Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εγω δεν το δέχτηκα καθώς θα παω δε άλλη πόλη για χρόνια ίσως και θελω πρώτα να παω να δω τι σήμα έχει ή cosmote εκεί οπότε θα με πάρει η θα την παρω σε κάνα μήνα όπου ελπίζω να εγγατασταθω στην νέα πόλη. Είχε και για το σταθερό προσφορά 5 φθηνότερα από τιμες του site αλλά δεν είναι του παρών θέματος

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Το πιθανότερο είναι να στο είπε υπάλληλος που δεν γνώριζε, ή που είχε μπερδευτεί. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Εγώ το ρώτησα με επιμονή και ζήτησα να μου απαντήσουν με σιγουριά. Κάπου πήραν και τηλέφωνο μετά την επιμονή μου...
Μια απορία έχω όμως... Αν κυκλοφορεί προσφορά με φορητότητα κινητού και χωρίς να είναι το σταθερό στον ΟΤΕ,πώς και δεν έχει ακουστεί από κανέναν να την δέχτηκε και να προχώρησε σε συμβόλαια ?Αυτή είναι η απορία μου...

Παρε και στο 2108006300 (μου συστηθηκαν ως τμημα φορητοτητας της cosmote) αφου βλεπω οτι το ψαχνεις τοσο, εχω κρατησει και το ονομα της κοπελας που με πηρε (δεν το γραφω εδω προφανως).

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

...Κάλεσα λοιπόν κατά το απόγευμα το νούμερο αυτό και μου ζητήθηκε να αφήσω τηλέφωνο για να με καλέσουν αυτοί.Πράγματι,μετά από μια περίπου ώρα με κάλεσαν...
Αυτό που μου τονίστηκε κατηγορηματικά,ήταν ότι με φορητότητα μόνο κινητού δεν υπάρχει προσφορά για ΟΤΕ TV.Και ότι δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να υπάρξει,ούτε και υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε προσφορά για ΟΤΕ TV,αν δεν υπάρχει και φορητότητα της σταθερής γραμμής στον ΟΤΕ.Στην επιμονή μου ότι δόθηκε σε άλλον,από το νούμερό τους τέτοια προσφορά με φορητότητα μόνο κινητού,μου απάντησαν ότι μάλλον δεν κατάλαβε αυτός που μου το είπε.Δεν επέμεινα περισσότερο.Πιο κατηγορηματικοί δεν μπορούσαν να είναι...

Θα επαναλάβω όμως,ότι όταν υπάρχει κάποια καινούργια προσφορά,όλο και κάποιος υπάρχει που την δέχεται και προχωράει στην αποδοχή της.Όταν λοιπόν συμβεί κάτι τέτοιο και για την συγκεκριμένη που συζητάμε,τότε θα είμαστε και σίγουροι για την ύπαρξή της...

Πριν καμιά ώρα με πήραν τηλέφωνο από cosmote και μου πρότειναν φορητότητα κινητού σε συνδυασμό και με 19.90 στον otetv. Άρα Χάρη μάλλον έχουν ξεκινήσει σιγά-σιγά και επιλεγμένα να συνδυάζουν κινητή με otetv.

Παναγιώτη,τι να σου πω?Ανέφερα προηγούμενα τι μου είπαν,αφού με κάλεσαν σε κινητό vodafon,όταν ρώτησα για φορητότητα μόνο κινητού.Δεν μπορεί μου είπαν να υπάρξει προσφορά ΟΤΕ TV αν δεν πατάει σε σταθερή γραμμή ΟΤΕ.Δεν μου είπαν δηλαδή ότι έστω,γίνεται επιλεκτικά τέτοιου είδους προσφορά.Μια διευκρίνηση μόνο...Σου πρότειναν να μεταφέρεις το νούμερό σου στην cosmote,ή σου είπαν να μεταφέρεις τον αριθμό του κινητού σου στην cosmote?Θέλω να πω,χωρίς να με παρεξηγείς φυσικά,επειδή ενοποιήθηκαν οι εταιρίες και αναφέρονται σαν cosmote,σου είπαν ξεκάθαρα για φορητότητα του κινητού σου?Ή σου ανέφεραν για φορητότητα στην cosmote κι εσύ θεώρησες ότι εννοούν φορητότητα κινητού?Αν σου μίλησαν ξεκάθαρα για φορητότητα κινητού,αναφέρατε συγκεκριμένο ύψος και τιμή συμβολαίου,χρόνο ομιλίας κλπ?

Για φορητότητα κινητού μου μίλησε αρχικά. Κλασικά με ρώτησε πόσα πληρώνω, σε ποια εταιρία είμαι και πως μπορώ να πάρω επιδότηση για αγορά συσκευής κλπ. Μόνο όταν της αρνήθηκα προσπάθησε να ξεκινήσει κουβέντα για το τι έχω στο σταθερό κλπ, όπου και πάλι έφαγε άκυρο κι έτσι κάπως έτσι τελείωσε η κουβέντα. Δυστυχώς με πήρε 10 το πρωί και προερχόμουν από επίσκεψη σε "πολιτιστικό κέντρο" :singer: και δεν είχα όρεξη για κουβέντα.

Πάντως δεν με πήραν από το 1388 ή από άλλο σταθερό τηλέφωνο, μα από νούμερο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούνται συχνά για προσφορές κινητής της cosmote (πιστεύω όλοι λίγο πολύ έχουμε δεχθεί τέτοια τηλέφωνα από άγνωστα νούμερα) και κλείνοντας, στο συγκεκριμένο νούμερο με πήραν για πρώτη φορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το βασικό ξέχασα! Μου είπε "σας καλώ για μια μοναδική προσφορά για το κινητό σας τηλέφωνο και μπορούμε να το συνδυάσουμε με έκπτωση σε πακέτο του otetv"

Παναγιώτη,εξακολουθώ να είμαι δύσπιστος...
Το ότι σε κάλεσε "για μια μοναδική προσφορά για το κινητό σου τηλέφωνο",δεν είμαι σίγουρος ότι αναιρεί τον συνδυασμό με το σταθερό.Μόνο αν έλεγες ότι την αποδέχεσαι και δεν σου πρόσθετε τότε και τον όρο της φορητότητας του αταθερού,θα ήμουν σίγουρος.Μην είσαι σίγουρος ότι ξεκίνησε την κουβέντα για το σταθερό,επειδή αρνήθηκες την φορητότητα του κινητού.Κι εμένα από νούμερο κινητής με πήραν και μου είπαν αυτά που ανέφερα πιο πάνω...Θα είχε όμως ενδιαφέρον να ρωτούσες για τι πρόγραμμα αναφερόταν η προσφορά για το κινητό,εφόσον αφορούσε μόνο αυτό.Εννοώ για τι πάγιο,με πόσα λεπτά ομιλίας κλπ.Αν θα εξακολουθούσες να το έχεις σαν καρτοκινητό,τέτοια πράγματα δηλαδή...
Τέλος πάντων,δεν είμαι δύσπιστος σε όσα αναφέρονται από μέλη,πως δέχτηκαν τέτοια προσφορά.Κανένας δεν την έχει αποδεχτεί ακόμα.Είμαι δύσπιστος για το τελικό αποτέλεσμα,τι δηλαδή ακριβώς περιλαμβάνει η προσφορά που δίνεται τηλεφωνικά.Και αυτό θα είναι γνωστό,μόνο όταν κάποιος την αποδεχτεί και μας πληροφορήσει τι ακριβώς...

Εμένα μου είπε έχει μια προσφορά να τα παω στον ΟΤΕ και κιν και σταθερό. Της λέω θα με ενδιέφερε αλλά επειδή θα παω σε άλλη πόλη σε λίγο καιρό να μείνω πρέπει να κάνω νέο αριθμό και μου λέει για νέο αριθμό αυτήν δεν μπορεί να κάνει προσφορά (η προσφορά στο σταθερό ήταν 5 κάτω από τιμές καταλόγου) οπότε μου είπε να προχωρήσουμε τωρα στο κινητό και ote tv στα 19.90 απλά δεν το δέχτηκα ακόμα θα με πάρει σε κάνα μήνα γιατι δεν ξερω τι σήμα θα χω στο κιν εκεί που παω. Και μου είπε ΑΝ μετά βάλω σταθερό ΟΤΕ θα έχω και καποιεε ώρες ώστε να μιλώ από το σταθερό στο κιν και το αντίθετο νομιζω. Τονίζω το αν που είπε ώστε δεν είναι υποχρεωτικό να χω και το σταθερό

Εληξε το συμβολαιο μου με τον OTE TV και πηρα στο 13888 για διακοπη.Η προσφορες που μου εκαναν ηταν:1)Full pack στα 19.90/24 μηνες 2)Cinema pack 17.90/12 μηνες 3)Family pack 9.90/12 μηνες.Και στις 3 περιπτωσεις μου δινουν και 5 ευρω εκπτωση το μηνα για το κοσμοτε κινητο (με συμβολαιο) για οσους μηνες διαρκει το ΟΤΕ TV.Εγω ανανεωσα στο 2,δηλαδη στο Cinema pack με 17.90/12 μηνες +5 ευρω στο κινητο εκπτωση επισης για 12 μηνες,μιας που δεν ειμαι και πολυ φαν των αθλητικων.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Πριν στο Cinema pack ήσουν; Και σε ποιά τιμή ήταν το πακέτο σου;

Ημουν στο full pack στα 26,90 απο 21,90 μετα την αυξηση του Αυγουστου (ειμαι και συνδρομητης σταθερου ΟΤΕ).Ειχα παρει την προσφορα 12+2 μηνες που υπηρχε περισυ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια προσφορά για OTE TV Cinema Pack σκέτο χωρίς OTE σταθερό;

Εμενα μετα απο την προσφορα που μου ειχαν κανει πριν μερικες ημερες και ειχα αποδεχτει μου εστειλαν και δωροεπιταγη 30 ευρω απο τον Γερμανο χωρις να το ζητησω και χωρις να μου εχουν πει κατι απο την αρχη.
Η προσφορα που μου ειχαν κανει ειναι η παρακατω.
Με 45,80 ευρω συνολο τον μηνα περιλαμβανει:Τα 29,90 περιλαμβανουν για 24 μηνες....Απεριοριστα σταθερα(αστικα/υπεραστικα), 6 ωρες τον μηνα σε κινητα(360 λεπτα), 24αρι ιντερνετ με νεο εξοπλισμο(modem/router),δωρεαν αναγνωριση κλησεων(lololol), επιπλεον με 15,90 ευρω τον μηνα ΟΤΕ TV FULL PACK για ενα χρονο (με δυνατοτητα επεκτασης στην ιδια τιμη για αλλο ενα χρονο) με δωρεαν εγκατασταση και εξοπλισμο(με τον νεο υβριδικο δεκτη του ΟΤΕ) και τελος σε ενα κινητο cosmote που εχω δωρο καθε μηνα 200 λεπτα προς ολους για εναν χρονο.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια προσφορά για OTE TV Cinema Pack σκέτο χωρίς OTE σταθερό;

Χωρίς σταθερό μην περιμένεις να πάρεις προσφορά για OTETV μόνο. Πας κατευθείαν σε τιμές καταλόγου.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εμενα μετα απο την προσφορα που μου ειχαν κανει πριν μερικες ημερες και ειχα αποδεχτει μου εστειλαν και δωροεπιταγη 30 ευρω απο τον Γερμανο χωρις να το ζητησω και χωρις να μου εχουν πει κατι απο την αρχη.
Η προσφορα που μου ειχαν κανει ειναι η παρακατω.
Με 45,80 ευρω συνολο τον μηνα περιλαμβανει:Τα 29,90 περιλαμβανουν για 24 μηνες....Απεριοριστα σταθερα(αστικα/υπεραστικα), 6 ωρες τον μηνα σε κινητα(360 λεπτα), 24αρι ιντερνετ με νεο εξοπλισμο(modem/router),δωρεαν αναγνωριση κλησεων(lololol), επιπλεον με 15,90 ευρω τον μηνα ΟΤΕ TV FULL PACK για ενα χρονο (με δυνατοτητα επεκτασης στην ιδια τιμη για αλλο ενα χρονο) με δωρεαν εγκατασταση και εξοπλισμο(με τον νεο υβριδικο δεκτη του ΟΤΕ) και τελος σε ενα κινητο cosmote που εχω δωρο καθε μηνα 200 λεπτα προς ολους για εναν χρονο.

Μαλλον ειναι η καλυτερη προσφορα που μπορουσες να παρεις, πολυ καλη

Σκέτο δορυφορικό Cinema Pack δεν εχω ακούσει να δίνουν. Μόνο στο Full Pack κάνουν κατα καιρούς προσφορές (πχ εχω είχα πάρει την περσινή προσφορά με τους τρεις πρώτους μήνες δώρο).