Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

@tiniakos και @vforvendetta85:Την προσφορά δεν την δέχτηκα γιατί πρώτα απ' όλα έκανα πρόσφατα συμβόλαιο με τη Forthnet,αλλά και γιατί το περιεχόμενο της δορυφορικής της τηλεόρασης με καλύπτει,για την ώρα,περισσότερο.Γούστα είναι αυτά.Βέβαια,αν είχε και την Ευρωλίγκα ο ΟΤΕ,σας δηλώνω υπεύθυνα ότι θα προτιμούσα τον ΟΤΕ στην τιμή που μου έγινε.Τέλος πάντων,του χρόνου βλέπουμε.Η κοπέλα με ρώτησε πότε τελειώνει το συμβόλαιο μου για να με ξανακαλέσει.Το σημείωσε και θα το κάνει είπε.Αν μου ξανακάνει την ίδια προσφορά,τότε πράττω ανάλογα.Μπορεί και να μην μου κάνει την ίδια προσφορά.Όπως και να έχει,υγεία να έχουμε.

Πλάκα κάναμε.Άλλωστε θυμάμαι πως το είχες αναφέρει κάποτε στο παρελθόν.Καλά έκανες.Ότι μας αρέσει και θέλουμε να βλέπουμε, αυτό θα πληρώνουμε.Όπως εμένα δεν με καλύπτει το sport pack της Νόβα, έτσι κι εσένα του Οτέ.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ πάντως ενώ μου έκαναν τις γνωστές προσφορές Οτε με 5 ευρώ το μήνα στο κινητό και 30 ευρώ Γερμανός ακόμη βρίσκω πιο οικονομικά τα 19,90 ευρώ την wind οπότε ζήτησα κατάργηση του ote douple play και πάω μόλις γίνει σε wind.
Και 7 μέρες χωρίς ίντερνετ για αποτοξίνωση.

Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς ΟΤΕ με 5 ευρώ το μήνα στο κινητό και 30 ευρώ Γερμανός?Ίσως είναι γνωστά σε σένα,αλλά εγώ δεν τα γνωρίζω.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

- 5 ευρώ για τα dp στους 6 πρώτους μήνες
- δωροεπιταγή 30 ευρώ για τα καταστήματα Γερμανός

Και τι λογαριασμό πρέπει να έχεις στο κινητό για να σου πιστώνουν τα 5 ευρώ?

Σοβαρά?Δεν το ήξερα!Δηλαδή αν έχεις ΟΤΕ DP+ OTE TV σου πιστώνουν κάθε μήνα 5 ευρώ για what's up ή συμβόλαιο?Το έχουν όλοι ή είναι προσφορά?Πολύ καλό είναι πάντως.

Την καλοκαιρινη προσφορα με τους 2 μηνες δωρεαν και την δωρεαν εγκατασταση μεχρι ποτε την εχουν ξερει κανεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Για να παρουμε ΟΤΕτβ εννοουσα' για κινητα ειμαστε ΟΚ και με καρτοκινητα.

Υπάρχει κάποια τρέχουσα προσφορά για σύνδεση στο full pack του ΟΤΕ; και αν ναι από που; (Γερμανό, ΟΤΕshop);
Δεν με ενδιαφέρει κάτοπτρο ή τοποθέτηση (έχω ήδη έτοιμη εγκατάσταση)...
Μήπως θα βγει νέος δέκτης διαθέσιμος;
Παζάρι παιζει επειδή δεν θέλω κάτοπτρο; ή μπορώ να πάρω το πιάτο για τοποθέτηση στο εξοχικό π.χ. και να μην το βάλω τώρα;

Αν δεν κανω λαθος ισχυουν ακομα οι 2 πρωτοι μηνες δωρεαν στο full pack.

Σύμφωνα με το site του Οτέ ισχύουν οι 2 πρώτοι μήνες δωρεάν.Νέος δέκτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του χώρου, θα βγει μέσα Σεπτέμβρη που θα έχει δυνατότητες pvr.

Όπως έγραψα λίγο πιο πάνω, υπάρχουν ακόμη οι 3 μήνες δωρεάν για συμβόλαιο 12μηνο. Με πμ περισσότερες πληροφορίες. Για οποιοδήποτε πακέτο (εκτός από επαγγελματικό).

Πάντως εμένα, που ξεκίνησα με φουλ πακ από 6/8, ούτε με ενημέρωσαν για κάποια προσφορά από το οτε shop, κι ο λογαριασμός που ήρθε ήδη, περιλαμβάνει συνδρομή για 2 μήνες κανονικότατα...

Γενικα αν παει καποιος απο αλλο παροχο στον ΟΤΕ του δινουνε απο το τηλεφωνο προσφορα για το ΟΤΕ TV για ενα χρονο στα 10,90 Ευρω.

Φίλος που αγόρασε πρόσφατα το πακέτο, ζήτησε τον εξοπλισμό για εγκατάσταση μόνος του (είχε ήδη πιάτο). Του απάντησαν πως αν δεν γίνει εγκατάσταση -επί πληρωμή- από τον τεχνίτη του ΟΤΕ, δεν δικαιούται τους 2 μήνες δώρο.
Όμορφη απάτη θα έλεγα...
Τελικά μετά από επιμονή, το ψάχνουν για να γίνει "εικονική" εγκατάσταση, μη χάσει το δήθεν δώρο. Ελλάδα με τα ωραία σου...