Με την ίδια τιμή, έχω 12 ώρες κινητα & multiview
Sent from my iPad using Tapatalk
Αυτό που λες ισχύει για την Forthnet όχι για τον ΟΤΕ που γράφουμε εδώ.
Εγω μετά την αίτηση διακοπής που έκανα βάση ενός όρου που έλεγε στον τελευταίο λογαριασμό, μου είπαν τηλέφωνο απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 2 κινητά, 24 Internet και full pack OTE tv με υπηρεσία PVR. 40.9 με 30 ευρώ δωροεπιταγή απο Γερμανό και 20 ευρώ για ταινίες απο το cinema on demand.
Αυτό που λες ισχύει για την Forthnet όχι για τον ΟΤΕ που γράφουμε εδώ.
Μα ο φίλος έχει forthnet, γιαυτο το είπα...εσύ όμως έτσι και αλλιώς τι προβλημα έχεις???
Sent from my iPad using Tapatalk
Μα ο φίλος έχει forthnet, γιαυτο το είπα...εσύ όμως έτσι και αλλιώς τι προβλημα έχεις???
Τι όρο ειχε; Πριν την αίτηση διακοπής ήσουν εντός προσφοράς;
Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Όταν κάνεις καταγγελία τι γίνεται μετά, κόβουν το τηλέφωνο.; Πρέπει να κάνουμε αίτηση για φορητότητα;
Το σκέφτομαι και εγώ και έχω περιθώριο μέχρι 31/5.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο φίλος μπορεί να έχει Forthnet αλλά ρωτάει για προσφορά που του έγινε από τον ΟΤΕ γνώμες από άλλους φίλους που έχουν αντίστοιχες προσφορές πάλι από τον ΟΤΕ για να δει αν τον συμφέρει να φύγει από τον προηγούμενο παροχο. Εσύ έρχεσαι και του γράφεις ότι έχεις συμβόλαιο με 49.90 χωρίς καν να του γράφεις ότι το έχεις από την Forthnet ενώ ο άνθρωπος ρωτάει για προσφορά του ΟΤΕ.
Μπερδευτικαμε λίγο... συμβόλαιο σε ποιον είχες forthnet ή cosmote;Εντός συμβολαίου ήμουν. Στο πίσω μέρος έλεγε για αλλαγή τον όρων παραγράφου 9 αν θυμάμαι καλά και οτι εντός του μήνα μπορώ να κάνω ακύρωση αζημίως.
Καλησπέρα. Όταν κάνεις καταγγελία τι γίνεται μετά, κόβουν το τηλέφωνο.; Πρέπει να κάνουμε αίτηση για φορητότητα;
Το σκέφτομαι και εγώ και έχω περιθώριο μέχρι 31/5.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και ποιο είναι το τηλ που αναφέρεστε παραπάνω;; Ευχαριστώ..
Όταν έχει τελειώσει η δέσμευση μπορείς να κανεις οτι θέλεις. Μπορείς να καταγγείλεις την σύμβαση αλλά θα χάσεις τον αριθμό του τηλεφώνου. Αν δεν θες να χάσεις τον αριθμό του τηλεφώνου η μένεις όπως είσαι η κανεις φορητότητα. Το OTE TV ειναι ανεξάρτητο μπορείς να κόψεις το τηλέφωνο η να κανεις φορητότητα και το ΟΤΕ ΤV να το κρατήσεις. Όλα αυτά με προϋποθέσει να είσαι εκτός δέσμευσης. Τηλέφωνο στο 13888.Το σταθερό του ΟΤΕ. Στον ΟΤΕ έχω συμβόλαιο. Αν κάνω καταγγελια τι γίνεται;
Μήπως πρώτα πρέπει να κάνω αιτηση φορητότητας πρώτα σε άλλο πάροχο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.