Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Θα πρότεινα να μην βιαζόμαστε να μεταφέρουμε οτι μας πουν, πολλές φορές ακόμα και τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών δεν έχουν τη σωστή πληροφόρηση πριν βγουν τα επίσημα δελτία τύπου. Άρα καλό ειναι να περιμένουμε της επίσημες ανακοινώσεις.

Η αύξηση, όπως ψηφίστηκε, θα είναι 10%, οπότε πως μπορεί να είναι 5 ευρώ; Εκτός αν η συνδρομή είναι 50 ευρώ, οπότε πάσο.....

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μου έκανε προσφορά ο ΟΤΕ για να φύγω από την forthnet .Απεριόριστα αστικά -υπεραστικά, ίντερνετ 24, έξι ώρες σε κινητά ,δωρεάν αναγνώριση κλήσης (εδώ γέλασα ) full pack ote tv και δωρεάν εγκατάσταση και πιάτο. Όλα αυταυτά με 49.80. Δεν την δέχτηκα.

Με την ίδια τιμή, έχω 12 ώρες κινητα & multiview

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγω μετά την αίτηση διακοπής που έκανα βάση ενός όρου που έλεγε στον τελευταίο λογαριασμό, μου είπαν τηλέφωνο απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 2 κινητά, 24 Internet και full pack OTE tv με υπηρεσία PVR. 40.9 με 30 ευρώ δωροεπιταγή απο Γερμανό και 20 ευρώ για ταινίες απο το cinema on demand.

Τι όρο ειχε; Πριν την αίτηση διακοπής ήσουν εντός προσφοράς;

Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που λες ισχύει για την Forthnet όχι για τον ΟΤΕ που γράφουμε εδώ.

Μα ο φίλος έχει forthnet, γιαυτο το είπα...εσύ όμως έτσι και αλλιώς τι προβλημα έχεις???

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω μετά την αίτηση διακοπής που έκανα βάση ενός όρου που έλεγε στον τελευταίο λογαριασμό, μου είπαν τηλέφωνο απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 2 κινητά, 24 Internet και full pack OTE tv με υπηρεσία PVR. 40.9 με 30 ευρώ δωροεπιταγή απο Γερμανό και 20 ευρώ για ταινίες απο το cinema on demand.

Τα ίδια μου είπαν και εμένα σήμερα, αλλά ανέφερα ότι έχω ανανέωσει το συμβόλαιο με nova μεχρι τον Δεκέμβριο και απάντησαν ότι δεν υπάρχει ποινή και αν κοπεί τώρα,οι ανανεώσεις ειναι για να καλύπτουν τον πελάτη από τυχόν αναπροσαρμογές των τιμών. Μου φάνηκε λίγο κουφό και αφού είπα θα το τσεκάρω θα μιλήσουμε ξανά...

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Αυτό που λες ισχύει για την Forthnet όχι για τον ΟΤΕ που γράφουμε εδώ.

Μα ο φίλος έχει forthnet, γιαυτο το είπα...εσύ όμως έτσι και αλλιώς τι προβλημα έχεις???

Ο συντονιστής της κατηγορίας, είναι αρμόδιος για τον συντονισμό κάθε συζήτησης και έκρινε ότι το σχόλιο που έκανες δεν αφορούσε το νήμα.

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν, το ύφος σου να είναι πιο κόσμιο, καθώς παραβαίνει τους κανόνες. Άλλη σύσταση δεν θα υπάρξει.

Ο φίλος μπορεί να έχει Forthnet αλλά ρωτάει για προσφορά που του έγινε από τον ΟΤΕ γνώμες από άλλους φίλους που έχουν αντίστοιχες προσφορές πάλι από τον ΟΤΕ για να δει αν τον συμφέρει να φύγει από τον προηγούμενο παροχο. Εσύ έρχεσαι και του γράφεις ότι έχεις συμβόλαιο με 49.90 χωρίς καν να του γράφεις ότι το έχεις από την Forthnet ενώ ο άνθρωπος ρωτάει για προσφορά του ΟΤΕ.

Τι όρο ειχε; Πριν την αίτηση διακοπής ήσουν εντός προσφοράς;

Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντός συμβολαίου ήμουν. Στο πίσω μέρος έλεγε για αλλαγή τον όρων παραγράφου 9 αν θυμάμαι καλά και οτι εντός του μήνα μπορώ να κάνω ακύρωση αζημίως.

Το τηλέφωνο ισχύει αυτό που λέει ο φίλος και κάνεις διακοπή αζημίως αλλά με την τηλεόραση συνεχίζει το συμβόλαιο ως τη λήξη του με νέα τιμή πια για μη συνδρομητές ότε άρα 31,14? Ή μπορείς να καταγγείλεις στο σύνολο της την σύμβαση?

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Όταν κάνεις καταγγελία τι γίνεται μετά, κόβουν το τηλέφωνο.; Πρέπει να κάνουμε αίτηση για φορητότητα;
Το σκέφτομαι και εγώ και έχω περιθώριο μέχρι 31/5.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα. Όταν κάνεις καταγγελία τι γίνεται μετά, κόβουν το τηλέφωνο.; Πρέπει να κάνουμε αίτηση για φορητότητα;

Και ποιο είναι το τηλ που αναφέρεστε παραπάνω;; Ευχαριστώ..

Ο φίλος μπορεί να έχει Forthnet αλλά ρωτάει για προσφορά που του έγινε από τον ΟΤΕ γνώμες από άλλους φίλους που έχουν αντίστοιχες προσφορές πάλι από τον ΟΤΕ για να δει αν τον συμφέρει να φύγει από τον προηγούμενο παροχο. Εσύ έρχεσαι και του γράφεις ότι έχεις συμβόλαιο με 49.90 χωρίς καν να του γράφεις ότι το έχεις από την Forthnet ενώ ο άνθρωπος ρωτάει για προσφορά του ΟΤΕ.

Έχω Forthnet.Απλά με πήραν τηλ και μου έκαναν μια προσφορά. Θεώρησα σωστό να την γράψω εδώ. Μάλιστα μου είπαν ότι θα με καλέσουν σήμερα το βράδυ μόλις έχω νέα θα επανέλθω.

Εντός συμβολαίου ήμουν. Στο πίσω μέρος έλεγε για αλλαγή τον όρων παραγράφου 9 αν θυμάμαι καλά και οτι εντός του μήνα μπορώ να κάνω ακύρωση αζημίως.
Μπερδευτικαμε λίγο... συμβόλαιο σε ποιον είχες forthnet ή cosmote;

Και ποιο είναι το τηλ που αναφέρεστε παραπάνω;; Ευχαριστώ..

Το σταθερό του ΟΤΕ. Στον ΟΤΕ έχω συμβόλαιο. Αν κάνω καταγγελια τι γίνεται;
Μήπως πρώτα πρέπει να κάνω αιτηση φορητότητας πρώτα σε άλλο πάροχο;

ok παρανόηση δικιά μου, όσο αφορά το ρόλο σου..απλώς δεν μπορούσα να δω τα στοιχεία σου από το κινητό και δεν καταλάβα το νόημα της παρέμβασης. Πραγματικά όμως ότι είπα σε σχέση με την προσφορά, έγινε γιατί το μέλος ήταν συνδρομητής της forthnet. Καλή συνέχεια

Το σταθερό του ΟΤΕ. Στον ΟΤΕ έχω συμβόλαιο. Αν κάνω καταγγελια τι γίνεται;
Μήπως πρώτα πρέπει να κάνω αιτηση φορητότητας πρώτα σε άλλο πάροχο;

Όταν έχει τελειώσει η δέσμευση μπορείς να κανεις οτι θέλεις. Μπορείς να καταγγείλεις την σύμβαση αλλά θα χάσεις τον αριθμό του τηλεφώνου. Αν δεν θες να χάσεις τον αριθμό του τηλεφώνου η μένεις όπως είσαι η κανεις φορητότητα. Το OTE TV ειναι ανεξάρτητο μπορείς να κόψεις το τηλέφωνο η να κανεις φορητότητα και το ΟΤΕ ΤV να το κρατήσεις. Όλα αυτά με προϋποθέσει να είσαι εκτός δέσμευσης. Τηλέφωνο στο 13888.