχει επιλογη οπου μπορεις μονος σου να φτιαξεις το δικο σου πακετο,αλλα εκει δεν ειδα να υπαρχει επιλογη για 12μηνο συμβολαιο στον ΟΤΕ TV.Υπαρχει 12μηνο συμβολαιο ΟΤΕ TV η' μονο 18μηνο και 24μηνο?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Πρεπει να εισαι και συνδρομητης τηλεφωνιας κοσμοτε?

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Κατσε ρε Σεραφειμ,αν μου επιτρεπεις τον ενικο,φιλος μου εχει 12μηνο συμβολαιο ΟΤΕ ΤV+σταθερη τηλεφωνια ΟΤΕ!Μαλιστα τελειωνει το συμβολαιο του(ΟΤΕ ΤV)σε 1 μηνα!Βεβαια οταν εβαλε ΟΤΕ TV,τοτε εγινε και συνδρομητης σταθερης τηλεφωνιας ΟΤΕ.Μηπως εννοεις οτι αν εισαι ΗΔΗ στον ΟΤΕ(σταθερη τηλεφωνια)τοτε αν θες να βαλεις ΟΤΕ TV,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 12 ΜΗΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ?

Παραπάνω ρώτησες για τα προγράμματα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα. Ο φίλος σου, όπως και πολλοί άλλοι, έχουν πάρει προσφορά το πακέτο για ένα έτος σε ειδική τιμή.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εγω τωρα αν παω στον ΟΤΕ,ειμαι ηδη συνδρομητης σταθερης τηλεφωνιας ΟΤΕ,και θελω να βαλω ΟΤΕ TV,μονο 24μηνα συμβολαια υπαρχουν για ΟΤΕ TV?Ουτε 12μηνα,ουτε καν 18μηνα?Αυτο θελω να μαθω!Ευχαριστω Σεραφειμ για τον χρονο σου.

Για να είσαι σίγουρος, κάλεσε στο 13888. Το πιο πιθανό είναι πως, αν υπάρχει περίπτωση δωδεκάμηνης δέσμευσης, θα πάρεις το πακέτο σε τιμή καταλόγου για συνδρομητές ΟΤΕ.

Για συνδρομητη 3play forthnet που λήγει τον Δεκεμβριο το συμβολαιο και δεν δεχονται να του κανουν καλυτερη τιμη απο τα 60 . Σε ποιο τηλεφωνο ζηταω προσφορα ΟΤΕ για μεταφορα;