Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Νέα προσφορά από οτε.απεριόριστα αστικά -υπεραστικά, 30 λεπτά σε κινητά ,24 ίντερνετ, full pack ote tv,δωρεάν εγκατάσταση -εξοπλισμός και εάν έλεγα τώρα το ναι και δωρεάν τα τέλη, όλα αυτά στα 40 ευρώ. Καλή προσφορά αλλά δεν την δέχτηκα.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Νέα προσφορά από οτε.απεριόριστα αστικά -υπεραστικά, 30 λεπτά σε κινητά ,24 ίντερνετ, full pack ote tv,δωρεάν εγκατάσταση -εξοπλισμός και εάν έλεγα τώρα το ναι και δωρεάν τα τέλη, όλα αυτά στα 40 ευρώ. Καλή προσφορά αλλά δεν την δέχτηκα.

εισαι σε αλλο παροχο?

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλή η προσφορά Θανάση!
Πραγματικά χάρη καλή προσφορά από τον οτε. Απλά στην παρούσα φάση δεν θέλω να αλλάξω παροχο.Και τριάντα να μου έλεγαν δεν θα δεχόμουν.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Σκεψου εγώ πληρώνω 30.90 double play 24 mbps
250 λεπτά αστικα και 30 λεπτά κινητά + 27.90 full pack με σκληρό = 58.80

Αλλά επειδή έχω 3 μήνες δώρο ότε tv βγαίνει στα 24.5 αντί 27.90

Άρα 55.5 ουσιαστικά χωρίς κινητό και σταθερο

επειδη ενδιαφέρομαι,απο που σου εγινε αυτη η προσφορά?δεν εχω βρει κατι καλύτερο απο αυτο που είπες

Με κάλεσαν από το 13888.

Καλησπερα παιδες.
Εχω ΟΤΕTV Sport pack για μη πελατες ΟΤΕ και μολις τωρα ειδα οτι ο καινουριος λογαριασμος ειναι πλεον στα 35 αντι για 31. Βλεπω επισης τις προσφορες με τους 3 μηνες δωρεαν για φουλ πακ με 31,38 το μηνα με διετη δεσμευση. Το 31,38 ειναι η μεση τιμη ή η τιμη που πληρωνει ο τελικος πελατης και εν τελει αν κατσεις να κανεις (21*31,38)/24 βγαινει 27,5 περιπου κατα μεσο ορο σε βαθος διετιας? Υπαρχει καποιος λογος να μην κανω διακοπη του υπαρχοντος (εχει ληξει προ πολλου το συμβολαιο μου) και να ξανακανω αιτηση για καινουριο ωστε να παρω στη μειωμενη τιμη το φουλ πακ και τον δισκο που δινουν?

Ευχαριστω.

Μίλα απ' ευθείας με το τμήμα διακοπών και ενημερωσε τους ότι επιθυμείς να διακόψεις λόγω υψηλής τιμής και είναι 100% σίγουρο ότι θα σου κάνουν αντιπροσφορά για να μείνεις.

Μπορεί να μην σου δώσουν ακριβώς αυτά που δίνουν στους νέους πελάτες, αλλά σίγουρα θα βγεις κερδισμένος. Αυτήν την εποχή οι συνδρομητές έχουν το πάνω χέρι...

Καλημέρα. Και γω μόλις δέχθηκα από 13888 την εξής προσφορά (αφορά φορητότητα, καθότι είμαι συνδρομητής NOVA): 24αρα ιντερνετ, αστικά, υπεραστικά, 30 λεπτά σε κινητά, OTE TV Full Pack, δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμός.
Τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένου του τέλους συνδρομητικής και της αύξησης του ΦΠΑ 42,73 το μήνα (δηλ. τελικό πληρωτέο ποσό) για 12 μήνες δέσμευση στο ΟΤΕ ΤV και 24 μήνες για ίντερνετ τηλεφωνία, 47,77 για 24 μήνες δέσμευση και στα δύο, 52,85 το ίδιο με 12 μήνες δέσμευση ΟΤΕ ΤV και 24 μήνες VDSL ή 57,85 για 24μηνη δέσμευση και στα δύο (OTE TV και VDSL 50).

Σκέπτομαι να αναμείνω μήπως μπορώ να απεμπλακώ από Forthnet χωρίς πέναλτυ λόγω αύξησης. Από την άλλη με ενδιαφέρει η καινούρια πλατφόρμα VOD της Nova.

Τι λέτε;

Τώρα πληρώνω 39.90 στη NOVA για όλα (συμπ. Multiview).

Συγγνώμη αν δεν είναι το κατάλληλο τοπικ,αλλα δεν ξέρω που να το ποστάρω.Αν εχω τηλεφωνία ίντερνετ και τηλεόραση οτε και Θέλω να προσθέσω το small πρόγραμμα κινητού που βλέπω στη σελίδα cosmote one,στα πόσα χρήματα επιπλέον βγαίνει;Στο τιμοκατάλογο έχει μονο νέα και premade πακέτα με όλα μαζί στη τιμή.

Μίλα απ' ευθείας με το τμήμα διακοπών και ενημερωσε τους ότι επιθυμείς να διακόψεις λόγω υψηλής τιμής και είναι 100% σίγουρο ότι θα σου κάνουν αντιπροσφορά για να μείνεις.

Μπορεί να μην σου δώσουν ακριβώς αυτά που δίνουν στους νέους πελάτες, αλλά σίγουρα θα βγεις κερδισμένος. Αυτήν την εποχή οι συνδρομητές έχουν το πάνω χέρι...

Καλημερα φιλε.
Εχεις καμια ιδεα σε ποιο τηλ εκτος του 13888 μπορω να καλεσω? Εκτος του οτι δεν το σηκωνει κανεις οση ωρα και να περιμενω δεν εχει και την καταλληλη επιλογη στα μαγνητοφωνημενα για να φτασω στο τμημα διακοπων.
Ευχαριστω.

Απλά μπες στο site και επέλεξε πάνω πάνω το call back.

Χεχεχεχε. Τελευταια φορα που το ειχα κανει αυτο, με πηρανε πισω 1 βδομαδα μετα! Εκανα live chat και παλι μου ειπαν θα με παρουν πισω, σημερα υποτιθεται. Για να δουμε !

Οπότε το έχω κάνει με πήραν τηλέφωνο την προκαθορισμενη ώρα. Τι να πω ίσως ήμουν τυχερός :-)

Οπότε το έχω κάνει με πήραν τηλέφωνο την προκαθορισμενη ώρα. Τι να πω ίσως ήμουν τυχερός :-)

Απο το πρωι που εγινε αυτη η συζητηση στο chat μεχρι τωρα, δεν ειχα τηλεφωνο. Οπως καταλαβαινεις ή δεν τα παω καλα με την τυχη ή δεν τα παω καλα με την τυχη :-p

Καλημερα φιλε.
Εχεις καμια ιδεα σε ποιο τηλ εκτος του 13888 μπορω να καλεσω? Εκτος του οτι δεν το σηκωνει κανεις οση ωρα και να περιμενω δεν εχει και την καταλληλη επιλογη στα μαγνητοφωνημενα για να φτασω στο τμημα διακοπων.
Ευχαριστω.

Περιμένεις να μιλησεις με κάποιον εκπρόσωπο και σε συνδέει αυτός με το τμήμα διακοπών