Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ρε παιδιά βοηθήστε μας σας παρακαλώ εμάς που θα έρθουμε τωρα από νοβα να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Ο φίλος εδώ γράφει για 52,80 . Λίγο πριν ο άλλος πήρε τηλ. στον ΟΤΕ και τον είπαν για τα παραπάνω 45 . Τελικά τι προσφορά παίζει τώρα και αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να πάρουμε για να κάνουμε φορητότητα από Forthnet - Nova. Ευχαριστώ.

Η τιμές που δίνω εγώ επιβαρύνονται με +6 ευρώ που είναι η διεθνής κλήσεις προς εξωτερικό και το έχω διορθώσει σε άλλο post πιο κάτω.

Ευχαριστώ παιδιά γιατί είχα μπερδευτεί. Οπότε σε eshop ή στο 11888. Αν το κάνω τηλεφωνικά έρχεται το συμβόλαιο αργότερα για υπογραφή?

Ακριβώς έτσι. Και έχεις έτοιμα όταν έρθει το courier μια φωτοτυπία της ταυτότητας και ένα παλιό λογαριασμό για να δουν τον αριθμό του βρόγχου.

Μήπως ξέρεις ποια διαδικασία είναι η ποιό γρήγορη για φορητότητα? Τηλεφωνικά ή από κατάστημα για επαρχία?Γιατί δεν θέλω να με ζαλίζουν από forthnet.

Λογικά στο κατάστημα γιατί καταθέτεις απευθείας τα χαρτιά που χρειάζονται, υπογραφής επι τόπου τη σύμβαση και ξεκινάει αμέσως η διαδικασία φορητότητας.

@pankostas ενημέρωσε μας τι προσφορά θα σου δώσει ο ΟΤΕ για την φορητότητα από την forthnet και τυχόν αντιπροσφορά από forthnet.

Οκ παιδιά σήμερα πήρα ΟΤΕ και έκλεισα με 45 αστικά υπεραστικά και κινητά 30', δωρεάν εγκατάσταση και πιατο, ρουτερ και αποκωδικοποιητή,ΟΤΕ tv full. Από εγωισμό δεν γυρνάω Νόβα γιατί τους ζήτησα προσφορά να μην πληρώνω 65 και μου ειπαν από Μαρτιο. Οποτε Επειδή δεν θα δέχομαι οποιαδήποτε προσφορά σίγουρα θα μου κάνουν την καλύτερη δυνατή. Θα σας ενημερώσω.

Οκ παιδιά σήμερα πήρα ΟΤΕ και έκλεισα με 45 αστικά υπεραστικά και κινητά 30', δωρεάν εγκατάσταση και πιατο, ρουτερ και αποκωδικοποιητή,ΟΤΕ tv full. Από εγωισμό δεν γυρνάω Νόβα γιατί τους ζήτησα προσφορά να μην πληρώνω 65 και μου ειπαν από Μαρτιο. Οποτε Επειδή δεν θα δέχομαι οποιαδήποτε προσφορά σίγουρα θα μου κάνουν την καλύτερη δυνατή. Θα σας ενημερώσω.

Μολις λαβουν απο τη Forthnet την αιτηση φορητοτητας προς ΟΤΕ,θα σου κανουν σιγουρα αντιπροταση,πιθανως στα ιδια η και λιγο λιγοτερα απο ΟΤΕ.Και αν μετα κανεις αιτημα ακυρωσης της φορητοτητας στον ΟΤΕ,πιθανοτατα θα επανελθει ο ΟΤΕ με ακομα χαμηλοτερη προσφορα.Καπως ετσι εγινε και μ'εμενα αλλα με WIND και Vodafone,και πετυχα καλο πακετο στη Vodafone σταθερη.

Από έναν φίλο που θέλει να βάλει ΟΤΕ, μου είπε ότι για τους νέους συνδρομητές αν επιλέξεις να πάρεις το δωρεάν πιάτο, τότε θα πρέπει αναγκαστικά να επιλέξεις να έρθει και ο δικός τους τεχνικός που χρεώνεται ταρίφα €50. Αν θέλεις να κάνεις την εγκατάσταση μόνος σου ή με δικό σου τεχνικό, τότε δεν σου δίνουν πιάτο δώρο.

Γιατί εμένα μου φαίνεται αυτό παράλογο; Κάτι δεν κατάλαβε καλά ή έχουν ξεφύγει στον ΟΤΕ;

Ok... τελικά δεν έχω τρελούς φίλους αλλά έχουμε τρελές υπηρεσίες.

Και μιας και θέλει να κάνει και δεύτερη εγκατάσταση στο εξοχικό για να κουβαλάει τον αποκωδικοποιητή το καλοκαίρι και όποτε πηγαίνει, πόσο περίπου θα στοιχήσει ο δεύτερος εξοπλισμός (στο σπίτι έχει ήδη από Nova και δεν χρειάζεται και έχει και δικό του τεχνικό που θέλει να χρησιμοποιήσει). Είδα στο skroutz ότι τα πιάτα ξεκινάνε από €15 και τα lnd γύρω στα €5. Σε ποιες τιμές μπορεί κάποιος να είναι ασφαλής ότι δεν θα έχει προβλήματα;`

( Αν και είμαστε off topic) Με ένα πιάτο 80 εκατοστά είναι ότι πρέπει για τον ΟΤΕ ακόμα και για την Nova αν θέλει κάποιος να έχει και τους δυο παρόχους μαζί. Ένα Lnb μέχρι 10 ευρώ είναι μια χαρά. Μην ξεχνάς μια βάση για το πιάτο εκτός αν υπάρχει κάγκελο οπότε μια σωλήνα κάνει τι δουλειά της. Και το καλώδιο που είναι απαραίτητο. 50 ευρώ όλα αυτά μαζί.

Καλησπερα στην παρεα. Πριν απο λιγες μερες με πηραν τηλεφωνο απο τον Οτε για να μου κανουν προσφορα για τηλεφωνια + Οτε TV και δεχτηκα. Με ενημερωσαν οτι σε 6-10 εργασιμες μερες θα εχουμε επικοινωνια για να κανονισουμε ραντεβου για να ερθει ο εξοπλισμος. Μετα απο επικοινωνια που ειχα με email με ενημερωσαν σημερα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στην περιοχη και κατι κουλα, που δεν ισχυουν γιατι απο την πολυκατοικια μου 5/8 οικογενεις εχουν Οτε :D Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο??????

Καλησπερα , μαλλον ο τεχνικος δεν θα ειχε ραντεβου για εκεινη την περιοχη ανα οδους και περιοχες βαζουν τα ραντεβου τους .