Re: Προσφορά ΟΤΕ
Για κατω απο 50 δεν πιστευω αλλα εκει γυρω στα 50 και κατι ειναι πιθανο.Αν δεν σ'ενδιαφερει και πολυ ο ΟΤΕ TV και θες μονο τηλεφωνο+ιντερνετ δεν υπαρχει κανενας λογος να παραμεινεις στον ΟΤΕ (εκτος αν υπαρχουν τεχνικοι λογοι κλπ).Στη Forthnet παντως που λες με τα 5 ευρω περνεις μονο το βασικο πακετο της νοβα (τα ελληνικα ψηφιακα και καποια free to air δορυφορικα).Για αθλητικα,κινηματογραφικα,HD κλπ πρεπει να πληρωνεις επιπλεον (νομιζω 15 ευρω/μηνα το καθε πακετο).
Καλησπερα σε ολους.
Ειμαι στον ΟΤΕ κι επειδη εχει ληξει το συμβολαιο με πηραν τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι με 33,90 μου δινουν.......δωρεαν αστικα-υπεραστικα,360 λεπτα προς κινητα,δωρεαν αναγνωριση κλησεων(εδω γελαμε) και ιντερνετ εως 24mbps.
Στην ουσια ειναι η τιμη που εχει και στο site τα 33,90 και οσα μου προσφερε.
Πιστευετε οτι θα μπορουσα να πετυχω κατι καλυτερο οπως π.χ. στα 29,90 ή με επιπλεον ΟΤΕ TV full pack να μου εδιναν καμια τιμη κατω απο 50 ευρω?
Υ.Γ. Αν εφευγα σημερα και πηγαινα στην Forthnet για παραδειγμα θα μπορουσα να παρω αυτα που μου προσφερει ο ΟΤΕ αλλα με 720 λεπτα προς κινητα στα 24,90 ευρω τον μηνα.Και με αλλα 5 ευρω να εχω και τηλεοραση.
Για κατω απο 50 δεν πιστευω αλλα εκει γυρω στα 50 και κατι ειναι πιθανο.Αν δεν σ'ενδιαφερει και πολυ ο ΟΤΕ TV και θες μονο τηλεφωνο+ιντερνετ δεν υπαρχει κανενας λογος να παραμεινεις στον ΟΤΕ (εκτος αν υπαρχουν τεχνικοι λογοι κλπ).Στη Forthnet παντως που λες με τα 5 ευρω περνεις μονο το βασικο πακετο της νοβα (τα ελληνικα ψηφιακα και καποια free to air δορυφορικα).Για αθλητικα,κινηματογραφικα,HD κλπ πρεπει να πληρωνεις επιπλεον (νομιζω 15 ευρω/μηνα το καθε πακετο).