Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπερα σε ολους.
Ειμαι στον ΟΤΕ κι επειδη εχει ληξει το συμβολαιο με πηραν τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι με 33,90 μου δινουν.......δωρεαν αστικα-υπεραστικα,360 λεπτα προς κινητα,δωρεαν αναγνωριση κλησεων(εδω γελαμε) και ιντερνετ εως 24mbps.
Στην ουσια ειναι η τιμη που εχει και στο site τα 33,90 και οσα μου προσφερε.

Πιστευετε οτι θα μπορουσα να πετυχω κατι καλυτερο οπως π.χ. στα 29,90 ή με επιπλεον ΟΤΕ TV full pack να μου εδιναν καμια τιμη κατω απο 50 ευρω?

Υ.Γ. Αν εφευγα σημερα και πηγαινα στην Forthnet για παραδειγμα θα μπορουσα να παρω αυτα που μου προσφερει ο ΟΤΕ αλλα με 720 λεπτα προς κινητα στα 24,90 ευρω τον μηνα.Και με αλλα 5 ευρω να εχω και τηλεοραση.

Last edited:

Καλησπερα σε ολους.
Ειμαι στον ΟΤΕ κι επειδη εχει ληξει το συμβολαιο με πηραν τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι με 33,90 μου δινουν.......δωρεαν αστικα-υπεραστικα,360 λεπτα προς κινητα,δωρεαν αναγνωριση κλησεων(εδω γελαμε) και ιντερνετ εως 24mbps.

Πιστευετε οτι θα μπορουσα να πετυχω κατι καλυτερο οπως π.χ. στα 29,90 ή με επιπλεον ΟΤΕ TV full pack να μου εδιναν καμια τιμη κατω απο 50 ευρω?

Υ.Γ. Αν εφευγα σημερα και πηγαινα στην Forthnet για παραδειγμα θα μπορουσα να παρω αυτα που μου προσφερει ο ΟΤΕ αλλα με 720 λεπτα προς κινητα στα 24,90 ευρω τον μηνα.Και με αλλα 5 ευρω να εχω και τηλεοραση.

Για κατω απο 50 δεν πιστευω αλλα εκει γυρω στα 50 και κατι ειναι πιθανο.Αν δεν σ'ενδιαφερει και πολυ ο ΟΤΕ TV και θες μονο τηλεφωνο+ιντερνετ δεν υπαρχει κανενας λογος να παραμεινεις στον ΟΤΕ (εκτος αν υπαρχουν τεχνικοι λογοι κλπ).Στη Forthnet παντως που λες με τα 5 ευρω περνεις μονο το βασικο πακετο της νοβα (τα ελληνικα ψηφιακα και καποια free to air δορυφορικα).Για αθλητικα,κινηματογραφικα,HD κλπ πρεπει να πληρωνεις επιπλεον (νομιζω 15 ευρω/μηνα το καθε πακετο).

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπερα στην παρεα, τελους του μηνα ληγει το σταθερο μου τηλεφωνο που εχω στην hol, επειδη μαλλον θα μετακομισω προς οτε υπαρχει καποιο τηλ που πρεπει να καλεσω για να παρω καμια καλη προσφορα;

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπερα στην παρεα, τελους του μηνα ληγει το σταθερο μου τηλεφωνο που εχω στην hol, επειδη μαλλον θα μετακομισω προς οτε υπαρχει καποιο τηλ που πρεπει να καλεσω για να παρω καμια καλη προσφορα;

2106295102

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Τελικά ο ΟΤΕ άλλαξε το πακέτο του και μέχρι 13.02 δίνει και το πιάτο και την εγκατάσταση δώρο.

Τώρα ίσως κάνω ξανά την αίτηση που ακύρωσα.

παιδια καλησπερα αυριο θα παω να κανω αιτηση για ote tv,τωρα εχω απλα οτε τηλεφωνια χωρις ιντερνετ τιποτα απλα παγιο πληρωνω

κατα κυριο λογο θα βλεπω αθλητικα και μονο ξερετε αμα ειναι δωρεαν τωρα η εγκατασταση και ο εξοπλισμος?επισης με ενδιαφερει το ποιο οικονομικο πακετο να κανω τι προτεινετε?ευχαριστω

παιδια καλησπερα αυριο θα παω να κανω αιτηση για ote tv,τωρα εχω απλα οτε τηλεφωνια χωρις ιντερνετ τιποτα απλα παγιο πληρωνω

κατα κυριο λογο θα βλεπω αθλητικα και μονο ξερετε αμα ειναι δωρεαν τωρα η εγκατασταση και ο εξοπλισμος?επισης με ενδιαφερει το ποιο οικονομικο πακετο να κανω τι προτεινετε?ευχαριστω

online έχει προσφορά με δωρεάν εγκατάσταση και πιάτο και με 3 μήνες δώρο σε 24μηνη δέσμευση. Στα 24.9ε για πελάτες ΟΤΕ

online έχει προσφορά με δωρεάν εγκατάσταση και πιάτο και με 3 μήνες δώρο σε 24μηνη δέσμευση. Στα 24.9ε για πελάτες ΟΤΕ

μπορω πχ να προσθεσω τα sportc pack μονο στα 22.90 χωρις να αλλαξει τιποτα αλλο?

η πρεπει αναγκαστικα να τα βαλω ολα σε νεο προγραμμα?

Καλησπέρα, σκέτο ote tv το οποίο λήγει, αν ανανεώσεις για ακόμα ένα χρόνο συνήθως τι τιμή μπορείς να πετύχεις (απειλώντας με διακοπή)?

Καλησπέρα, σκέτο ote tv το οποίο λήγει, αν ανανεώσεις για ακόμα ένα χρόνο συνήθως τι τιμή μπορείς να πετύχεις (απειλώντας με διακοπή)?

Εγώ που είχα επικαλεστεί οικονομικούς λόγους για διακοπή μου έκαναν πρόταση ανανεώσεις 24 μήνες δέσμευση με 24,90 το μήνα όσο είναι η τιμή για πελάτες ΟΤΕ duble play. Μιλάμε πάντα μόνο για ΟΤΕTV μέσω δορυφόρου. Όλα αυτά τηλεφωνικά στο 13888

Ναι,όντως έτσι είναι.Τηλέφωνο στο 13888,σύνδεση με το τμήμα διακοπών και επιτόπου απαίτηση διακοπής.Σίγουρα θα γίνει προσφορά τιμής καλύτερης του τιμοκαταλόγου.Μέχρι τώρα αυτό ισχύει.

Σε αίτημα διακοπής otetv, για πακέτο family pack, έχει δεχθεί κάποιος προσφορά για διατήρηση του ίδιου πακέτου;

Εγώ που είχα επικαλεστεί οικονομικούς λόγους για διακοπή μου έκαναν πρόταση ανανεώσεις 24 μήνες δέσμευση με 24,90 το μήνα όσο είναι η τιμή για πελάτες ΟΤΕ duble play. Μιλάμε πάντα μόνο για ΟΤΕTV μέσω δορυφόρου. Όλα αυτά τηλεφωνικά στο 13888

Ακριβώς αυτό είχα κάνει και εγώ την επόχή που αυξήθηκε η τιμή λόγω Champions League. Δεν σε αφήνουν να φύγεις

Και εγώ το ίδιο με τους φίλους. Αίτημα για διακοπή την εποχή της αύξησης λόγω champions league και πήρα τιμή καταλόγου για συνδρομητές ΟΤΕ 24.90 για 2 χρόνια.
Μιλάω για δορυφορικό μόνο χωρίς να είμαι πελάτης ΟΤΕ.

Καλησπερα σε ολους.

Μετα απο αιτηση για να φυγω απο τον ΟΤΕ και να παω στη FORTHNET μου εκανε νεα προσφορα ο ΟΤΕ την οποια δεχτηκα και ειναι η παρακατω.
Με 45,80 ευρω συνολο τον μηνα περιλαμβανει:Τα 29,90 περιλαμβανουν για 24 μηνες....Απεριοριστα σταθερα(αστικα/υπεραστικα), 6 ωρες τον μηνα σε κινητα(360 λεπτα), 24αρι ιντερνετ με νεο εξοπλισμο(modem/router),δωρεαν αναγνωριση κλησεων(lololol), επιπλεον με 15,90 ευρω τον μηνα ΟΤΕ TV FULL PACK για ενα χρονο (με δυνατοτητα επεκτασης στην ιδια τιμη για αλλο ενα χρονο) με δωρεαν εγκατασταση και εξοπλισμο(με τον νεο υβριδικο δεκτη του ΟΤΕ) και τελος σε ενα κινητο cosmote που εχω δωρο καθε μηνα 200 λεπτα προς ολους για εναν χρονο.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Αρχηγος εισαι, τι αλλο να θες; μια χαρα προσφορα πηρες

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Αρχηγος εισαι, τι αλλο να θες; μια χαρα προσφορα πηρες
Κι εγω θεωρω οτι η προσφορα ειναι πολυ καλη μιας και τις προηγουμενες φορες που ειχα πει οτι θα φυγω μου εδιναν μονο τιμες τιμοκαταλογου.
Το κινητο ηταν το κερασακι στην τουρτα μιας και δινω 10 ευρω καθε μηνα(whats up) και βαζω το προγραμμα με 200 λεπτα προς ολους οποτε μονο απο εκει γλιτωνω 120 ευρω τον χρονο.
Μια χαρα εκατσε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

ναι, αυτο με το κινητο ειναι καλη προσφορα, οπως και τα 360 λεπτα απο το σταθερο προς κινητα ,αν το χρησιμοποιεις ειναι καλη λυση , τωρα για την tv τσαμπα σου την δωσανε ,απλα να ξερεις ανεβαζουν λιγο απο το σταθερο και ριχνουν την tv ,το πακετο σταθερης τηλεφωνιας το εβρισκες αλλου με 5-10 ευρω λιγοτερα ,σε συνδεασμο αυτων των δυο ομως ειναι καλη προσφορα, το οτε tv θα σου κανει αποσβεση και με το παραπανω, οπως και το whats up