Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Και στο double play άραγε πόσο το πήραν;αυτο δεν το χα προσέξει πουθενά. Θενκς για τις συμβουλές 😊

Sorry για το διπλό ποστ, να αναφέρω τελικά πως πήρα το ote tv στα 15.90 για ένα χρόνο και το double play στα 29.90.

Καλησπέρα παιδιά. Δεν έχω παρακολουθήσει αυτό το νήμα αλλά εκνευρίστηκα τόσο πολύ χθες που είπα να γράψω. Λοιπόν με πήραν χθες από τον ΟΤΕ για προσφορά ΟΤΕ TV. Η κυρία μου έλεγε τις κλασσικές γλοιώδεις κολακείες και μου πρόσφερε το full πακέτο με 24,90 με δώρο δύο μήνες συν εξοπλισμό και εγκατάσταση και δέσμευση 2 χρόνια. Να σημειώσω ότι έβαλα πρόσφατα nova και δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο ΟΤΕ TV. Θα μπορούσα απλά να της το πω και τέλος αλλά εκνευρίστηκα τόσο πολύ γιατί τόσα χρόνια (είναι πάρα πολλά που δεν θυμάμαι κιόλας πόσα είναι) που τους τα ακουμπάω δεν έχουν πάρει ένα τηλέφωνο για καλύτερη προσφορά στο υπάρχων πακέτο. (Εγώ φταίω το ξέρω, απλά μένω σε νησί και η επιλογή μου είναι ή ΟΤΕ ή HOL που ήρθε μετά από κάποια χρόνια) Για να μην τα πολυλογώ της έπιασα κουβέντα και της τα έσουρα ένα χεράκι. Από εσάς θέλω να μου πείτε πόσο χαϊβάνι είμαι και για πόσα χρόνια. Τόσα χρόνια πληρώνω 80 με 85 (δεν θυμάμαι πιο παλιά αν πλήρωνα παραπάνω πάντως τα 3 με 4 τελευταία χρόνια τόσα είναι). Έχω 24άρα (μέχρι 12 πιάνω το πολύ), απεριόριστα αστικά - υπεραστικά και κάποιες ώρες κινητά που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου καθώς δεν παίρνω κινητά από το σταθερό. Να τονίσω ότι τόσο καιρό έφταιγα εγώ γιατί το θέμα το είχα αναθέσει στον θείο μου που είναι προϊστάμενος στον ΟΤΕ. Επίσης δεν τον πρόλαβα πριν κάτι μήνες και ανανέωσε την δέσμευση στα ίδια χρήματα για μία καλύτερη προσφορά στο πακέτο του κινητού του αδελφού μου. Οπότε είμαι με δεμένα τα χέρια..

Η προαναφερόμενη κυρία μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλή η τιμή του πακέτου μου! (Τους έχω σιχαθεί)
Για πείτε βρε παιδιά
1) πόσο πληρώνετε εσείς για το ίδιο πακέτο με το δικό μου και πόσο χωρίς τις ώρες προς κινητά;
2) και πόσο πληρώνεται οι πελάτες του ΟΤΕ για full ΟΤΕ TV; (Όχι ότι θέλω να βάλω αλλά για το γα..το

Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά με έφτασαν στα όριά μου!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα για τον εκνευρισμό σου αν και μάλλον είμαστε σε λάθος νήμα. Εγώ πάντως με ίντερνετ έως 24 στο κέντρο της Αθήνας πιάνω 8 και με απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά προς κινητά δίνω 24,90 για τηλεφωνία και 19,90 για ΟΤΕ tv full pack με 2 χρόνια συμβόλαιο

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Και σε εμένα έκαναν ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο για την σούπερ προσφορά τον 24,90 ,και εγώ τους είπα ποια προσφορά όλοι τόσο το έχουν και χαμηλότερα μέχρι 15,90 τότε ήταν που το έκλεισε χωρίς άλλη κουβέντα .

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Σε καταλαβαίνω απόλυτα για τον εκνευρισμό σου αν και μάλλον είμαστε σε λάθος νήμα. Εγώ πάντως με ίντερνετ έως 24 στο κέντρο της Αθήνας πιάνω 8 και με απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά προς κινητά δίνω 24,90 για τηλεφωνία και 19,90 για ΟΤΕ tv full pack με 2 χρόνια συμβόλαιο

Και σε εμένα έκαναν ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο για την σούπερ προσφορά τον 24,90 ,και εγώ τους είπα ποια προσφορά όλοι τόσο το έχουν και χαμηλότερα μέχρι 15,90 τότε ήταν που το έκλεισε χωρίς άλλη κουβέντα .

Φίλε sgatz για την τηλεφωνία έχεις από τις καλές προσφορές να φανταστώ ή υπάρχουν και καλύτερες; (Πάντως σε σχέση με αυτά που πληρώνω εγώ είσαι άρχοντας)
Για το ΟΤΕ TV η καλύτερη προσφορά που υπάρχει είναι 15,90 να φανταστώ;
Πολύ δούλεμα βρε παιδιά.. Κάτσε να λήξει η δέσμευση και έχω φύγει για φορητότητα σε HOL και να τους δω μετά..

2) και πόσο πληρώνεται οι πελάτες του ΟΤΕ για full ΟΤΕ TV; (Όχι ότι θέλω να βάλω αλλά για το γα..το

!

Εγω με την αυξηση του Αυγουστου πληρωνω 26,90Ε/μηνα για τον OTE tv και ειμαι και συνδρομητης ΟΤΕ σε σταθερο τηλ....

να αναφέρω τελικά πως πήρα το ote tv στα 15.90 για ένα χρόνο και το double play στα 29.90.
Ωραίος.:smile:

Κάτσε να λήξει η δέσμευση και έχω φύγει για φορητότητα σε HOL και να τους δω μετά..
Με φορητότητα θα δεχθείς σχεδόν σίγουρα προσφορά.

Ναι, οταν βλεπουν οτι την κοπανας, τοτε τους τσουζει, αλλιως και ειδικα σε περιοχες οπου εχουνε μονοπωλιο, κανουνε οτι γουσταρουνε, κατα τα αλλα, ισοτητα μονο στα χαρτια.

Καλημέρα η καλύτερη τιμή των 15,90 που αναφέρεται για ote tv ισχύει σε συνδυασμό με ote double play ή μόνο του?

Χτες προσφορα απο οτε

24αρι Internet
απεριοριστα αστικα υπεραστικα
6 ωρες κινητα
FULL OTETV
2 πρωτοι μηνες ΔΩΡΟ....
ΔΩΡΕΑΝ ΠΙΑΤΟ/ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
15% εκπτωση σε κινητο COSMOTE
24μηνο συμβολαιο

49.90 ευρω τελικη ΜΕ ΦΠΑ.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλημέρα η καλύτερη τιμή των 15,90 που αναφέρεται για ote tv ισχύει σε συνδυασμό με ote double play ή μόνο του?

Νομιζω με το double play,εγω ετσι το πηρα.

Μάλιστα, από τα posts σας κατάλαβα ότι είμαι χαϊβάνι πολύ καιρό.. Τέλος πάντων, θα τους ακουμπάω ένα 80άρι το μήνα τώρα για τηλεφωνία μόνο για να βάλω μυαλό.
Σας ευχαριστώ.

Μάλιστα, από τα posts σας κατάλαβα ότι είμαι χαϊβάνι πολύ καιρό.. Τέλος πάντων, θα τους ακουμπάω ένα 80άρι το μήνα τώρα για τηλεφωνία μόνο για να βάλω μυαλό.
Σας ευχαριστώ.

80 το μήνα μόνο για τηλεφωνία μου ακούγεται απίθανο. Μήπως είναι το δίμηνο? Αν θές ανέβασε μια φώτο τον τελευταίο λογαριασμό σου.