vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,226
Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ
Πλάκα κάναμε.Άλλωστε θυμάμαι πως το είχες αναφέρει κάποτε στο παρελθόν.Καλά έκανες.Ότι μας αρέσει και θέλουμε να βλέπουμε, αυτό θα πληρώνουμε.Όπως εμένα δεν με καλύπτει το sport pack της Νόβα, έτσι κι εσένα του Οτέ.
@tiniakos και @vforvendetta85:Την προσφορά δεν την δέχτηκα γιατί πρώτα απ' όλα έκανα πρόσφατα συμβόλαιο με τη Forthnet,αλλά και γιατί το περιεχόμενο της δορυφορικής της τηλεόρασης με καλύπτει,για την ώρα,περισσότερο.Γούστα είναι αυτά.Βέβαια,αν είχε και την Ευρωλίγκα ο ΟΤΕ,σας δηλώνω υπεύθυνα ότι θα προτιμούσα τον ΟΤΕ στην τιμή που μου έγινε.Τέλος πάντων,του χρόνου βλέπουμε.Η κοπέλα με ρώτησε πότε τελειώνει το συμβόλαιο μου για να με ξανακαλέσει.Το σημείωσε και θα το κάνει είπε.Αν μου ξανακάνει την ίδια προσφορά,τότε πράττω ανάλογα.Μπορεί και να μην μου κάνει την ίδια προσφορά.Όπως και να έχει,υγεία να έχουμε.
Πλάκα κάναμε.Άλλωστε θυμάμαι πως το είχες αναφέρει κάποτε στο παρελθόν.Καλά έκανες.Ότι μας αρέσει και θέλουμε να βλέπουμε, αυτό θα πληρώνουμε.Όπως εμένα δεν με καλύπτει το sport pack της Νόβα, έτσι κι εσένα του Οτέ.