Σε καταλαβαίνω απόλυτα για τον εκνευρισμό σου αν και μάλλον είμαστε σε λάθος νήμα. Εγώ πάντως με ίντερνετ έως 24 στο κέντρο της Αθήνας πιάνω 8 και με απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά προς κινητά δίνω 24,90 για τηλεφωνία και 19,90 για ΟΤΕ tv full pack με 2 χρόνια συμβόλαιο
Και σε εμένα έκαναν ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο για την σούπερ προσφορά τον 24,90 ,και εγώ τους είπα ποια προσφορά όλοι τόσο το έχουν και χαμηλότερα μέχρι 15,90 τότε ήταν που το έκλεισε χωρίς άλλη κουβέντα .![]()
2) και πόσο πληρώνεται οι πελάτες του ΟΤΕ για full ΟΤΕ TV; (Όχι ότι θέλω να βάλω αλλά για το γα..το
!
Ωραίος.:smile:να αναφέρω τελικά πως πήρα το ote tv στα 15.90 για ένα χρόνο και το double play στα 29.90.
Με φορητότητα θα δεχθείς σχεδόν σίγουρα προσφορά.Κάτσε να λήξει η δέσμευση και έχω φύγει για φορητότητα σε HOL και να τους δω μετά..
Καλημέρα η καλύτερη τιμή των 15,90 που αναφέρεται για ote tv ισχύει σε συνδυασμό με ote double play ή μόνο του?
Μάλιστα, από τα posts σας κατάλαβα ότι είμαι χαϊβάνι πολύ καιρό.. Τέλος πάντων, θα τους ακουμπάω ένα 80άρι το μήνα τώρα για τηλεφωνία μόνο για να βάλω μυαλό.
Σας ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.